25.10.11
17:27
Коя комбинация мислите, че е по-добра и ако може да ми препоръчате добри продукти
25.10.11
17:32
С какъв месечен бюджет за хранителни добавки разполагаш?
25.10.11
17:35
Хич не е голям, разполагам едва с 50лв., затова трябва да избера някакви добавки, които имат малки разфасовки :)
25.10.11
17:45
Креатин + протеин според мен. Гейнър-а не върши почти никаква работа, ако си нямаш калориите от твърда храна. То и протеина де, но не знам защо мисля, че е по-добра комбинация. Креатин 100гр иначе може за под 8лв да вземеш, останалите за протеин или гейнър, зависи от коя добавка по-изгодна оферта ще намериш.
25.10.11
18:08
Някой може ли да си изкаже мнението относно тези два продукта: UNIVERSAL-POWER-PROTEIN и UNIVERSAL-CREATINE-POWDERl и ако може да ми даде по-добри предложения, да го направи. :)
25.10.11
18:17
Хм за тези пари най-много ще си вземеш един протеин който ако го пиеш както си трябва ще ти стигне за 20 дни максимум ... насочи се към креатин по-добре :)
25.10.11
18:19
Знам, че не мога да намеря нещо качествено и да е МНОГО като количество, но искам поне да е качествено и на прилични цени. :)
Ако питаш мен имаш ли добра храна всичко да е както трябва добавките в момента са излишни.По-добре с тея 50лв. си купи месо и яж здраво.Или си вземи едни витамни за 20лв. и с останалите си вземи храна.Ако ще земаш добавки събери някой друг лев зима иде празници и си направи един хубав стак.
Гейнъра и протеина,без режима са загуба на пари.Креатин не е лошо да си земеш и пий по от 3-5л. вода. :)
25.10.11
18:43
Помолих Ви да ми предложите качествени продукти, а не да ме съветвате (момчето над мен да не го приема като упрек) :)
25.10.11
18:55
Хем качествени хем до 50 лв няма как , недей да се сърдиш на хората които те съветват , а се учи от тях , защото този форум е място , където наистина можеш да получиш много полезни съвети !
25.10.11
19:10
На единия рафт са евтините, на другия хубавите - няма как да получиш читав съвет за нещо средно. Още повече, че никой няма да ти го даде - прочети пак мнението на Живко Стойчев.
И един съвет от мен - от добавки не се пести - като имаш 50 лева каквото и да вземеш ще свърши бързо ако го пиеш в нормални дози. Събери си пари, в което време хапвай добре и натрупай стаж в залата и тогава се хвърли на добавки.
25.10.11
19:13
казано от Иван Божанов на 25.10.11, 19:10:
На единия рафт са евтините, на другия хубавите - няма как да получиш читав съвет за нещо средно. Още повече, че никой няма да ти го даде - прочети пак мнението на Живко Стойчев.
И един съвет от мен - от добавки не се пести - като имаш 50 лева каквото и да вземеш ще свърши бързо ако го пиеш в нормални дози. Събери си пари, в което време хапвай добре и натрупай стаж в залата и тогава се хвърли на добавки.
Много добре казано !
Това е мнението ми не ти казвам, какво да правиш.Просто ти давам съвет.Като,отиваш в магазина за коли например искаш хубава кола хем да е нова,хем да е ефтина не става.50лв. за добавки са много малко пари,като се замислиш ама за месо не е същата работа.Ще си земеш 5кг. пилешко и ще си набавяш повече протеин отколкото от кофата със суроватка.Ти си знаеш и преценяш кое е най-добре за теб,но запомни,че добавки не са вълшебни отвари.Ама щом държиш вземи си. :)