18.04.04
20:54
Искам да започна да тичам. Имам около 1.5кг. които ги смятам за излишни но не желая да свалям на мускул, а и искам да си бягам за тонус защото сам чувал че доста добре се чувства човек след като свикне с бягането,подобрява се кръвообращението, дишането и т.н. Мисля да бягам от понеделник до петък.Та вапроса ми е по колко пати да бягам в седмицата и дали това по някакъв начин ще ми се отрази негативно на тренировката при положение че смятам да тичам сутрин а тренировката си я правя към 16.00.?
Ще ви помоля ако може да давате само съвети и мнения а не да се карате по между си и да спорите на кой мнението е по-велико и кой повече знае ,нека това аз да си го преценя.
Предварително ви благодаря.
Ами според мен е доста трудно да бягаш всеки ден и да не губиш мускулна маса.Затова бих ти препоръчал да бягаш само в дните когато нямаш тренировка.Ето какво ще ти препоръчам:
1.Бягай на гладно!Преди да бягаш си вземи аминокиселини.
2.По време на бягане пии много вода!!!Не слушай тези които казват да не се пие!!!
3.След тренировка вземи суроватъчен протеин и хапни яйца а по-късно хапни бавни въглехидрати и богато на протеини хранене.
Аз лично ходя да бягам с едно шише 2л.