Trec Nutrition S.A.W

27.10.11
23:45

Здравейте ! Имам следния въпрос......онзи ден приятелката ми подари S.A.W на Trec Nutrition,но на капсули.Кутията на вид е доста грабваща погледа,вътре са 4 блистера по 30 капсули.До сега съм пробвал продукти като Size On,Superpump и Plasmajet на Gaspari,но на тази марка не съм пробвал нищо и проблемът е ,че в интернет няма почти никаква информация и ревюта за този продукт ! Има ли някой от тук ,който да го е пробвал и да сподели мнението си,защото честно казано не ми вдъхва много доверие ???
Благодаря предварително ;)

28.10.11
00:07

Не ми е познато. Каква е поуката - не позволявайте на жена да се меси в добавките ви :))))))

28.10.11
00:14

http://www.trecnutrition-bg.com/no-nitric-oxide/72-trec-nutrition-saw.html

По написаното (както на всеки продукт) казват, че е много добър, но по добре някой който го е ползвал да каже мнение

Мнението беше редактирано от Bocko на 28.10.11 00:15.

28.10.11
00:19

Нищо впечатлявашто,Трек са прилична марка, пии го.

31.10.11
21:38

казано от Padre на 28.10.11, 00:19:

Нищо впечатлявашто,Трек са прилична марка, пии го.

А ти пробвал ли си го ...?

01.11.11
09:48

Не съм и се самнявам някой в този форум да го е пробвал.Изказвам мнението си върху съставките и марката,като цяло.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1