Протеин на JK Nutrition 100% pure whey (български протеин)

28.10.11
18:38

Днес и купих 0,5кг от този протен за 18,90.
В форума има една тема за него но е на 5 години .. така , че искам да я подновим.
Ако някой го е опитвал моля да коментира.

П.П специално за ХедХънтър - недей да пишеш глупoсти тук както правиш на другите теми |(

Темата беше редактирана от Червен Зуек на 28.10.11 18:40.

28.10.11
19:18

Аз ще го коментирам въпреки,че не съм го опитвал. Изпий си го батко, ама за напред ще си по-добре без него. Най-добре нещо качествено или просто храна. Аз нямам смелостта да пия “балкански” добавки. А продуктите на БГ фирмите не искам да ги коментирам. Успех! :)

28.10.11
19:22

Както каза колегата изпий го и не повтаряй повече със бг ... за тези пари можеш да намериш същата опаковка като грамаж на много по-високо ниво като марка , просто разгледай. (приблизително 20 лева за 500г , съответно 35-40 лева за кг - спокойно ще намериш много по-качествена марка за същите пари.)

28.10.11
19:53

Едно е да си го опитвал, друго е да отговаря на посочените си хранителни стойности. Според д-р Владимир Шишков:
“Критичните области и проблеми на пазара на хранителни добавки в България са свързани с липсата на достатъчно ресурси и специализирани органи за контрол на регистрацията, качеството, безопасността и ефективността на хранителнитe добавки, както и на рекламата им към потребителите. Може да звучи парадоксално, но променената в съответствие с европейските практики процедура на регистрация на хранителни добавки в България (т.н. уведомителен режим) се оказа твърде либерална и високорискова в сравнение със стария регистрационен режим, при който задължително се извършваха лабораторни изследвания за съдържанието и безопасността на всеки един продукт. Улесненото и опростено допускане на всякакви хранителни добавки до българския потребител на база само представени документи от самия производител, с основание повдига въпроса, доколко заинтересованият да продава продукта си производител, може да бъде обективен и безпристрастен по отношение контрола на качеството, безопасността и ефективността на собствения си продукт. От друга страна липсва и достатъчно компетентност и интерес от страна на медицинските специалисти към тази специфична категория продукти, за да има адекватно осигуряване на професионална консултация и подпомагане на потребителите при избор на най-подходящи хранителна добавка за всеки конкретен случай.”
Според наредбите на министерството на здравеопазването всякакъв подробен контрол липсва.
Като добавим манталитета на българския производител за печалба над качество и корупцията, никога не бих заложил на нашето производство. Ясно е, че искаш да чуеш, че всичко е наред, но без никакви гаранции за качество от самия производител как би искал да получиш такава от когото и да било... Лично аз бих го изпил и никога повече не бих заложил на подобен протеин.

HE

29.10.11
10:14

казано от Червен Зуек на 28.10.11, 18:38:

П.П специално за ХедХънтър - недей да пишеш глупoсти тук както правиш на другите теми |(

Хахаха! Благодаря, че си ме отделил специално внимание, но това не прави постъпката ти по-тъпа :D
Над моето мнение е казано всичко по въпроса! Аз ще добавя само, че гледайки да минеш по-тънко, всъщност си се набутал ;)
На Биотеч има малки разфасовки от 0.5 кг., които на с 2-3 лв. по-скъпи ;)

Това за глупостите, ще го коментирам така (finger)
Иска ми се да напиша повече по темата с глупостите, но ще е против правилата на форума. И не си ти човека, който ще ми казва къде и какво да пиша - ясен ли съм? Не си ми на годините, опита и постиженията, че да си позволяваш подобни реплики /единствено може да си ме минал на чи.ии/.

п.п. Какво по дяволите си мислиш, че ще направиш с една разфасовка долнокачествен протеин - ще лекуваш запек :D :D :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.10.11 10:16.

29.10.11
10:22

Аз съм го пил и, ако трябва да бъда честен, сред боклуците може би е от сравнително по-качествените. Това няма как да го твърдя на 100%. Мнението ми е субективно. Мисля, че някой го беше варил за да го ‘изследва’ и резултатът бе задоволителен.

Скъп и не качествен неочаквано “добра” комбинация (обърнете внимание на кавичките).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1