28.10.11
21:03
Много често започнах да преяждам.Най-често с месо,извара и печено зеле .Моля дайте някакъв съвет да се справя с проблема...
28.10.11
21:10
Слагаш си порцията и толкоз. Без допълнително.
Пий повече течности през деня. Предполагам ядеш малко плодове, затова се чувстваш гладен често. Нарязвай си по една ябълка или яж по един банан когато почувстваш глад. Така когато дойде време за основно хранене няма да унищожаваш промишлени количества храна.
28.10.11
21:43
Аз лично имах същия проблем като твоя и много лесно го реших,след като преядох на 2-пъти като хората и повърнах всичко. :)
28.10.11
22:09
Еми нали това чакаме, да ядеш повече, да трупаш маса, и как разбра, че си преял?
28.10.11
22:15
Тренирай преди преяждането и си хапвай без да се притесняваш ;)
аз пък току що преядох :) има си и хубавите страни - цял ден бях обсебена от мисълта какво ще закусвам утре, а сега вече изобщо не ми пука (sun)
според мен ако ще преяждаш, важното е да е с качествена храна. А особено при теб - доколкото знам търсиш покачване на телесно тегло - не би трябвало да е същесвен проблем?!?
Поздрави :)
Аз я търся масата ,но тренирам много рядко и не пълноценно.Затова ми е проблем преяждането
28.10.11
23:34
Нямаш проблем, имаш хубава генетика- висок си, с широки рамене, или последното е от тренировки, не знам, спокойно си яж, тренирай...