Go hard or go home !

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.02.12
09:37

казано от slavko на 21.02.12, 09:36:

...един от малкото на които им личи, че тренират.

Хаха, Славко направо ни върна в първи клас по-мазничките трениращи. :D

21.02.12
09:40

казано от Boby_ на 21.02.12, 09:37:

казано от slavko на 21.02.12, 09:36:

...един от малкото на които им личи, че тренират.

Хаха, Славко направо ни върна в първи клас по-мазничките трениращи. :D

Хахха, аз па за каква случка се сетих... :D Но ще му омажем на Веско дневника...

21.02.12
09:41

Ще изчистим,няма начин.. ;)

Веско изглеждаш супер.!

21.02.12
09:49

ЕЕЕЕЕЕЕЕ, Боби, Жика...вие сте друга категория:PPPPPPP

Благодаря ви пичове  ! Вчера така беше ми се насъбрало ,че бях пред отказване ( а аз не се отказвам лесно ) ! Днеска ми е мн по-добре само дет имам травма на рамото и се моля да не е нещо сериозно !
славко аз тук не се пъча с ръце и рамене а с гърди :))))))) тази група ми е колкото любима толкова и омразна !
Джеймси няма да ми омажеш дневника давай смело !

Благодаря ви пичове  ! Вчера така беше ми се насъбрало ,че бях пред отказване ( а аз не се отказвам лесно ) ! Днеска ми е мн по-добре само дет имам травма на рамото и се моля да не е нещо сериозно !
славко аз тук не се пъча с ръце и рамене а с гърди :))))))) тази група ми е колкото любима толкова и омразна !
Джеймси няма да ми омажеш дневника давай смело !
Незнам колко са ми мазнините , а и незнам как да ги определя , я кажете ?
офф направих ебати тъпотията .. ама нали си е в моя дневник :)

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 21.02.12 14:07.

Днес почивка(дано и утре не е така) рамото е малко по- добре.Храната днес е главно въглени и около 400гр месо . Наблегнах и на сладкото :))))) и на бананите :>>>> няма да пиша подробно храната... даже незнам като цяло май ще спра да описвам това ядене ,че ми писна ,въпреки че от другата седмица минавам на много по стриктна диета !

05:00 100гр овес + яйца
11:30 200гр месо + кашкавал пане
14:00 пържени яйца 5 броя + трибестан+ амино+200гр месо
16:00 трен
18:00 протеин
19:00 гювеч
23:00 извара(спец рецепта на жена ми ,но щяло да е изненада )
Днес реших да променя трена за гръб , съвсем културистично тренирах и се чуствам перфект :)
трен:Гръб
1.Набирания 4по12 ( тук ще ми трябва тежест , 4е ги усещам като загрявка )
2.Придърпване на скрипец широк хват - 3по 12
3.мечка тесен хват - 4по12 - 100кг
4.Придърпване на скрипец тесен хват - 4по12
5.Трапец - 3по15-20 -130кг (бавни повторения)
Като цяло пак изморен на трен , но пък там се оправих още в самото начало и стана супер трен .

Друго интересно от днес , за малко щях да остана без работа . Началника ме нервира 10мин преди да ми свърши работното време и почнах да го псувам , за малко да изяде шамарите ,но си тръгна мн бързо ! Абе разбих се от работа днес , свърших мн работа и накрая тоя капут ми вика не си гледай часовника а качи още една връзка да запълним вагона ( а тая връзка още не беше произведена) Аз съм на работа до 14:00 а той 13:50 ми прави фасони за нищо.... полудех , добре 4е избега копелдака , утре ще видя ще има ли последствия !

22.02.12
22:38

казано от Veselin Doichev на 22.02.12, 21:28:

Друго интересно от днес , за малко щях да остана без работа . Началника ме нервира 10мин преди да ми свърши работното време и почнах да го псувам , за малко да изяде шамарите ,но си тръгна мн бързо ! Абе разбих се от работа днес , свърших мн работа и накрая тоя капут ми вика не си гледай часовника а качи още една връзка да запълним вагона ( а тая връзка още не беше произведена) Аз съм на работа до 14:00 а той 13:50 ми прави фасони за нищо.... полудех , добре 4е избега копелдака , утре ще видя ще има ли последствия !

Не се ядосвай за такива работи. Каквото станало - станало. В крайна сметка ако ти е толкова крива работата, може пък и да е за добро, ако трябва да търсиш друга - кой може да знае?

Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.02.12 22:39.

Търся братле :) но е мн тегаво за момента.. но няма да е все така !!!!

ей така като вземат в последните минути да се въртят,,,,
аз напуснах преди години моята подобна на твойта работа ...
сложиха камери и ние сме на гилотина ,,, и като седнем малко да си почиваме
и почва да звъни по тела (аз бях бригадира) и само мрънкане та един ден
му казах довиждане ,,, няма угодия на такива хора

Днеска ,резултата от всичко беше , че шефа ми се сърди и не ми говори :))) бах ти и кефа !!! А иначе и аз съм нещо като бригадир, обаче не и с парите :) Взимам колко другите та дори и по малко понякога :))) По късно ще опиша храната , днес няма да тренирам !

търси си нещо ,че в момента е лошо положението ..
ако си намериш нещо друго и сигурно черта,....
не се насочвай към охранителния бизнес,,, от личен опит ти го казвам,....

23.02.12
15:27

казано от Veselin Doichev на 23.02.12, 14:43:

Днеска ,резултата от всичко беше , че шефа ми се сърди и не ми говори.

Значи е време и да го понабиеш, да видиш как ще почне да ти говори на ВИЕ. :D :D :D

абе по-добре да си кротува ,,много е трудно в момента без работа ,,
особенно пък в неговото положение ,,,, гледам тука из Пловдив много хора се оплакват
иначе най лесно е един шамар зад врата и да припада ......

Братле за охранителната сфера няма какво да си говорим . Не малко години съм се занимавал и с това. То ,не бях лична ,не бях на дискотека не бях по обекти ... просто ми се гади от тази работа ! Не се знае живота как ще те прикара , но не искам да се връщам пак натам .Подгонил съм си нещата за друга работа , но да не говоря предваритело , че нали знаете .. накрая нищо не става. Най-лесното е да го набия , но после какво ще правя ? Няма как за момента, но ще го направя ..въпрос на време е !

23.02.12
17:14

Шегувам се бе хора, я се отпуснете малко.

05:00 5 яйца
11:30 - 5 кюфтета + варени картофи + десерт (реване)
15:00 гювеч + амино +трибестан + извара
18:00 кекс
21:00 гювеч
23:00 извара (днес 400гр извара )

От най-омразната храна ми стана любима тази извара - 500гр извара + една малка майонеза (трапезна) + кисели краставички ... мн яко ! Мажа си го на филии и става перфект!

Пичове  на 21 април съм в Пловдив :) Ако не успея да се пусна , че сега ми хрумна нещо др в главата ,то поне ще гледам квалификациите !

23.02.12
20:30

Форумците от Пловдив и околностите,които имат възможност трябва да се съберем,да дойдем да викаме за теб ;)
Хем да се запознаем,кой,с който не се познава.

Е аз никой не познавам хах :))) ще се познаем , разбира се . Само да се съберем!

23.02.12
22:06

Какво ще има ?

Квалификация за европейско и балканско първенство

обади се като си тука ....
ако искаш запиши тела и ако не забравиш... 0899/1912

Мнението беше редактирано от Бончо Генчев на 23.02.12 23:50.

няма проблеми братленце ... само живи и здрави до тогава . 0884 718 *** ето го моя !

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 23.02.12 23:27.

Ако сте си ги записали вземете си ги изтрийте телефоните. Че и двамата работете и семейства имате. Да не реши някой да си прави базик... Че Бая тейнове четат, а все ще има някой не с акъла. Да ви звънят посред нощите... И да се базикат...

А ако решите можем да запазим някакъв ред нещо. Да сме на едно място. Хем да се запознаем и хем да покрепяме ако има наши хора.

23.02.12
22:57

казано от Veselin Doichev на 23.02.12, 22:23:

по ?

казано от FIl на 23.02.12, 22:57:

казано от Veselin Doichev на 23.02.12, 22:23:

по ?

Културизъм

23.02.12
23:08

Тъман мислех да му пиша по тенис на маса.........
И да недейте така да си давате публично телефоните, че всякакви ги има :)

Малък едит към FIL: Казвам ти го без лични нападки :). Майтап да става поотпусни малко :)

Мнението беше редактирано от Awake на 24.02.12 12:14.

23.02.12
23:36

казано от Runningblind на 23.02.12, 23:08:

Тъман мислех да му пиша по тенис на маса.........

хитър си ;)

Мнението беше редактирано от Bane на 23.02.12 23:37.

11:00 яичен пастет ( 7 цели яйца , 1 кисела краставичка, 40гр масло ,200гр сирене )+амино + трибестан
14:00 трен
15:30 протеин+ амино
17:00 гювеч
20:00 200гр месо + картофи
23:00 извара

трена по-късно ще опиша 4е нямам време сега :)

трен:ръце
1.трицепс тесен хват 3по8 - 100кг , 110кг , 120кг
2. придърпване на скрипец 3по12
3.френско - 3по12- 50кг
4.кофички 2по10

бицепс:
1.сгъване с прав лост - 3по8 - 70кг
2.скотово сгъване 3по10 - 15кг дъмбел
3.концентрично сгъване с дъмбели супер серия - 3по8 -20кг 3по12 -15кг
Много яко напомпване се получи !!! Ръцете ми гръмнаха !

Ти сгъваш със 70кила аз греба с толкоз... ще се опрайм някой ден :D иначе гледам правиш скотово с 15кг аз го правя с 12.5кг а повечето хора тука гледам почват от 20кг... трябва да се стегнем Веско ! :)

24.02.12
17:49

казано от kristiancho на 24.02.12, 17:43:

Ти сгъваш със 70кила аз греба с толкоз... ще се опрайм някой ден :D иначе гледам правиш скотово с 15кг аз го правя с 12.5кг а повечето хора тука гледам почват от 20кг... трябва да се стегнем Веско ! :)

След 70кг с правия лост и аз ще сгъвам с толкова :D Пък и има разлика от скотово до скотово, ако го прави както и аз го правя като пускам много бавно и това е многооо :)

Защо си мислиш ,че немога да го правя с 25-30кг? Просто днес си експериментирах разни техники :) иначе почти нямах паузи между сериите и упражненията . Как усетих хубаво напомпване от правия лост ,веднага отидох на скота и 3-серии там ги направих една след друга с мн малки паузи макс до минута :) Ако бях почивал повече между сериите 15кг нямаше да ми свършат работа за хубаво напомпване :)

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 24.02.12 17:59.

малко изменение се получи в храната към 19:00 ходих на китайски и поставих рекорд  1.200кг ориз с 3 вида месо :))) и 2.5л вода :)) издух се . Това са 2 големи порции :)))

24.02.12
23:20

Хареса ли ти яйчния пастет ? :)

Уникален ! Днес го напраех със 7 цели яйца , утре мисля само 3 от тях да са цели !
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3hQ3f7XIavI поздрав за всички мой приятели във форума!

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 24.02.12 23:34.

25.02.12
20:51

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1