68 кила сутринта. Дънките които си купих края на август са ми широки. Има няма 50гр протеин дневно, като често се случва и да няма толкова, когато ям веднъж вечер.
Днеска:
HSPU - 2x10
псевдо планч лицеви - 2х10
псевдо планч + L-sit - 2х10 секунди
лицеви - 2х15
и за кръста едно упражнение.
Здравейте. Отдавна не съм влизал тука, а гледам нещата малко са се променили. Та да видим какво става с мен:
На първо място уча за изпитите, които наближават.
Второ почти не тренирам. Може би 2-3 пъти в седмицата да се сетя да правя лицеви и коремни преси, веднъж тичам в университета, и веднъж на две седмици може би се набирам. Въпреки това все още не се затруднявам с 10 набирания.
Не се храня много. Основно наблягам на гладуване през деня.
А нещото което най-много ме интересува в момента е дълголетието. Обладан съм от мисълта на 60 години да изглеждам като на 30. Има толкова много информация по тази тема и ще се постарая да я погълна цялата. Като цяло всичко прочетено до сега се свежда до 2-3 неща: глад, студ и щастие. Но всяко едно си има своите специфики, които са свързани помежду си.
А дискотеките и клубовете... те част от дълголетната програма ли са.. Тука едни съседи по на 86години явно са ВИП по тези места :D
Ай чети за изпитите, че съм ти подготвил изненада на един, два от тях ]:) Помни кво се разбрахме за физиката?
казано от Дока на 15.12.14, 21:29:
А дискотеките и клубовете... те част от дълголетната програма ли са.. Тука едни съседи по на 86години явно са ВИП по тези места :D
Ай чети за изпитите, че съм ти подготвил изненада на един, два от тях ]:) Помни кво се разбрахме за физиката?
Не трябваше да се хващаш и за цитологията, защото май ще е танто :P
А ако знаеш какъв добър човек съм станал. Не пуша, не ходя по дискотеки, пия по малко алкохол :)