29.10.11
23:49
Здравейте .
Дълго се чудих дали да си направя дневник , защото няма да имам много време да пиша и само ще задръствам сайта . Но все пак се реших . Да започна с малко информация за мен : на 18 години съм , висок съм 1.80 см. и тежа 76 кг. . Правя си този дневник , защото искам да поизчистя малко , особено в зоната на гърдите и корема , и се надявам , че тук ще получа нужната информация , за да постигна целите си .
Занимавам се с тренировки от 2008 година но доста непостоянно и неправилно , предимно , подлагайки се на фотосинтеза и дълги , изтощителни бягания . От няколко месеца насам тренирам по една програма , която намерих в сайта :http://www.bb-team.org/workout/1285_balansirana-programa-za-otslabvane#axzz1cCn4BQWQ , само че не правя деня за крака , защото не разполагам с необходимото оборудване , а и техниката на клека ми е неправилна , а кръста си ми е доста развален по рождение и не искам да го товаря излишно . Също така и замених пек дека с флайс и кросоувъра с кофички . Сега мисля да редувам една седмица фитнес , една седмица лостове , защото лостовете доста ме влекът .
Мислех си за следния режим :
07 : 15 - 50 гр. мед с орехи ;
09 : 20 - 3 яйца със сирене/извара и кисело мляко ;
13 : 30 - пълнени чушки с извара/сирене или кюфтета от извара + кисело мляко ;
17 : 00 - спагети/макарони със сирене и доматен сос + кисело мляко ;
20 : 00 - 3 яйца със сирене/извара + кисело мляко + някаква салата ;
22 : 30 - 150 грама извара + кисело мляко ;
Наблягам толкова на изварата и млякото , защото живея на село и мога да взимам промишлени количества от тези продукти , а нямам финансовите възможности , за да си купувам месо .
Надявам се на препоръки и съвети .
По - здрави !