Мислите ли,че имам нужда от някакви добавки и какви?

30.10.11
19:15

Аз съм момче на 15 години,186-188 на килограми към 74кг. Най-жадуваната ми цел е релефни плочки и гърди. Останалите мускулни групи мисля,че ми се получават. Имам опит с фитнеса и мога да водя 2-3 в седмицата,отделно плуване. За съжаление мисля,че хранителния ми режим малко куца,но мисля,че може да се оправи. Искам мускулите ми да изпъкнат та дори и да са малки. Например на корема ми се виждат съвсем малко 2 реда плочки..но това е направо смешно,защото са покрити с мазнини и на ‘’долния корем’’ .. е меко..колкото и упражнения да правя,отпусната кожа или мазнини и аз не знам. Моля ви дайте ми съвет какво да направя?

30.10.11
19:39

От добавки няма смисъл! Така, има 2 варианта:
1. качваш мускулна маса в коремните мускули и после чистиш
2. направо чистиш-ще станеш с 10-15-20 кг по-лек и ще е много по-грозно.... но ще ти личат плочките
Но трябва да си оправиш хранителния режим

30.10.11
20:20

Кой ви ги вкарва тея идея на 14-15 години,да посягате към добавки.Първо тялото ти сега започва да се развива и ще видиш как силата и масата сами ще дойдат с правилен режим и тренировки.
Единственото,което може да е от полза може да са витамини,мастни киселини и протеин на прах(в помощ на режима).
Всичко друго остави за след 18 г.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 30.10.11 20:21.

нямаш нужда от никакви добавки, нямаш нужда и да качваш рязко килограми (стрии и други гадости) Как се развиваш за в бъдеще зависи от 4 неща, които са еднакво важни: тренировка, кардио ядене и сън. По- добре повиши качеството на мускулите и тогава почни с добавки, след година , две. По- добре почни малко по малко, от витамини, протеини след това креатин и тн.. Как се започва тема между другото, много искам да си реша здравословния проблем :S

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1