Крака и ръце в един ден.

31.10.11
19:02

Реших  отново да разнообразя и реших да пробвам следната комбинация:
А. Гръб: 4 вида Набирания в 3-4 серии
Б. Гърди: Кофичики с длани навътре 5 серии и Флайс в 4 серии
В. Корем: повдигания на краката от вис, описване на окръжности от вис, “каране на колело” от вис
Г.Почивка
Д. Крака и ръце: Преден клек+Тяга с прави крака 3; Легпреса+Бедрено сгъване3; Бедрено разгъване+Повдигания за прасец.
почивка от 15мин ( 1-2 вафли и ябълка в междинката )  Френско разгъване с EZ от лег+Сгъване с EZ 3; Разгъване на дъмбел с 2 ръце+сгъване с дъмбели 3; Разгъване с кабел с 2 ръце прав+Концентрично сгъване 2
Е. Крънчове за корем
Ж. Почивка
Отново

Забележки: Смятам да я изпробвам за около 1 месец ( раменете няма да ги тренирам специализирано в този месец )
Цели: Приоритет е по-скоро кондицията отколкото мускулната маса

31.10.11
19:05

Гърба на се изчерпва само с перките ... по-добре 1 вид набиране + 3 вида други упражнения.

За краката ... по-добре ще е заден клек според мен .. но както решиш

31.10.11
19:24

Това ядене по средата на тренировката не е добра идея.

31.10.11
19:37

Стоян, може би си прав ... но мислех за тази “вафла с ябълка” заради дългата тренировка и енергията изхабена при тежките движения клек и тяга ... дори сега докато препрочитам мисля да сваля упражненията за ръце на  два сета по 3 серии: Разгъване на дъмбел от седеж+сгъване с EZ щанга  и  разгъване с кабел от стоеж+сгъване с дъмбели

Да, по-добре ще е така. Аз с два сета се напомпвам до край, не мога да си сгъна ръката. Вафлата я остави за преди и след тренировка. :)

31.10.11
21:43

За да разгради вещвествата от някаква храна на организма  са неонходими минимум два , три часа така че не вафли и ябълки ами пържоли да ядеш ефекта ще е никакъв освен тежест в корема и провал на тренировката :)

Поздрави !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1