Не е лесно да чистиш! :) НВД

O.

10.04.05
02:00

Хора тарся искренно помощ. Това лято ще чистя за парви път и ми беше доста трудно изготвянето на тая диета./но се постарах/ Та става ли .

06:30 100гр овесени ядки+ 400гр кисело мляко
10:00 150гр извара + плод
14:00 100гр месо + салата+3яйца
15:00 30гр Hi Fit на нутрим и 1гр  L-Carnitin +2 Universal 2700
18:00 30гр Hi Fit +2 Universal 2700
19:00 50гр фастъци
20:00 100гр месо +салата

1726.2 Ккал
73.4гр мазнини
102.1гр въглехидрати
148.34гр белтачини

Тренирам 3 пати седмично в залата, на 16 сам 184 см 81кг . 10.5% мазнини.Тренирам от 1 год в фитнеса.
Аи сащо така тренирам бокс 3 пати седмично може ли вместо кардио просто да си ходя на бокс. Там тренировките са ни доста уморителни и траят 60 мин тъй че според мен са добро кардио.
И се надявам с този режи да не смакна мн от мускула тъй ката и без това не е кой знае колко :lol:
Благодаря предварително!

10.04.05
02:33

При 10.5% мазнини (ако наистина са толкова) какво ще чистиш? Според мен може спокойно да продължаваш да тренираш за маса, защото, както и ти каза, не е кой знае колко ;)

10.04.05
04:00

Прав е Петко, не ти трябва да чистиш още! Аз се отказах тази година защото нямам достатъчно размери, а съм 177 см, 90кг, 43 ръка, 114 гръден кош, 65 крак! Качи още малко качествена маса, че си висок и след това ще чистиш, ако е остнало нещо!

10.04.05
11:15

А аз съм върл превърженик на изчистеността. :) Мисля, че е супер човек да си е релефен, макар и за сметка на масата. Ако и ти мислиш така давай.

Мазнинките наистина са малко височки. Просто разкарай тези фъстъци и всякакви други мазни ядки и продукти. За мазнина ползвай предимно зехтин/по малко но качествено/. Можеш да заложиш на рибата. Ако не ти достига протеин, вкарвай още от изварата. Месото да е пилешко... Прочети и някой други теми да ти дойдат идей за разнообразие в храненето, защото при тези НВД според мен е много опасно да се стига до еднакво ядене почти всеки ден и просто ще стане лошо. Ако взимаш и някой хран. добавки би трябвало всичко да е наред. Но ако не успееш да направиш савършена диета, то компенсирай от към тренировка. Ако са ти в повече калориите, увеличи кардиото и повторенията в серия и така...

Така го виждам аз.
Чао

п.п. Чесно да ти кажа, това с бокса не ми звучи добре. Ще има дни в които ще претренираш зверски, дори и да не ти се струва, че има такова нещо. От там ще смъкнеш ЯКО Мускулна маса/забележи мускулна/ и после, ще се чудш защо се получава така./Личен опит/

11.04.05
13:30

Аз лично не виждам откъде се събират 74 гр. мазнини, освен ако не ядеш мнооого мазно месо. Но ако ядеш предимно пилешко месо, май не достигаш повече от 30-тина грама мазнини. Мисля че фъстъците можеш да ги преместиш межди закуската и обяда, или ранния следобед, но хапвай и орехи-по-добре е.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1