03.11.11
11:45
Здравейте ! Тренирам 4 пъти в седмицата и съм на РБД с цел запазване на теглото и постепенно покачване на ММ. Въпросът ми е свързан с това, че искам да започна да правя кардио 2 пъти седмично след силовата тренировка. Единият път 15 мин интервално кардио на вело, а другия 15 мин бързо темпо на пътека. До тук добре, но имам опасения, че кардиото след силовата тренировка ще ми попречи за покачването на ММ и самата тренировка няма да бъде достатъчно ефективна. Е какво мислите ?
03.11.11
12:13
След тренировка няма много голяма опасност от това кардиото да ти създава проблем към тази цел.След самата силова тренировка запасите от гликоген са изчерпани.Т.е това допълнително ускорява ефективността на самата кардио тренировка,но това не значи да тичаш 1 час.Времето което си дал мисля че е достатъчно.А ефективността на силовата ще се губи ,ако решиш да правиш кардиото преди тренировката.
Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 03.11.11 12:52.
03.11.11
14:57
Сигурно за 10 път показвам тази статия във форума http://www.bb-team.org/articles/1039_znaem-li-vsichko-za-kardio-trenirovkata#axzz1cU59PRR8 :)
Поздрави !!!