Травма в коляното

Здравейте.Днес си причиних една доста неприятна травма в  лявото коляно.Засрещнах си го в желязо и сега в момента ми е подуто и посиняло и ме боли.Въпроса ми е тъй като утре трябва да тренирам крака,да пропусна ли тренировката,защото като клякам усещам  не много лека болка.Да си дам ли един ден почивка докато малко се възстанови,защото иначе ще влоша нещата (поне така мисля) Благодаря предварително !

казано от Bojidar Yagodin на 03.11.11, 23:53:

Здравейте.Днес си причиних една доста неприятна травма в  лявото коляно.Засрещнах си го в желязо и сега в момента ми е подуто и посиняло и ме боли.Въпроса ми е тъй като утре трябва да тренирам крака,да пропусна ли тренировката,защото като клякам усещам  не много лека болка.Да си дам ли един ден почивка докато малко се възстанови,защото иначе ще влоша нещата (поне така мисля) Благодаря предварително !

Според мен не го натоварвай като си го контузил, дай му почивка и виж да не стане по зле може да идеш на лекар щом е посиняло за всеки случей.

Трябвало е моментално да го изстудиш (лед за 2 х 10-15 минути).
Разбира се, че се налага да го щадиш известно време...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1