04.11.11
11:16
Някой от форума ще играе ли това заглавие?
04.11.11
11:36
Играх Knights of The Old Republic… рядко добра игра според мен. Страхотни са очакванията ми и за тази... само да си купя нова машина, че на сегашната няма как да я подкарам. :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.11.11 11:36.
04.11.11
12:25
Amazon.com/Ebay/Best Buy ?
Купуването лесно.Но не се знае дали играта ще може да бъде играема в нашия регион(гледа се IP)
04.11.11
13:09
Не, няма проблем това. Те сървърите им няма да са по региони.
казано от brusakch на 04.11.11, 13:07:
Купуването лесно.Но не се знае дали играта ще може да бъде играема в нашия регион(гледа се IP)
Ще може, а на бас! :D
04.11.11
15:44
Бледи копия на Half Life серията.
05.11.11
08:42
ММОРПГ срещу ФПС? ...
06.11.11
13:16
Да.Това,че е ММОРПГ не значи,че не е бледо копие на Half Life,въпреки че е взаимствано и от WOW.
Всъщност идеята е,че жанра ММОРПГ е модефицирана версия на ФПС с цел шараните да се вманиачават и трупат $$$.
Half Life не знам дали си ги играл,но положението е... Half Life и останалите.
Мнението беше редактирано от donsir на 06.11.11 13:33.
казано от Denny Crane на 06.11.11, 13:16:
Да.Това,че е ММОРПГ не значи,че не е бледо копие на Half Life,въпреки че е взаимствано и от WOW.
Всъщност идеята е,че жанра ММОРПГ е модефицирана версия на ФПС с цел шараните да се вманиачават и трупат $$$.
Half Life не знам дали си ги играл,но положението е... Half Life и останалите.
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
06.11.11
16:14
казано от brusakch на 06.11.11, 15:58:
казано от Denny Crane на 06.11.11, 13:16:
Half Life не знам дали си ги играл,но положението е... Half Life и останалите.хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Хехе,кажи си лумпи.С кое не си съгласен,че ММОРПГ е на идеината база на ФПС,но приспособена и еволюирала към потенциала на глобалната мрежа ..Научи се да обмисляш нещата и в общ план.Сложи РПГ и ФПС бод общия знаменател на многобройните им прилики и ще забележиш,че ММОРПГ е ФПС,но с цел допаминовите шарани да плащат Х долара месечно,за да живеят в илюзорната си игра.Познавам шарани играещи ММОРПГ...те също се смеят като им кажа това.
Мнението беше редактирано от donsir на 06.11.11 16:48.
Ти направо пренаписа историята на игрите.Сигурен ще кажеш сега,че Half Life е и в основота на Fifa
06.11.11
17:15
:D
Виж сега.Не съм я играл лично,но впечатленията ми са,че Star Wars-а не е типичната ролева игра.Стори ми се,че е мешаница между ФПС и РПГ (за това и спменах Half Life и WOW),а това,че е мултиплеърна мандра съвсем ме отказва.А пък ако въпросната спада към типичните ролеви игри то значи аз съм в грешка.
11.01.12
16:25
нищо особенно, сега съм болнични и я купих.. има приблизително 10 планети, като кораба не можеш да го управляваш ръчно а избираш къде да те хвърли, като планетите са просто 1 мап, а не голяма планета. очакванията ми бяха, че играта ще бъде нещо необятно и ще можеш да си хвърчиш из космоса дебенейки за някой да му пуснеш една ракета, като ти омръзне избираш си планета и кацаш някъде, спасяваш принцесата и получаваш нов меч и пари с които да си оправиш корабчето.. :) все пак говориха за иновации, а еve online, която я играх 3 дена, имаше уникална “междузвездна” обстановка, докато олд републик се чувства ограничена от към страна на действия, играта е предимно quests, инстанси и пвп, като само последното ми достави кеф, имат яка комбат система :) играта можеше да бъде игра на деселетието, (както беше уоу), но трябваше още толкова пари да се вложат.. и да елеменират космоса в “междузвездни войни” е меко казано несполучлив ход, много хора не биха играли играта само заради това.. отделно наскоро чух че еве онлайн ще се свързвавт с няква друга фирма и ще може да се водят битки на планетите и това автоматично закопава star wars