Препоръки за фитнес програма,моля за съвет :)

04.11.11
21:45

Здравейте,тренирам във фитнес около 1,5г. с кратки прекъсвания,когато започнах бях 73-74 кг ,сега съм 81-82кг ,като качих и известна сила,както и мускулна маса...минах през доста програми от типа: кръгова/гърди,бицепс;гръб трицепс;крака и рамо/гърди,рамо;ръце;гръб,корем;крака,трапец и т.н. Сега искам някоя друга  програма за мускулна маса+ сила ,препоръчаха ми тази—-> http://www.bb-team.org/workout/1289_pokachvane-na-muskulna-masa-v-tri-dni#axzz1cex5jnnM ,но незнам дали е за мене.Струва ми се прекалено тегаво крака+гръб в един ден... не съм сигурен, моля за някой съвет или друга програма :).А и да поясня,че мога да отделям 3 до макс 4 дена в седмицата,но 3 ще ми е перфектно ...гледам да се храня поне 4 пъти на ден ,като не взимам никакви добавки ,може би по натам ще си взема някой хубав протеин ,но искам да видя и без как ще се развият нещата .Мерси предварително ! :)

12.11.11
14:17

еее никой ли не намери време ,да хвърли едно око или да даде един съвет :( .... тъпо,просто кажете вие след 1 година какво почнахте да правите ,има ли успех ....ей такива ти ми работи ,неискам кой знае какво  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1