05.11.11
05:03
Не си бях взимал досега протеин в торба. Взех си Matrix 5.0 и проблемът е, че торбата не се затваря както трябва (не съм я повредил) или дори да успея да я затворя малко ако се подръпне се отваря сама. Някой може ли да даде някакви препоръки какво да правя :( Знам, че проблемът изглежда смешен, но не искам протеинът да се овлажни. Мислех да го сложа в старата ми кутия от Myofusion и май няма да има проблем. Имам обаче и гейнър 8кг и него вече няма къде да го тикна. Мислех да го сложа в няколко големи буркана за туршия, но ме е страх да не се повреди и овлажни. Големи кутии други нямам. Някой да даде някаква идея?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.11.11 07:28.
05.11.11
08:40
Доста торби Matrix ми се е налагало да затварям и не е имало проблем с ципа, освен ако не е попадал прах от протеина по него.
Извини ме за въпроса, ако те обижда, но нали не си изрязал ципа? :)
05.11.11
09:37
Ако не искаш да се овлажни нещо което изобщо не се препоръчва за хранителни добавки, просто го дръж на сухо място.
05.11.11
13:36
Като цяло всичко от торбите на syntrax отива в кутиите от gaspari при мен. За 8кг... сложи част в кутия и другото плътно го затвори!
казано от Димитър Михайлов на 05.11.11, 08:40:
Доста торби Matrix ми се е налагало да затварям и не е имало проблем с ципа, освен ако не е попадал прах от протеина по него.
Извини ме за въпроса, ако те обижда, но нали не си изрязал ципа? :)
Не съм :D Като го получих изрязах над ципа но странно по него имаше протеин. Тои се беше отворил сам още преди да разрежа над него - явно торбата се е мятала. Сега има протеин по ципа и не остава затворена задълго.