Кардио + НВД за начинаещ :)

10.04.05
14:10

Мерси за отговора на предишната ми тема

Сега по същество

Прочетох за същността на кардиото, обаче сутрин съм на даскало и не мога тогава да го правя. Та искам да попитам дали ще има подобен ефект(и дали не е вредно) ако в училище сутрин не ям нищо, прибера се към 1:00 , кардио 45 мин на велоергометъра вкъщи (може би л-карнитин преди това), наяждам се съгласно НВД и отивам към два и нещо във фитнеса да си тренирам.  :?:

П.С. А дали това разположение по часове няма да почне да ми топи (оскъдната и без това) мускулна маса ? Или е по-добре кардиото да го правя в дните, когато не съм във залата?

Тоя път се унесох  :oops:

Мерси

10.04.05
14:20

това да не ядеш нищо до обяд е много лош вариант и аз изобщо не ти го препорачвам. значи по добре си хапвай сутринта като се варнеш от даскало си отиди на тренировка кам 2 и нещо както си решил и накрая след тренировката с тежести прави 20 минутки на велоергометъра, а кардиото на гладно сутрин  ще го правиш събота и неделя щом не можеш през седмицата,аз тана правя  :wink:  но в никакъш случай не спирай яденето сутрин поне според мен това изобщо не е вариант

аа и още нещо 45 минути  :shock:  кардио е ужасно много- ще стопиш и мускул!! кардиото не го прави повече от 30 минути ако сикаш да запазиш мускулите  :lol:  успех!!

PI

10.04.05
14:22

Щтом имаш велоергометър у вас защто не станеш по рано и не го правиш преди даскало и след това да хапнеш нещтоп сагласно НВД.И това което казваш да не ядеш нищто до 1:00 до обяд изобщто не е добре и правилно.Диета не означава гладуване.Най-добре си хапни нещто диетично иначе организма щте започне да се храни от мускулите ти за който си се бахтил толкоз в залата.
Това е от мене чао.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1