Това съм го срещал, но не съм му обърнал никакво внимание, дори не знаех, че съдържа форместан.
ПП. Общо взето като сметнеш количество цена се вързва едно и също, но ако има избор аз бих избрал продуктът на CEL поне са се доказали като чистота на компонентите, които влагат.
Мнението беше редактирано от Valdis на 19.01.12 14:11.
19.01.12
14:12
Това съм го срещал, но не съм му обърнал никакво внимание, дори не знаех, че съдържа форместан.
И аз, но след като ми го предложиха от САЩ като вариант за заместител на трансдермалния форместан, му се чудя доста...
Ако се почудиш още малко, няма да имаш избор :D
Между другото има добри отзиви за този продукт, но доколкото разбрах или е спрян или ще бъде спрян от производство. Просто форместана е с бан от FDA.
Мнението беше редактирано от Valdis на 19.01.12 14:25.
20.01.12
11:12
Само да вметна че и аз имам леки болки в ставите от няколко дни, приемам 6-бромо (адвансед пцт) по 3 капсули на ден, та предполагам че е заради ниския естроген..купих го от бг между другото. Пиша го тва щото и аз търсих форместан пък навсякъде е спрян...
Абе последно се оказа, че 6-bromo не влияе особено на нивата на естроген, повишава тестостерона, но не както се смяташе на база намалена ароматизация а чрез други механизми.
20.01.12
11:56
това беше изненадващо...ще се поразтърся пак за инфо, аве се не случвам на антиароматизатори, още имам останал от реверситол в2 полвин бурканче...пък като пиех нолва-та, нямах никви болки по сухожилия и стави, хем по 60мг на ден пуках ( е има и вероятност да съм попретренирал тия дни)
това беше изненадващо...ще се поразтърся пак за инфо, аве се не случвам на антиароматизатори, още имам останал от реверситол в2 полвин бурканче...пък като пиех нолва-та, нямах никви болки по сухожилия и стави, хем по 60мг на ден пуках ( е има и вероятност да съм попретренирал тия дни)
Естрогена си има своите функции и в мъжкия организъм, това постоянно да ползваш AI или SERM не е никак добра идея. Съветвам те да почетеш малко за нолвата преди да решиш отново да я приемаш, особенно в подобни дози. В крайна сметка 25мг ATD ще е предостатъчно за целите ти, а и при тази доза едва ли ще има влияние върху либидото. В UK ATD се продава свободно на цена около 20-25 паунда и ако го приемаш по 25мг. ще стигне за 3 месеца (такъв период без почивка не ти препоръчвам в никакъв случай).
ПП Всъщност къде се намираш в момента?
Мнението беше редактирано от Valdis на 20.01.12 17:37.
20.01.12
19:32
Аз ги ползвам антиестрогените заради омазняване което имам в областта на гърдите, няква странна комбинация между пубертетна гинекомастия и остатъци от затлъстяване...проблема е че свалих доста мазнини като цяло, а там си стоят. В Германия съм, не в UK :)
Ще го видя това АТД има ли го някъде тука. Сигурен ли си за 6-бромото, аз не успях да намеря нищо, само го хвалят в бодибилдинг.ком и т.н. колко бил як и не знам си какво.
24.03.12
20:45
Някой може ли да ми каже къде в бг може да се намери ATD?
21.02.14
23:03
От натурален AI няма да имаш файда, а за съжаление, хубавото е скъпо в твоя случай.
30.08.14
13:41
Обмислям почти същия ‘цикъл’ и искам да попитам понеже темата е по-стара дали не е излязло нещо ефикасно на пазара до момента в нас имам
DAA,трибулус на NOW,Цинк на Now foods и се чудя какво да ползвам за да намаля ароматизацията нищо ,че няма да е голяма все пак искам да държа естрадиола нисък...
30.08.14
15:16
Обмислям почти същия ‘цикъл’ и искам да попитам понеже темата е по-стара дали не е излязло нещо ефикасно на пазара до момента в нас имам
DAA,трибулус на NOW,Цинк на Now foods и се чудя какво да ползвам за да намаля ароматизацията нищо ,че няма да е голяма все пак искам да държа естрадиола нисък...
Аримидекс, ама не повече от 0.5мг през ден.
30.08.14
18:06
Няма ли да е по-подходящо 0.5 мг всеки ден + 4 гр DAA + 3 гр трибулус + 30 мг цинк примерно и отделно имам
Протеин
бета-аланин
цитрулин малат
Омега 3- 500 капсули ще вземам по 8 на ден
и витамини оринд тайрд на Controlled ?
Поръчах си от аптеката на астра зеника аримидекс 28 х 1 гр ~56-7 лв :)
30.08.14
18:31
Няма ли да е по-подходящо 0.5 мг всеки ден + 4 гр DAA + 3 гр трибулус + 30 мг цинк примерно и отделно имам
Протеин
бета-аланин
цитрулин малат
Омега 3- 500 капсули ще вземам по 8 на ден
и витамини оринд тайрд на Controlled ?
Поръчах си от аптеката на астра зеника аримидекс 28 х 1 гр ~56-7 лв :)
Ами по мойте наблюдения по-висока доза сваля прекалено много естрадиола. Пробвай, но ако получиш странични ефекти тип изсушаване/скърцане/болки в ставите, загуба на гъвкавост/мобилност и тн. намали я.
30.08.14
18:35
Ок сега ще ида да си пусна едни изследвания за общ и свободен тестостерон и естроген :)
Здравейте, само да споделя мнение по темата. В момента правя “цикълче” с трибулус,д-аспартанова киселина, Lecheek Nutrition AD-3 PCT, PURE NUTRITION Herbal Burn ( предпочитам го, защото не съм много толерантен към кофеин) и цинк на HAYA LABS. Цикълът е с цел намаляване на мазнините и заякване на мускулатурата. Пия ги по следната схема Трибулус 3х1гр(сутрин, обед и вечер), киселината 2х3гр(сутрин и обед), Lecheek-а 2капсули 30мин. преди сън, Herbal Burn-а 2х1капсули(1 сутрин 1 преди тренировка или на обяд), цинка по 1 таблетка сутрин. Спазвам доста добра НВД, в която е включен и протеин изолат, почивам добре и тренирам по 6 дена в седмицата като в всяка тренировка включвам поне 45мин фетбърн. До сега съм пил доста добавки и комбинации от такива но честно казано от тази комбинация съм повече от доволен и като резултати и като усещане. Първо постоянно приповдиганто настроение, много добър сън, МНОГО повишено либидо( думите на жена ми бяха “Абе не знам какво пиеш но продължавай да го пиеш” :) , имам доста апетит но се справям добре засега. Честно казано до сега никога не бях имал толкова сила и издръжливост докато съм на ниско-въглехидратна - вместо да свалям тежестите ги качвам леко. Забелязвам повишена твърдост на мускулатурата и супер бързо възстановяване дори и след по-тежка тренировка. В момента съм на 10 ден от цикъла и 20ти ден от диетата резултатите са -4кг телесно тегло и определено повишаване на тонуса и килограмите на всички упражнения. Следващата седмица ще отида на изследване за да проверя дали наистина има значително покачване в тестостерона или има и плацебо ефект. Надявам се да съм бил полезен ако има заинтересовани от подобна комбинация.
31.10.14
18:00
Загуби ме на аспартановата киселина.;)
Хубав стак и аз с подобен съм постигал много добри резултати.Не съм сигурен,че имаш нужда от 6гр. ДАА на ден,защото 3 са напълно достатъчни.