09.11.11
00:00
Каква е разликата?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.11.11 09:11.
09.11.11
09:09
#1
1. Видът - Котидж е на зрънца, изварата е или ронлива на бучки или кремообразна.
2. Вкусът - Котидж има приятен, но специфичен вкус, не се харесва на всички. Вкусът на изварата определено не е един, зависи от вида и марката.
3. Страна на производство - докато Котидж е вносно, българският произход на изварата я прави по-удачен (според мен) избор, тъй като рядко и прибавят консервант.
4. Цената - Котидж чийз е по-скъпо от обикновенната извара, която впечатлява с ниска цена.
5. Състава - Котидж е нискомаслено сирене, съдържащо и сметана, изварата може да бъде кашкавалена, нискомаслена и напълно обезмаслена.
09.11.11
09:22
#2
Приликата-не мога да ги гледам и двете :P .
09.11.11
15:45
#3
То те не са за гледане :) :D
Ааа изварата я търпя докато хубавото котидж, като това дето мухах в щатите е истински кеф за билдеро :D Казвайте къде има !
10.11.11
11:32
#6
В LIDL има страшен котидж :) Уникално вкусен е :)
18.11.11
08:33
#7
Приликата-не мога да ги гледам и двете :P .
Пробвай извара Олимп