10.04.05
16:58
Преди няколко дни ми попадна каталог с продуктите на Optimum и ми направи впечатление, че при всичките им протеини начина на употреба беше по всяко време на деня, като заместител на хранене, особено ефективен преди и/или след тренировка, а само при 100% Whey Protein не пишеше нищо за начин на употреба(пишеше само по една мерна лъжица на ден, докато при другите протеини дозировката беше две лъжици). Също така при този протеин пишеше да не се взема в период за отслабване(което доста ме разколеба дали да си взема от него)
Та въпросите са ми
1. Подходящ ли е 100% Whey Protein при НВД(и въобще при диети за понижаване на теглото)
2. По колко пъти на ден и кога е подходящо да се взема 100% Whey Protein
3. Колко кг е една либра. В този каталог грамажа на някои протеини беше в либри
Благодаря предварително
11.04.05
13:30
На мен този ми го препоръчват за качване на кила,за НВД следователно не е толкова добър :) .
либра = 0,4536 kg
Идеален е за НВД ! Можеш да го приемаш сутрин след ставане преди закуската , преди тренировка , след тренировка и вечер преди лягане с фастъчено масло примерно за по-бавно усвояване.Аз лично ти препоръчвам да ги употребяваш 1 до 2 пъти дневно
11.04.05
17:19
Никакъв проблем за прием по време на НВД.Даже бих казал че ако си го избрал за НВД , си направил перфектния избор.
по-здрави