09.11.11
14:31
Здравейте драги фитнес ентусиасти!Значи през последната година аз смъкнах много килограми-бях 84 сега сум 64.Да потресаващо е за което съжалявам,тъй като изгубих доста от мускулната маса която не беше кой знае колко,просто винаги съм бил доста пълен и исках да видя как ще изглеждам слаб.Както и да е.В момента имам фитнес програма ходя на фитнес от година като спазвам програма от може би 6 месеца.Смея да твърдя, че съм качил 3 килограма(т.е. бях доста по-слаб) за тези месеци.Лятото се хранех по 7 пъти на ден като вечер избягвах въглехидрати а ядях повече извара и месо.Всъщност приемах въглехидрати сутрин (пълнозърнести макарони с извара и мед) и на обяд (ориз,картофи т.н.) .Сега когато съм на училище за съжаление нямам време и бях спрял всякакви тренировки.Сега обмислям да си нося на училище за ядене и да си закупя ето тези аминокиселини ‘‘BCAA Express 500гр’’ - Правилно ли съм се насочил?
Разбира се, ако имате някакви съмнения относно този продукт ще Ви бъде повече от благодарен ако ги споделите и в същото време да препоръчате нещо по-добро. Висок съм 1,74 тежа 64 килограма.Целта ми е да кача маса,може би, 7-8 килограма още!
Относто аминокиселината пише че има силен анаболен ефект,това означава ли, че съдържа съставките на анаболите тъй като не бих искал да приемам такива добавки като анаболите.
Мерси много :П
Модерация: темата не отговаря на изискванията в този форум.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.11.11 14:36.