10.11.11
08:58
Здравейте, аз съм Александър на 20 години от Пловдив. С няколко мои приятели скоро се запалихме по един изключително труден, иновативен и интересен спорт който се нарича слаклайн (slackline). Толкова сме запалени по него ,че това да не тренираме цяла зима просто не е вариант затова си търсим и зала която би ни приютила. Слаклайна-а попринципно се разделя на 3 разновидности, ние упражняваме този който се нарича трик-лайн (trickline). За да добиете представа какво точно представлява
Изискванията ни за залата са минимални, нуждаем се от помощение с празно пространство около 15метра дължина и 2-3 метра ширина. Също така собственика на залата трябва да бъде съгласен да я пригодим за опъване на слак което става по следния начин
Както може да видите имаме нужда просто от два болта забити в земята които нито стърчат ,а и също така могат да бъдат премахнати за няколко минутки както и поставянето им отнема около 10мин. Ако има някой който разполага със зала и би искал да удари едно рамо за развитието на един изключително интересен,труден и динамичен спорт моля да се свърже с мен чрес ЛС.
Готови сме да си плащаме стига цените да не бъдат глуповати ( за пример ще дам една зала в която имаше футболни игрища на закрито и която ни искаше по 50лв на час, което е абсурдно). Благодаря предварително и надявам се някой добър самарянин ще се смили над нас. Поздрави.
Изключително съм ви благодарен г-н Модератор.. СТАВА ВЪПРОС ЗА ПЛОВДИВ!!!
Темата беше редактирана от Alexander Karparov на 10.11.11 09:11.