казано от head_hunter на 08.01.12, 23:03:
Основния му недостатък е, че е Форд :D
Аз знам, че кола се избира според нуждите, възможност за обслужване, поддръжка и след проучване на марката, модела и конкретните ядове, които дават /а при Форд не е, като да ги няма/. Имаме няколко модела Фокус и повечето от тях нощуват по-често в сервиза, отколкото в служебния гараж и за разлика от този са купувани нови ;)
Аз се майтапя де :) Просто имам някви изблици такива “пуберски” ;) Иначе кола мисля да си купувам след 25-26 (когато почна да работя и да си изкарвам парички)
казано от Rasengan94 на 08.01.12, 23:06:
Като за 1-ва кола според мен съксва...Твоя си работа де ^^
Препоръчайте някой филм :?
Джони Инглиш от 2003 и 2011 ;)
08.01.12
23:29
Като за 1-ва кола според мен съксва...Твоя си работа де ^^
Препоръчайте някой филм :? Гледал съм тези - Rocky , Ong Bak ,Fist of the warrior ,The Wrestler , Storm Warriors ,Clash of the titans , Iron Man,Fire of conscience , Until Death , The pursuit of happiness , Redline ,Orgazmo , Hellraiser , Centurion , Never Back Down , The Expendables , The chronicles of Riddick ,The last Samurai , Wrong Turn , Tooth Fairy , Bandage , Double Take , Spin Kick , Calvin Marshal , Zatoichi , Underoath , Redbelt ,Grown ups , Ip Man , Mr Baseball , Hunt to kill , Gridiron Gang , The Bleeding ,Seven samurai , Faster ,The sorcerers apprentice ,Superman returns , Shinobi , Red,Van Wilder ,American Pie ,True Legend , Remember the titans ,Undisputed , Blood and bone,Get over it , Spartacus gods of the arena , The king of fighters,Forever strong ,Pearl Harbor ,Meet the spartans, Blood diamond ,7 years in Tibet , Fight Club,Elephant white,Spawn,Sacrifice,Limitless,A better tomorrow ,Ghajini , The street fighter ,Crank , Red ridink hood , 9-th Company , Sword in the moon , Fantastic four ,Facing the giants , House of the rising sun, Tekken , Dragonball evolution , Unbreakable , The book of Eli,Analyze this and that ,Blitz , G.I Joe ,Eye for an eye ,Around the world in 80 days ,Green lanthern ,Echelon conspiracy ,Ninjas vs Vampires ,Killer elite , Inside out ,Bunraku , Thor , Cruel intentions , Resurrecting the champ,Crazy stupid love,Remember me ,A walk to remember , Friends with benefits , Real Steel, In time , Inglorious Bestards , Dare devil , Бой с тенью , Warrior , Shamo,Ring of death ,Flying swords of demon gate,Tomorrow’s Joe - Тези които имат 2-ра 3-та и т.н. части съм ги гледал ! 100 % съм изпуснал някой , но тия са ми в папката с филми..има разни разпръснати из компа :DТа препоръчайте нещо дето да го няма там и да не е боза... И някой ако се чуди к’во да гледа може да си избере от “колекцията” ми ;дд Много боза има там,но има и някои доста добри филми ! :)
Аве ей фотографска памет! :D
Ramon - стига бе, ще чакаш до 25-26. Просто ще поработваш от по-рано.
Все ще можеш да напазаруваш някоя лагерница, на която да и вземеш душицата. :)
А и за първа кола..градски хеч със 170 коня...
Из наръчника “Какъв автомобил да не купуваме”:
... 64. Правилото на трите “Ф”: да не е Фиат, Форд или Френска
65. ...
А колкото до малкият културист: твърди се, че високите на нива на тестостерон при подрастващите влияят изключително негативно на имунната система. Това не означава само че ще настива по-често или ще хваща грип.
Ами ще видим, спичат ме ,че ученето е яко и няма да ми остава време за бачкане, иначе съм навит още от 18-19 да почна. :) Айде лека нощ момци , че утре съм на даскало, трябва се образовам. :D
08.01.12
23:41
2-та част съм я гледал , за 3-та обаче не знаех . Мерси , Head ! :)
Мерси и на теб , Рамон ! Като зема книжката ще дойда да те повозя с Форд фиеста ‘98 :D
казано от Penko Mladenov на 08.01.12, 23:29:
Гледах к’во има в папката с филми , бре ! :D Я ако ги помнех.. :Х
08.01.12
23:43
казано от Rasengan94 на 08.01.12, 23:41:
2-та част съм я гледал , за 3-та обаче не знаех . Мерси , Head ! :)
Мерси и на теб , Рамон ! Като зема книжката ще дойда да те повозя с Форд фиеста ‘98 :Dказано от Penko Mladenov на 08.01.12, 23:29:
Гледах к’во има в папката с филми , бре ! :D Я ако ги помнех.. :Х
А ем стреснах са.. :D
btw Never Back Down 2 има не си го писал.. :D
08.01.12
23:51
Тези които имат 2-ра 3-та и т.н. части съм ги гледал ! 100 % съм изпуснал някой , но тия са ми в папката с филми..има разни разпръснати из компа :D /quote]
Виж , че съм го писал ! :D Малко поизлъгах де..тъй като явно съм пропуснал споменатия от head_hunter . :)
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 08.01.12 23:53.
Предложете all-nighter бар в София. Условията са:
1. Да е достатъчно тихо, че да водиш нормални разговори;
2. Да не е чалга (българска, американска, все тая..).
09.01.12
02:18
Не , че се вълнувам за даскало , ама просто не мога да заспя :Х О уел.. браузинг тайм ! ^^
^>i know that feel ;D
Споделете сайт за електронни книги,търся психология и философия - Юнг и Фройд по специално?
09.01.12
10:27
казано от Vintage на 09.01.12, 07:00:
^>i know that feel ;D
Споделете сайт за електронни книги,търся психология и философия - Юнг и Фройд по специално?
http://www.helikon.bg/ebooks/?trackid=google
09.01.12
11:49
Абе как да не й е харесал сексът. Аз по два часа я поря к’ат риба!.....
:D
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.01.12 11:49.
09.01.12
11:50
хахахахах :Dd
09.01.12
16:18
Пак вали сняг...
казано от Димитър Иванов на 09.01.12, 16:18:
Пак вали сняг...
Да, да го @#$!
09.01.12
17:28
казано от Boby_ на 09.01.12, 17:23:
казано от Димитър Иванов на 09.01.12, 16:18:
Пак вали сняг...
Да, да го @#$!
И аз, и аз! Баси още не е почистено и пак почна. И пак ги изненада снега ....... януари месец (swear)
Има ли някакъв сайт, в който да си отбелязвам на еди кой си ден, какво съм правил, т.е. кардио или силова ?
Че ме мързи да търся :D
казано от emzo на 09.01.12, 17:52:
Има ли някакъв сайт, в който да си отбелязвам на еди кой си ден, какво съм правил, т.е. кардио или силова ?
Че ме мързи да търся :D
Има, да - ETO.
казано от Boby_ на 09.01.12, 17:54:
казано от emzo на 09.01.12, 17:52:
Че ме мързи да търся :DИма, да - ETO.
Цъ, друго имах предвид ама явно ще трябва да си играя с Гугъл.
казано от Penko Mladenov на 09.01.12, 10:27:
^>i know that feel ;D
е лек нямах тва впредвид :D
електронни книги са безплатни книги по интернет,които иначе се продават в магазини.Представляват .pdf файл най - често.
казано от Vintage на 09.01.12, 18:51:
казано от Penko Mladenov на 09.01.12, 10:27:
^>i know that feel ;D
е лек нямах тва впредвид :D
електронни книги са безплатни книги по интернет,които иначе се продават в магазини.Представляват .pdf файл най - често.
Това дали са безплатни или платени няма отношение към формата им. :) А най-разпространеният в момента е epb. Читанката не ти ли стига (chitanka.info)? :)
09.01.12
19:43
казано от Ramon Dekkers на 09.01.12, 17:58:
нескаа съм на 4 часа сън бате напрао много дроб :х
Аз съм спал 3часа и съм яко ребро, лек, бро, брат, чуек....
09.01.12
19:47
Ужас :D :D :D
09.01.12
20:09
Спал си само 90минути... напомняш ми на някой наш национал по футбол...защо ли ?
09.01.12
20:17
Не мога само да проумея, защо толкова много плюете списанията, особено М&Ф, а вмомента точно тези хора се възползваха от него и писаха статии, които вмомента чета!!! Всичко е само, за да се направите на важни, защото трябвало да дойде човек при вас да тренира, не да гледа списанията, в които иначе всичко е описано много подробно и е доказано защо е така, а не по другия начин. Мен лично ще ме е срам, след като плюя толкова много такива списания, да почна да ги “рекламирам” в дневника си... Държавата няма да се промени, а се надявах... Нищо, надеждата умира последна!
09.01.12
20:19
И ти и аз сме доста млади за да говорим като чичковците в залите... и такива думи ‘’държавата няма да се оправи убедих се/убедени съм/убеждавам се’’ не ни прилягат просто ;)
09.01.12
20:25
Прав си, но не е ли смешно ? Усещам как форума се превръща във втори сайт като този на Белчо Христов. Всеки повтаря - “Аз знам”, “Тея са тъпи, слушай мен - естествено, само срещу 4 лева на тренировка и 50 лева месечна карта” Извинявай, ама то става смешно. Ако другите форуми не бяха западнали, нямаше да влезна тук...
казано от Vintage на 09.01.12, 19:55:
При мен бяха само 90 мин :s
hehe ако си се натравял с кафе да видиш къв е кеф не 90 мин ми 2 дена нема да помислиш за сън :D
Обаче фанелите краша и заспиваш ако ще земетресения да стават :D
@кристианчо,нищо не ми говори тва за футоболиста,нищо не следя с футбола.
@рамон-не съм се натравял :Д просто котката ме събуди май...а като се събудя трудно заспивам,дерп
09.01.12
20:49
J. I. - ммм незнам за какво говориш точно да ти кажа... кой от кого е искал пари в замяна на какво...ако искаш можеш да ми разкажеш на ЛС ..... за мен лично бб-тийм е чудесно място незнам как според теб би следвало да изглежда добрият онлайн форум...
Искат ми 900 евра за карбонов преден капак (включително ДДС и транспорт). Лудница...!
09.01.12
22:06
За какво ти е тази глупост - карбонов капак сигурно и ти не можеш да кажеш.
А и няма значение кой ще ти направи карбонов капак защото не е елемент с реална аеродинамична функция,а просто смяна на единия капак с друг.Карбон звучи фешън,но всъщност това са мрежи от въглеродни нишки измазани с едни пасти и смоли,в които няма нищо специално или скъпо.
Мнението беше редактирано от donsir на 09.01.12 22:08.
Напротив, мога да кажа - за визия ;) Зная какво е карбон. Благодаря ти за разяснението!
http://fancytuning.com/wp-content/uploads/2008/09/carbon-look-je-design-seat-leon-1p-10.jpg
В случая това е фолио, а аз искам капакът да е карбон (за да не се драска), а покривът и огледалата с фолио.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.01.12 22:20.