Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.04.12
06:56

АХЬЯХЬЯХЬЯХЬ

Мнението беше редактирано от Vintage на 05.04.12 07:20.

05.04.12
07:39

Идеята на vegata според мен не е лоша върви с ваще ако не вярват купи от аптеката doppel herz мултивитамини те са на коричка, но вътре може да си сложиш и твоите хапчета или си вземи някой в кутийка :)

HE

05.04.12
09:00

казано от emzo на 04.04.12, 23:03:

казано от Ramon Dekkers на 04.04.12, 21:59:

май ще се чисти с ВПХ мелтдаун ама само да намеря къде да го скрия у нас.

Аз май си харесах Liquid Clenbutrx Hardcore

Добро е. Горчи обаче доста. Като излезе ми го донесе едно приятелче, та добре, че ме подсети и аз май тази година ще съм на него. Още съм потънал в едни дълбокомислени размисли - аз кола си купих по-бързо, отколкото бърнър избирам :D

05.04.12
09:08

казано от head_hunter на 05.04.12, 09:00:

Добро е. Горчи обаче доста. Като излезе ми го донесе едно приятелче, та добре, че ме подсети и аз май тази година ще съм на него. Още съм потънал в едни дълбокомислени размисли - аз кола си купих по-бързо, отколкото бърнър избирам :D

Да не забравиш да вкараш поне 3 тренировки за бицепс седмично преди лятото (devil)

05.04.12
09:16

казано от Valdis на 05.04.12, 09:08:

казано от head_hunter на 05.04.12, 09:00:

Да не забравиш да вкараш поне 3 тренировки за бицепс седмично преди лятото (devil)

и пресата два пъти дневно ;)

05.04.12
09:18

Плажният билдър е като блондинката - може да си боядиса косата черна, но отвътре пак си остава руса... :) Ако ще да тренира силово и да бичи само тяга и клек, плажното си е плажно. :D

HE

05.04.12
09:19

Еееее много слабо това! Сега съм минал пет пъти седмично само на бицепс, преса и, като ми стане скука - гърди :D :D :D

Аз днес започвам плажната подготовка, пък за вас не знам... :D
Въпросът е дали набиранията ще ми развалят фасона на гърдичките... :D

05.04.12
10:04

Хмм ама и железа ли трябва да се вдигат ? :D

05.04.12
14:12

Значи отсега да ви кажа моята програма за лятото

Бицепс през ден с по 6 упражнения по 5 серии
Корем всеки ден с по 10 упражнения
Трицепс през ден с по 4 серии
Гърди на два дни с по 6 упражнения
Краката се спират!!!!!!!!!!

05.04.12
14:41

Я без намеци за блондинките (envy) (dull)

05.04.12
17:28

казано от kristiancho на 05.04.12, 15:03:

Я без намеци за блондинките (envy) (dull)

Къде пък видя намеци?!? Аз си го написах в прав текст. :D

05.04.12
18:16

Те я мойта програма

Audacity & Windows Movie Maker rlz.

06.04.12
01:05

Аз съм рус!

06.04.12
06:50

Искаме доказателство :D

Мнението беше редактирано от Иван П. на 06.04.12 06:50.

06.04.12
06:57

казано от Плажен на 06.04.12, 01:05:

Аз съм рус!

Нищо, важното е че ти отива. :D

06.04.12
09:56

Доказателство- в залата при скотовото или лятото на плажа :D че фешън цайсите ми ги няма за снимка :D

Валдис, няма си бягам от природата я :D

06.04.12
10:07

Абе целия офис се е луднал. Днес било пълнолуние, всички минали на лунна диета и щели да свалят 2-3килограма, та сега се варят едни чайове, едни отвари...малиии главата ми се замая от миризми.(nbadno)
Ам’ че естествено, че ще свалят - при пълнолуние тялото задържа вода, като мине пълнолунието - тя се изпикава.

06.04.12
10:17

Нагъвай яко пържоли, те да си пият чайчетата.

Моя шантав колега закуси със 2 сладоледа преди малко, мъкааааааааааааааааааааааа
:D

06.04.12
10:20

Е то аз ако сваля 3кг съм готов за лятото- начи чак другата пролет в залата :D :D

HE

06.04.12
10:41

казано от Smile на 06.04.12, 10:07:

Абе целия офис се е луднал. Днес било пълнолуние, всички минали на лунна диета и щели да свалят 2-3килограма, та сега се варят едни чайове, едни отвари...малиии главата ми се замая от миризми.(nbadno)
Ам’ че естествено, че ще свалят - при пълнолуние тялото задържа вода, като мине пълнолунието - тя се изпикава.

Аз на твое място бих ги дразнил здраво с храна, дори да си наруша режима . гледката как целия офис преглъща, ще е безценна (devil)

06.04.12
10:52

Абе и аз им се чуда на хората. На обяд ходя да си ям пържолите, и ги гледам как нагъват плодове и салати, пък всички отпрали едни шкембета и задници :D

казано от Петко К на 06.04.12, 10:52:

На обяд ходя да си ям пържолите, и ги гледам как нагъват плодове и салати...

Позната картинка и при мен... и един час по-късно същите хора започват да мрънкат, че пак са гладни, но всъщност много ядат! (giggle)

06.04.12
11:45

казано от head_hunter на 06.04.12, 10:41:

Аз на твое място бих ги дразнил здраво с храна, дори да си наруша режима . гледката как целия офис преглъща, ще е безценна (devil)

Мда, взела съм си като добро момиче една вафла Морена, която ще отхапвам максимално шумно след обяда и след това ще забравя празната опаковка на бюрото.

Елате да ви покажа как се пие протеин криейки се под ключ в тоалетната, защото ако те видят колегите ще те изкарат психо, химик и т.н.

Хех... (giggle)

HE

06.04.12
12:54

казано от Smile на 06.04.12, 11:45:

Мда, взела съм си като добро момиче една вафла Морена, която ще отхапвам максимално шумно след обяда и след това ще забравя празната опаковка на бюрото.

Ееее аз щях да бъда в пъти по-гаден. (devil)

казано от Иван Шишманов на 06.04.12, 12:29:

Елате да ви покажа как се пие протеин криейки се под ключ в тоалетната, защото ако те видят колегите ще те изкарат психо, химик и т.н.

Само един път са ме питали дали ми става от тези “анаболи”, които ги пия /в случая ме завари да гълтам една шепа амино/ след отговор “Я докарай дъщеря си - тя, ще ти разправя”, не са ме питали повече такива глупости.
Ще се криеш ти в кенефа, на твое място аз бих ги карал да се крият в кенефа, като ме видят със шейкъра в ръка :D

Имаше един такъв “играч на времето”, та една вечер отнесе стрита виагра в натуралното сокче и спря да бръщолеви глупости :D

06.04.12
13:22

Ванка, какво ти пука- аз вадя шепата с хапчета и си ги пия- не ме бърка. Снощи вадя едно малка кутийка- прозрачна вътре л-карнитин и една таблетка йохимбин и ги глътнах директно почнаха да ме ебават, че пия колбите, ама не ми дреме :)

И аз до 2-3-4 годишна възраст съм бил рус... ех какви години бяха 8-)

06.04.12
14:58

06.04.12
15:05

деба надутите английски пуяци, кво му беше на номера (giggle)
Да поясня, Митьо Крика започва от 9:19

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 06.04.12 15:23.

Гаранция нацепи... колената :D

06.04.12
20:15

Удряме ли 100 страници отново? :D

ДАААААААААААААААА :D

S!

06.04.12
20:40

казано от Bocko на 05.04.12, 14:12:

Значи отсега да ви кажа моята програма за лятото

Бицепс през ден с по 6 упражнения по 5 серии
Корем всеки ден с по 10 упражнения
Трицепс през ден с по 4 серии
Гърди на два дни с по 6 упражнения
Краката се спират!!!!!!!!!!

Краката никога не се тренират, приятелю. Затова няма как да ги спреш. И трябва да внимаваш всеки понеделник да почваш с концентрично+лег, за да ти върви. И никога не първо с лега, защото се правят големите и важни мускули първо(като бицепса например).

ПП: И тая мода наречена “Кросфит” да земе да свършва, че ми писна всеки ден от такива статии. Що не се направи раздел за трибой и други силови спортове като има хора, които ги тренират от години, а кросфитъри от 1 година и веднага раздели, нови статии и т.н...... Ще отмине и това, надявам се. Просто не знам кой човек се хваща на идеята, че може да развие всичките си качества, без да специализира на отделни. А и да специализира, като почне пак с тея тренировки - всичко си заминава...

Мнението беше редактирано от sTroNG ! на 06.04.12 20:46.

казано от sTroNG ! на 06.04.12, 20:40:

ПП: И тая мода наречена “Кросфит” да земе да свършва, че ми писна всеки ден от такива статии. Що не се направи раздел за трибой и други силови спортове като има хора, които ги тренират от години, а кросфитъри от 1 година и веднага раздели, нови статии и т.н...... Ще отмине и това, надявам се. Просто не знам кой човек се хваща на идеята, че може да развие всичките си качества, без да специализира на отделни. А и да специализира, като почне пак с тея тренировки - всичко си заминава...

Не пиши повече плс....

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 06.04.12 21:26.

sTroNG ! - правил ли си някога кросфит комплекс ?! ами два ... ами три... на хартия нещата изглеждат много различно... но човешкото тяло отдавна не е изследвания в лаборатории, логически мисли и хартия :) аз съм много далеч от кросфита но се опитвах да тренирам така месец-два, говорих си доста с бате Вики ( ака Vic ) и като цяло мога да кажа, че кросфита е едно чудесно занимание и придава доста различно натоварване и адаптация на тялото ... силата ми се качваше, скороста да не говорим за издръжливоста :)

06.04.12
22:21

казано от Teen Power на 06.04.12, 20:15:

Удряме ли 100 страници отново? :D

Да се напънем за 200 ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1