02.04.12
21:15
Ей т’ва Myo-Blitz не било лошо (освен на вкус xD) . Пъмп - почти никъв ,Сила - бива , енергия/издържливост - е тук ме изненада доста приятно ! ^^ Ама пара за т’ва чудо абсурд да дам :D
WHAT KIND OF BLUE SORCERY IS THIS ?! :| Аз на Рони ... Не може да напрай нещо кат’ хората :D
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 03.04.12 02:04.
Майка им на автомонтьорите от сервиза, хемороиди да получат дано!
От един месец ми свети една лампичка на таблото, от един месец се чудят от какво е, последното предложение - да шунтират лампата за да не свети и да ме дразни.
Тяхната кожа! Все едно като си ударя крака, да прекъсна кръвотока към него за да не получа синина да не ме дразни!
03.04.12
13:05
От един месец ми свети една лампичка на таблото, от един месец се чудят от какво е, последното предложение - да шунтират лампата за да не свети и да ме дразни.
Тяхната кожа! Все едно като си ударя крака, да прекъсна кръвотока към него за да не получа синина да не ме дразни!
Ако кажеш, каква е колата и проблема, ще може някой да те насочи към читав майстор.
На диагностика ходи ли?
Направо кажи каква е колата както каза колегата и каква лампичка ти свети :)
Опел Зафира Енджой, свети лампата за емисии на изгорели газове. В наръчника пише да контактвам моя Опел партьор, пъм моя Опел партньор Каргоекспес казват, че не е от филтъра за изгорели частици, ‘щото той бил читав, ама не знаят от какво е. Като се направих на умна да питам “а може ли датчика да е повреден, не самия филтър?”, ме изгледаха странно - всичко там било наред. Компютърната диагностика не казала нищо съществено ха-ха, явно не знаят какво им е казала, да се свържат в кораба-майка.
Абеее те не знаят в каква мърмореща леличка мога да се превърна...
Опел Зафира Енджой, свети лампата за емисии на изгорели газове. В наръчника пише да контактвам моя Опел партьор, пъм моя Опел партньор Каргоекспес казват, че не е от филтъра за изгорели частици, ‘щото той бил читав, ама не знаят от какво е. Като се направих на умна да питам “а може ли датчика да е повреден, не самия филтър?”, ме изгледаха странно - всичко там било наред. Компютърната диагностика не казала нищо съществено ха-ха, явно не знаят какво им е казала, да се свържат в кораба-майка.
http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=81257 прочети тук или освен нещо да ти е запушен катализатора и от там да ти светва лампата, може да го махнеш и ще видиш дали е от там, но едно махане и заваряване на тръба струва 30-50лв, но колата се отпушва доста. :)
03.04.12
17:41
Малко по малко всичко се превръща в бизнес:
http://www.dnes.bg/po-patq/2012/04/03/olimpiiskoto-vkusno-meniu-na-london.155639#13334639141591&if_height=298
03.04.12
17:42
В заквасената сметана има ли лактоза ?
03.04.12
17:44
http://www.dnes.bg/po-patq/2012/04/03/olimpiiskoto-vkusno-meniu-na-london.155639#13334639141591&if_height=298
То кога е било друго.
03.04.12
18:16
Тези са за бой, ашладисване и много сръбска музика по време на редуващите се /вече споменати/ упражнения.
Подобни проблеми ме накараха да си купя кола преди 2000 г., която всеки средностатистически идиот може да поправи :D
п.п. Ванка, те от Органон ако дадат достатъчно пара, ще опънат реклами и на Дека-дураболин ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.04.12 18:18.
На Кауфлад са пуснали яйцеварки по 15 лв. за 7 яйца. Много хитър уред ми се вижда :D Аз купих за подарък за майка ми. За мен си взех тефлонов тиган също за 15 лв, тъй като предпочитам яйцата на палачинка с малко овес и извара или сирене.
В началото Бог сътвори небето и земята. Земята бе покрита с броколи, карфиол и спанак, и плодове най-различни: червени, жълти, оранжеви и всякакви,
и животът на Адам и Ева бе здрав и дълъг. И сътвори Сатаната сладоледа и кашкавала. И попита Сатаната Адам: „Искаш ли да си хапнеш?”
И Адам му отговори: „Да!” И добави Ева: „И аз искам! Два сладоледа!” И наддадоха Адам и Ева, всеки по 3 килограма.
И сътвори Бог киселото мляко, за да съхрани Ева фигурата си такава, каквато я харесва Адам. И сътвори Сатаната бялото брашно, маята и захарта, и ги смеси.
И Ева мина от размер 42 на 50. И каза Бог: „ Яж с апетит тази зелена салата от моята райска градина!”
И каза Сатаната: „ И добави майонеза и синьо сирене, хапвай чеснови питки и пий бира” И след вечерята Адам и Ева отпуснаха коланите.
И каза Бог: „Давам ви свежи зеленчуци за здраво сърце и зехтин, студено пресован.” И сложи Сатаната на масата капама, печено прасе и панирано пиле.
И подскочи холестеринът на Адам и Ева до небесата.
И сътвори Бог картофи, запечени без масло, с повишено съдържание на калий и други полезни ингредиенти.
И обели Сатаната картофи, наряза ги на тънки резенчета, изпържи ги в маслена баня, посоли ги щедро и ги нарече „чипс”.
И качи още килограми Адам, а Ева получи целулит. И сътвори Бог маратонките и ги даде на децата си, за да стопят излишните килограми.
И даде Сатаната на Адам и Ева кабелна телевизия с дистанционно, за да не се напрягат като превключват програмите.
И Адам и Ева се смееха и плачеха срещу светещият екран, и си обуха анцузи с ластик на корема.
И даде Бог на Адам и Ева постното месо, диетичните продукти, и кълновете, за да не приемат много калории. И сътвори Сатаната дюнери, и бургери.
И попита Сатаната Адам: „ Искаш ли и пържени картофи, и бира?” „Да ! – отговори Адам – Голяма порция! И няколко бири!”
И получиха Адам и Ева инфаркт! И въздъхна Бог, и създаде байпаса. И усмихна се Сатаната, и създаде Здравната каса. :D:D
То кога е било друго.
Представям си МакДоналдс да направят пълнозърнест сандвич с извара и марулка :D
Искам да го видя това, ама с трибойски лост и нормални дискове. :) Виж с гумите как последните две се отлепят от земята чак като е почти горе Магнусон. :) Няма много общо това с класическата тяга с твърд лост и нормални къси кобури.
Ето ви и на вас надъхване... :D
Бегай в нашиО форум има по-надъхващи :D Марина има същата снимка :D
Ааа... не, така не се кляка, ами ако не се изправи, задължително някой трябва да я пази отзад. (devil)
Мнението беше редактирано от Old Timer на 04.04.12 16:34.
Искам да го видя това, ама с трибойски лост и нормални дискове. :) Виж с гумите как последните две се отлепят от земята чак като е почти горе Магнусон. :) Няма много общо това с класическата тяга с твърд лост и нормални къси кобури.
Аз пък искам да те видя ти да се изправяш с тия 500 кг от гуми, ама и двамата няма да получим каквото искаме тук :D
Ясно е че е за шоуто това, не за рекорди. :)
Мнението беше редактирано от Андриан К на 04.04.12 16:46.
04.04.12
16:50
Във форума много натрапчива,даже агресивна “скрита” реклама е настанала.
ББ теам ако им смъква кожите - добре.Иначе трябва да се мислят варианти е моето семпло мнение.
04.04.12
17:12
Denny Crane, ако искаш - драсни съобщение на мен или друг от екипа с по-конкретно инфо... за да видим какво ще правим.
Аз пък искам да те видя ти да се изправяш с тия 500 кг от гуми, ама и двамата няма да получим каквото искаме тук :D
Ясно е че е за шоуто това, не за рекорди. :)
Аха, значи това, че не мога да ги вдигна, значи, че нямам право на мнение?!? :D
То ако така ставаха работите, доста щяха да ни се ограничат възможностите да изказваме твърдения или изобщо да си говорим. :)
Просто аз избягвам да критикувам по-добри от мен, в която и да е сфера, а ти го каза така сякаш не ги е дръпнал тия кила... не съм го казал с лоши чувства.
Просто аз избягвам да критикувам по-добри от мен, в която и да е сфера, а ти го каза така сякаш не ги е дръпнал тия кила... не съм го казал с лоши чувства.
А, как ще го критикувам - . :) Казвам само, че заглавието “500 кила мъртва тяга” беше подвеждащо. Ако беше “500 кила висока тяга на дълъг, пружиниращ лост”, тогава нямаше да имам какво да кажа. :D
май ще се чисти с ВПХ мелтдаун ама само да намеря къде да го скрия у нас.
Не че ми ровят ама например ако го оставя в шкафа и майка ме попита за нещо и аз наистина незнам къде е, почва едно титаническо ровене и обръщане на къщата с главата надолу и накрая се стига до въпросния шкаф с хапчетата и - о изненада.Така ме хванаха и миналия път и не искам да рискувам :)
Мнението беше редактирано от Абазаба на 04.04.12 22:13.
Ето една интересна статия за чистенето - http://chaosandpain.blogspot.com/2011/08/what-exactly-is-ideal-to-cut-or-not-to.html
Стига бе не мога да повярвам, че се затрудняваш да скриеш някакви си 90 хапченца :D Даже веднага се сещам за следното - купуваш си кутийка витамини или там някаква билка, изпразваш я, сипваш вътре Мелтдауна и си го пиеш на харабия пред вашите :D
май ще се чисти с ВПХ мелтдаун ама само да намеря къде да го скрия у нас.
Аз май си харесах Liquid Clenbutrx Hardcore
04.04.12
23:52
Dekkers във всеки апартамент се намират поне едно-две места да скриеш нещо толкова малко.. :D Аз не съм крил добавки,но като крия нещо подобно много често го правя в някви там протмонета ала-бала в някое одиало в някой забутан шкаф с вехти от на времето на втората световна сигурно :D И всичко е 6