Липотропни срещу термогенни фет бърнари

12.11.11
23:24

Здравейте отново,
Започнах да се заинтересовам отностно някои добавки ,намиращи място за целта ,за периода след зимата и започнах именно с този тип.
Та защо например бихте избрали единия вид бърнар пред другия ,разбира се ако нямате някои здравословни проблеми,които ще бъдат засегнати от употребата на термогените и разбира се сте на подходяща възраст? Аз лично си направих изводите (разбира се ,ако нямате проблемите които споменах) термогениците са за хора , по-сериозни от към хранителни и тренировъчни планове ,с ясно постовени цели и за по-бърз и добър ефект.А отностно липотропните може би,за хора които целят главно отслабване и са намалили въглехидратите в храната (което при един усилето трениращ,търсещ добри резултати, играе важна роля) и търсят нещо за подсилване на ефекта , със слаби до умерени кардио тренировки.
И като цяло препочитате ли фетбърнарите (въпроса ми е към тези ,които чистят от освовни периоди ,а не просто отслабване) в такива периоди или разчитате на други фаворитни добавки или пък просто на кардиото : ) ?
Поздрави.

PH

13.11.11
07:28

Аз принципно до сега съм ползвал само L CARNITIN за изчистване,но мисля сега след зимата сериозно да се изчистя с някой от по-известните фет бърнъри :) Надявам се с тях и със стриктна диета резултатите да дойдат по-бързо и да загубя колкото се може по-малко мускулна маса :)

Разбира се стриктната диета и здравото трениране са си основното, но аз предпочитам комбинация между двата, примерно л-карнитин с някакъв термогеник.

13.11.11
10:24

С какво бихте го комбинирали?
Другото само ,което ме притеснява до някаква степен е проявата на стрии от тези “бързо резултатни” бърнари , защото ако приемем че целият период на формиране е около 2-3 месеца , а термогениците се употребяват от 4 до 6 седмици ... т.е за този период трябва да се извлече най-много от тях.Но да не стане бързата работа срам за майстора.Възможна ли е проявата им все пак ,някой получавал ли е?

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 13.11.11 10:29.

Ами зависи колко имаш да сваляш, колко време си отделил какво ще е храненето, енергоразхода и т.н.
Енергоразхода пък сам по себе си е функция от много неща и килограми се свалят дори без бърнери.

13.11.11
10:35

Идеята с която искам да го използвам е да постигна добро и качествено изчистване ,една добра форма която да поддържам и  да ми е добре, а не да изпадам в някакви безумни основни периоди както е сега (88кг, при положение че дори зимата не е почнала),но щом съм започнал ще го довърша.Мисля че при тегло до 77 килограма и талия под 80 ще изглеждам далеч по-добре.Та горе долу затова става въпрос.
Това лято постигнах добра форма също ,но не беше точно това което исках ,а и килограмите които изчиствах бяха от 85 до 79 ,което не е знай какво.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 13.11.11 10:36.

А защо мислиш, че не можеш да постигнеш целта си и без бърнери :).
Пробвай с хранене ориентирано към премахване на излишните мазнини и тренировка ориентирана към повишен енергоразход.

13.11.11
10:48

Аз не мисля че не мога до го направя ... като се хвана за нещо,което искам, го правя добре.Въпросът е само периода за който трябва да се постигне. Въпреки че сега като се замисля и без това съм решил да поддържам 90кг до пролетта ,ако започна с тези мои планове малко по-рано мисля че сумата за бърнера бих си я спестил ,но ще видим ,това зависи все още от теглото.

П.П. Добре дошли са всякакви мнения

Ако чрез насочена към сваляне на тегло диета и тренировка сваляш по килограм седмично, нещо което съвсем не е невъзможно или нещо непостижимо.За 8 седмици би свалил около 8 килограма.
Не виждам проблем в периода зимата едва започва :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1