Дайте акъл!

Темата е заключена.

14.11.11
19:15

Здравейте фитнес маняци,тренирам за маса в момента с смазващо тежки тренировки и качих около 4кг мускулна маса за последните 4 месеца и съм доволен от постигнатото,не следвам никакви програми на никой известен културист или някоя измислица на някой назобан тъпоъгълник от залата храня се 10 пъти по здраво от колкото тренирам и мисля че на това дължа успеха с покачването на килограмите от които 3 са наистина чиста мускулна маса и най много 1 килограм мазнина,защото плочките ми започват да се скриват една по една та питането ми е следното макар да е началото на зимата искам да почвам да се стягам,защото мисля че от натрупаната мускулна маса изглеждам малко издут и някой който е наясно с нещата да ме светне с начин на стягане,защото до сега винаги съм я карал влизам в залата и квото ми се тренира,тва тренирам,а искам сега да поработя с някоя програма да видя дали ще има ефект та да знам имали смисъл от тия програми на които всеки се хвърля,защото гледам из залата малките разнасят листове и папки четат,тренират,четат,тренират и един голям хуй накрая...
пак да поясня че никога през 6-те години от както тренирам фитнес не съм тренирал по програма,нито по диета,всичко което съм прочел и научил през тези години съм си го интерпретирал в мой лични измишльотини изразяващи се в ежедневни експерименти?
Нека експертите по форумен фитнес да си кажат тежката дума.
благодаря предварително!

Модерация: темата не отговаря на изискванията в този форум.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.11.11 19:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1