18.04.05
17:34
Демек да пита някой лекар дето ходи по семинари и фармацевтичните компании му наливат пари?
Съответно той изписва всичко, каквото му кажат? Например антибиотикът им за всичко; или противозачатъчни пак за всичко и т.н. ???
Точно от старата школа лекарите бяха лекари...
Съвременните бачкат по брошурки... Не, че и аз не го мога?
Колко имаш в семейството - не знам... Аз също имам доста; при това в първо и второ коляно... Нещо като 5 ми се върти из главата; ама бройката нз; важно е качеството.
Например дядо ми - лека му пръст - беше полковник - доктор - рентгенолог.
Та това е, като ще си ги мерим :) Щом по това може да се разбере кой е прав - заповядай :)
18.04.05
17:46
Темата се измени тотално , незнайно защо?!?! Искам да ви уведомя че ако продължавате да пишете офф-топици , ще заклуча темата!!Във връзка със случая искам да кажа че всеки избира какво да пие и какво да не пие - а относно всички видове натурални добавки , в това число и креатина са одобрени от МК на МОК и са изследвани толкова много , че МК на МОК твърди че са НАПЪЛНО БЕЗВРЕДНИ :!:
Сега , то е повече от ясно че в България има корупция и се пише това , което донася повече пари , а не истината , но в МК на МОК играят толкова много пари , така че там корупцията отсъства(правете разлика между БГ и чуждия манталитет) , а за мене най-точно мнение за вредноста на каквато и да е била субстанция , използвана в спорта , е мнеието на най-добрите специоалисти намерили място в МК на МОК.
От там нататъка , кой какво излседва , какво пише си е негова работа(нека ги оставиме да се излагат сами) , защото щом най-авторитетния и обективен МК казва че добавките са безвредни , повече писане относно обратното е недоказана информация= лъжа за мене.
по-здрави
Ако някой пише не по темата , заключвам я!!!
В МОК корупцията е най-много!
Моля по-леко със заплахите и напатките! Да не се модерираме един друг само!
по-здрави
18.04.05
19:19
С Батето корупцията в МОК приключи :)
Тъй де. И с двама трима преди него. И след.... И сегашния президент. И други :)
МОК е спортна организация; между нас казано според мен ако всичко зависеше от нея, там може би биха разрешили и някои стероиди...
А за източниците ми грешиш; както вече казах - те нямат нищо общо с България. Всъщност ти оценяваш вече за втори път източниците ми, без да си имаш хал хабер какви са.
Защо се отклони темата? Ами защото аз изразих позиция по въпроса, а вие, вкл. и ти, Мишо, реагирахте не само срещу позицията ми, която сте в правото си да не харесвате, но и срещу мен. На никого нищо не съм казал и никого не искам да уча...
А от темата май отдавна вече няма полза за титуляра... И до единно мнение явно няма да стигнем.
Поздрави!
18.04.05
19:34
Ми сега , ако ще пишеме по този начин , въобще няма смисъл , защото като някой напише (както ДЗВЕР написа) , нека каже ко стероиди ги е позволило МК на МОК , айде де , аз дори си спомням че всики стероиди , прохормони , забрамнени субстанции , соматропин , и най-новите фармацефтични измислици в сферата на допинга са забранени.Айде кажете кои стероиди са позволени от МК на МОК ,а до колкото корупцията , аз казвам за корупцията в МК на МОК , не в самия МОК , защото МОК се състои от множество структури , така че заключвам темата , защото се разразява спор , който е в противоречие с нещата които се пишат на сайта , а именно за вредноста на креатина и добавките, затова темата я заключвам !!!