Шейкър проблем

16.11.11
15:15

От известно време ползвам червения шейкър на BioTech, но протеина въобще не се разбива както трябва, няма нищо общо с миксера. Ако го пия разбит от шейкър ме надува много, с миксера това не се случва. Също много трудно се мие, ако не го сложа ми миялната, колкото и да го търкам със сапуни и всякакви глупости пак мирише следващия път. Навсякъде гледам теми, че с шейкър протеина се разбивал много лесно, още повече ако има мрежичка или т.н. и вече взех да се чудя да не би да е в мене грешката :D. Та дали е от шейкъра или може би протеина ( хидроизлоата на оптимум пия в момента, друг не съм разбивал с този шейкър) и някой позлвал ли е този

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.11.11 16:14.

16.11.11
15:41

казано от Think Big на 16.11.11, 15:15:

От известно време ползвам червения шейкър на BioTech, но протеина въобще не се разбива както трябва, няма нищо общо с миксера. Ако го пия разбит от шейкър ме надува много, с миксера това не се случва. Също много трудно се мие, ако не го сложа ми миялната, колкото и да го търкам със сапуни и всякакви глупости пак мирише следващия път. Навсякъде гледам теми, че с шейкър протеина се разбивал много лесно, още повече ако има мрежичка или т.н. и вече взех да се чудя да не би да е в мене грешката :D. Та дали е от шейкъра или може би протеина ( хидроизлоата на оптимум пия в момента, друг не съм разбивал с този шейкър) и някой позлвал ли е този http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3DdR2By3T7Y

Много интересен казус колега.Сигурно над 10-на шейкъра са ми минали през ръцете , къде заради пропускане , къде от поемането на т.н “лош дъх” , но толкова изразено неразбиване на протеин и то не евтин протеин не ми се е случвало като при теб ... явно нещо шейкъра не е качествен.Колкото до този който си постнал , скоро започна да се забелязва на нашият пазар и идея си нямам дали е толкова добър колкото го рекламират , на мен също ми е интересно.Шейкъри от които съм доволен са : на Гаспари , Синтракс , Оптимум , Юнивърсъл .

16.11.11
15:58

http://shop.bb-team.org/now-foods-sheykar-blender-butilka

използвам такъв шейкър с пружина(имаше друго лого ама почна да се лющи и аз го махнах) и нямам никакви оплаквания-пружината разбива всичко(и за айрян става), винтът е супер надежден и само трябва да придържаш капачето докато разбиваш. Относно миенето-случвало ми се е да го забравя мръсен през нощта-малко веро и вода да покисне сутрин докато се оправям и не мирише.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 16.11.11 16:14.

17.11.11
07:03

казано от Toma Tomov на 16.11.11, 15:58:

http://shop.bb-team.org/now-foods-sheykar-blender-butilka

използвам такъв шейкър с пружина(имаше друго лого ама почна да се лющи и аз го махнах) и нямам никакви оплаквания-пружината разбива всичко(и за айрян става), винтът е супер надежден и само трябва да придържаш капачето докато разбиваш. Относно миенето-случвало ми се е да го забравя мръсен през нощта-малко веро и вода да покисне сутрин докато се оправям и не мирише.

и аз съм с този и сам много доволен! Даже само с вода го мия :Д И при мен логото почна да се лющи, но това не е проблем.

17.11.11
08:42

И аз го мия само с вода ако е веднага след изпиването на протеина, но понякога вечер преди лягане пия протеин и ме мързи да стана да измия шейкъра-тогава сутринта ползвам и препарат. Иначе аз си махнах логото понеже лятото като си носех шейкъра от жегите ми се цапаше ръката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1