Въпроси относно качеството на добавките .

16.11.11
16:59

Здравейте ! Преди 2 дни си поръчах от един доста известен сайт за хранителни добавки “сила.бг” , след пристигането на дадения продукт Бета аланин и отварянето на кутията , какво да видя вътре всичко е на бучки от влагата , не намирам блендичката , която се отлепва на кутията при отварянето и както има на другите до сега купувани стоки от мен,и на всичкото отгоре никъде не пише срок на годност ? Нормално ли е това според вас , и какво да правя ?

Не съм сигурен защо въобще задаваш този въпрос. Пределно ясно е, че всяко едно нещо, което си описал е извън всякакви норми за качествено производство и правилно съхранение. На твое място бих хвърлил продукта, рискът не си заслужава.

16.11.11
18:04

казано от Тихомир Велев на 16.11.11, 17:33:

Не съм сигурен защо въобще задаваш този въпрос. Пределно ясно е, че всяко едно нещо, което си описал е извън всякакви норми за качествено производство и правилно съхранение. На твое място бих хвърлил продукта, рискът не си заслужава.

Знам , но така ли се хвърлят 55 лева .. Представете си колко още такива продукти ще има , някой ако не вярва ще кача снимка на това вътре :Х , крайно разочарован от сила.бг .

16.11.11
18:08

не го хвърляй , направи снимки , свържи се с тях и си направи рекламацията , сигурен ли си че никъде няма срок на годност , огледа ли го хубаво?

Определено имаш право да си искаш обратно парите или нов продукт. Препоръчвам ти, ако СилаБГ ти откажат, да сезираш отговорните органи.

16.11.11
18:10

казано от target на 16.11.11, 18:08:

не го хвърляй , направи снимки , свържи се с тях и си направи рекламацията , сигурен ли си че никъде няма срок на годност , огледа ли го хубаво?

Да сигурен съм че няма около 30 пъти прегледах никъде нищо . Утре ще се свържа с тях да видя какво ще кажат .

П.п От сила.бг казаха че това се получава заради бета аланина.
Сила БГ Програма Лоялен Клиент каза: ами може да погледнете в интернет
Сила БГ Програма Лоялен Клиент каза: или да питате някой който е запознат
Сила БГ Програма Лоялен Клиент каза: ,че азотните бустери
Сила БГ Програма Лоялен Клиент каза: в които има съдържание на бета аланин
Сила БГ Програма Лоялен Клиент каза: често стават на буци
Сила БГ Програма Лоялен Клиент каза: независимо дали са разопаковани

Мнението беше редактирано от Слай на 16.11.11 18:30.

Това е пълна глупост! Бета-Аланинът никога не става на буци! Имал съм няколко опаковки, стоели са повече време отворени и влагата по-никакъв начин не им се отразява така. Това е типично за аргининовите продукти.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 16.11.11 18:35.

HE

16.11.11
18:46

Имаш право да върнеш продукта или да искаш замяна.
Най-малко продукта не отговаря на описаната “прахообразна форма”.
На буци става, когато е овлажнен, а това се получава при неправилно съхранение /и ред други причини/.
Кажи им, че не си доволен от това, което си получил и искаш или да ти върнат парите или да ти сменят продукта /това, което ти искаш, а не което те предложат/. При отказ от тяхна страна - сезираш комисията за защита на потребителите, а те ще вземат отношение дори да е изряден продукта, защото има нарушение на закона /трябва да проверя с точност, как седяха нещата/. Не искам да създавам предпоставки за злоупотреба, за това пиши на ЛС, ако ти откажат връщането на продукта и, ще ти дам подробности. Успех!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.11.11 18:46.

Задължително сезирай и Българска агенция по безопасност на храните. Това е много тежко нарушение. Да няма срок, да е на буци, да не си предупреден... това е предпоставка за опасност за здравето ти. Въобще не се замисляй :)

Общо взето винаги, когато съм поръчвал от СилаБГ съм имал проблеми. Бях се заръчал никога повече да не пазарувам от там, но ей на преди около 2 месеца пуснаха доста доволна промоция на CLA (а му се точех от бая време да го пробам) и си рекох айде кво пък толко, оферта е. Е да, ама не. Като ми го донесоха куриерите го отворих и предпазната лепенка беше леко отворена, капсулите бяха овлажнени и смърдяха яко. Звъннах им, почнаха да се обясняват, това било нормално не знам си какво. Накрая се отказаха и тоя на телефона ми вика да съм го бил върнал по куриерите, пък те после щели да ми пратят парите обратно. Хехехехе и аз така си помислих. Но повече няма шанс да се занимавам с тия помияри(извинявам се за грубия език, но са си такива)..., ако ще и да пуснат Hydro Whey на 50 лева.

16.11.11
20:50

Малко ли негативни отзиви има от тях в интернет, та продължавате да поръчвате оттам. Лично аз отдавна си взех поука и се отказах от услугите им.

HE

16.11.11
20:54

Георги Андреев, не си прав. Предложили са ти решение на проблема. Тук докато имаха присъствие във форума, винаги са били коректни и са решавали подобни проблеми веднага. Нека не превръщаме темата в лов на вещици, а да се ограничим само с това, да окажем помощ на съфорумец, да се изглади недоразумението. Нека сме на ясно, че не защитавам никого /по-старите потребители знаят, какви спорове съм водил с различни вносители и търговци, включително и с тях съм водил много остри дискусии/, но за цялото време, което присъстват на Българския пазар, са около 10 са оплакванията от тях /за мен е приемливо, като съотношение/.

Нека наистина се ограничим и пишем само по въпроса на потребителя, като се въздържаме от коментари относно дейността на фирмата, от която е закупен продукта. Не е редно да се злослови по такъв начин, а и леко застъпваме точка 9 от правилата на форума. Благодаря!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.11.11 21:03.

16.11.11
22:02

Получих следния отговор от тях “Да разбира се че можете да върнете продукта. Ще ви изпратим куриер който да го вземе и в момента в който ни го достави и инспектираме продукта, ще ви върнем парите на следващият ден”. Ще видим , как ще се сработят нещата .

17.11.11
09:12

Сила бг са изключително коректни търговци - не виждам как ще ви решат проблемите ако не ги уведомявате за тях?

17.11.11
13:13

Доволен съм им от продуктите, дори съм ги сравнявал(няколко с Американските, всичко беше точно), в София понякога се държат малко арогантно и надменно, но това е разбираемо, нали са столичани. Всеки продукт който има бучки не е правилно съхраняван(слънце, влага и др.), прегледай хубаво опаковката за срока на годност, понякога срока е изписан със същия цвят на опаковката (неможе да няма), а отностно мерителната лъжичка тя е задължителна. Блендичка(лепенка) и аз немога да разбера защо някои продукти на даден производител имат, а други нямат. Имаш абсолютното право да им върнеш продукта, ако не ти харесва неговото състояние, както казва колегата по горе - пише прахообразно, а ти получаваш бучки. Предупреди ги, че при отказ да ти влязат в положението ще си търсиш правата. Наистина изброените органи(Комисията за защита на потребители КЗП и Българска агенция по безопасност на хранит) работят при точно поставен проблем. Винаги стават грешки и недоразумения в търговията, нека не прекаляваме :)

17.11.11
23:55

Блендата ти се намира на капака. При отварянето някой път остава на капака...случвало ми се е с продукти, независимо откъде са закупени.

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 18.11.11 00:09.

18.11.11
11:37

казано от Strelok91 на 17.11.11, 23:55:

Блендата ти се намира на капака. При отварянето някой път остава на капака...случвало ми се е с продукти, независимо откъде са закупени.

Всички продукти до сега са ми били с бленда залепана и оплътнение на капака :)

18.11.11
12:32

E Primaforce нямат.

казано от Strelok91 на 18.11.11, 12:32:

E Primaforce нямат.

Какво нямат?

18.11.11
12:54

Нямат уплътнение на капака. На гърлото на продукта слагат бленда разбира се. Просто понякога след отваряне тя остава на капака и човек може да си помисли, че бленда няма.. Да ви го нарисувам ли , че не можете да разберете (:
Ако някой е малоумен пояснявам - капака продукта на примафорс трябва да е черен отгоре и отдолу!

Попитах така, защото си писал като в чат, а не като във форум. Мери си думите в такъв случай, моля.

Опаковката, в която е бета аланинът на PrimaForce, няма уплътнение на капака. Има, обаче, плътно залепена върху ръба на кутията бленда (отвътре) и прозрачно фолио върху капака (което обхваща и горната част на кутията отвън).

18.11.11
22:10

Какъв е продукта ?
Чиста бета аланин или има и друго ?
Слепването се получава от хигроскопичните съставки.
ААКГ е такава.

Сега си намерих една стара моя тема и аз така съм реагирал :)

Всъщност няма значение продукта, какъв е :

beta-alanine is hygroscopic. it needs to be stored someplace cool and more importantly DRY.

it will help if you put some dessicant sacks or a desicant tumbler (found in most supplements) in with it- you can just put it in the bag or container.

Мнението беше редактирано от emzo на 18.11.11 22:11.

25.11.11
17:00

Готово . Сила.бг излязоха коректни търговци , взеха си старата пратка , пратиха ми нова и всичко е супер . Благодаря много на всички за съдействието. :)

HE

25.11.11
17:08

казано от Силвестър  Димитров на 25.11.11, 17:00:

Готово . Сила.бг излязоха коректни търговци , взеха си старата пратка , пратиха ми нова и всичко е супер . Благодаря много на всички за съдействието. :)

Казах ти, че ще решат проблема ;)
За тях съм сигурен, че при възникнал проблем, ще намерят решение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1