FatBurners - откъде?

11.04.05
10:14

Имам намерение да вляза малко в режим на “изчистване” и искам да пробвам някой приличен фет-бърнър. Обаче се сблъсках с дребния проблем, че такива работи по аптеките и в залата, в която тренирам, не се продават. Я кажете откъде в София (източна по-точно) мога да намеря нещо такова на прилична цена?
Освен това ме интересува и какво трябва да направя, за да не загубя мускулна маса (поне да не загубя много - минимална загуба е неизбежна при диета за изчистване) при изчистването - нещо допълнително ли се пие примерно?

SI

11.04.05
14:34

..

12.04.05
08:30

Зад Пирогов на улица....Дукатска планина!.....има магазин :) Това се пада 1-вата пряка зад Пирогов,успоредна на бул. Цар Борис трети /дето минава трамвай 5 и 19/ ...

Извинете за дебилното обяснение ама някои хора и Съдебната палата не знаят къде е  :) ,та за това да се застраховам и да обясня подробно :)
Надявам се ,4е съм била полезна...

Аз оттам купих веднъж Fat burner ма ще ви излъжа точно какъв беше..

12.04.05
09:34

Благодаря за информацията!

Малко ще ми е сложно да ида до там тия дни, но поне знам къде е.  :wink:

WO

12.04.05
10:00

само да ви кажа, че в момента търсенето рязко се е повишило и някъде няма бърненри и карнитин......кофти работа

12.04.05
10:11

[quote author=“wow”]само да ви кажа, че в момента търсенето рязко се е повишило и някъде няма бърненри и карнитин......кофти работа

Добре де, кажи къде има магазини поне. 
:wink:

12.04.05
15:36

Всъщност понеже сега виждам, че в правилата рекламата на магазини е изрично забранена, а един отговор по темата може да се изтълкува като такава, моля ако някой знае такъв магазин, да ми драсне на едно лично съобщение. Предварително благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1