Проблем с килата/бърз метаболизъм

17.11.11
19:36

Здравейте! Не знам дали в този раздел е подходящ за темата, но все пак..
В момента съм на програмата “Мъничко маса за работещия човек” вече карам 1 месец и ми се струва много добре, защото мога да правя отделни мускулни групи в отделни дни. Също така имам време за почивка.
За храненето давам максимално всичко от себе си да ям здравословна храна. Под здравословна разбирам ориз,боб,варени картофи и т.н.
Гадното в случаят ми е, че съм с бърз метаболизъм и бавно качвам. Примерно хапна нещо за основно ядене (било то ориз с месо) и след 3 часа към тоалетната..
Някакви съвети?

ПС : Мерките - 181см , 65 кг, гръдна 98 , ръце 32

17.11.11
19:47

казано от Martin Nikolov на 17.11.11, 19:36:

Здравейте! Не знам дали в този раздел е подходящ за темата, но все пак..
В момента съм на програмата “Мъничко маса за работещия човек” вече карам 1 месец и ми се струва много добре, защото мога да правя отделни мускулни групи в отделни дни. Също така имам време за почивка.
За храненето давам максимално всичко от себе си да ям здравословна храна. Под здравословна разбирам ориз,боб,варени картофи и т.н.
Гадното в случаят ми е, че съм с бърз метаболизъм и бавно качвам. Примерно хапна нещо за основно ядене (било то ориз с месо) и след 3 часа към тоалетната..
Някакви съвети?

ПС : Мерките - 181см , 65 кг, гръдна 98 , ръце 32

Здравей!Първо малко така формулирана темата “килата” не е най-културно , но да минем към въпроса ти.Бързия ти метаболизъм също може да ти донесе позитиви стига да се използва правилно.В твоя случей няма да стане със 2-3 хранения през някакъв по-голям период от време , трябва постоянен прилив на аминокиселини от храна (да има какво тялото да използва).Недей бърза все пак един месец е нищожен период , това се гради със години.Освен тези “ориз,картофи,боб и т.н” вкарай ако имаш възможност и повече меса , ако ли нямаш финансова или др. възможност то яйца,извара,млечни продукти,зехтин,ядки и т.н. ще ти вършат добра алтернатива.Храни се на често , но не до пръскане.
П.с. не се тегли,мери и гледай постоянно - така ще ти е още по-трудно.Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1