17.11.11
20:01
Така привет на всички :)
Казвам се Нели на 15 години съм,165см висока, 56 килограма.Винаги съм била страшна привърженичка на спорта.Тренирала съм какво ли не (плуване,баскетбол,бойни изкуства,ходила съм на танци и разбира се добавяме домашните тренировки) и винаги съм навита да опитам нещо ново.Иии дотук с хубавите неща,сега е време за малко оплакване :Д
Та откакто почна новата учебна година се започна и с някакъв адски стрес,напрежение и притеснения.Имам предвид,че никога през живота си не съм се чувствала толкова скапана и изтощена.Първата ми мисъл когато чуя последният звънец е как ще се прибера в къщи и ще се натъпча хубаво с нещо(по възможност мазничко).И ето от това идват проблемите-през последният месец съм качила около 2 килограма,отпуснала съм се доста и нямам никаква енергия.И ето и моите мерки (направени преди точно 15 минс) :
гърди - 85
ханш - 97
талия - 68
бедро - 55
Та стигаме пак до светлата част - готова съм за промяна.Още днес започнах с упражненията и в момента си търся някой хубав фитнес в който да почна с по-сериозните тренировки.Не ме разбирайте погрешно,целта ми не е да стана някоя анорексична мацка,а просто да си върна формата и да се постегна.Относно какъв режим на хранене да избера-още се колебая.Въпросът е там,че съм с доста ниско кръвно и когато се случи да погладувам се почва с едно адско гадене и замаяност.Та ако имате някакви предложения моля да помогнете,мерси предварително! :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 18.11.11 10:39.
17.11.11
20:09
Здрасти, Нели! Добре дошла във форума на BB-Team!
Каквото и да коментираме в случая, винаги ще минаваме през храненето и е разумно да потърсиш причините за проблемите първо там.
И моля те - постави някакво смислено заглавие на темата. Това е малко... несериозно.
Всъщност четох и съм чела доста по въпроса..прекарах цяло лято в изпробване на най-популярните диети и режими, от най драстичните до умерените.Колкото до самата храна,е ясно ми е че в момента се храня с пълни боклуци и именно затова и дойде желанието за промяна.. ;)
18.11.11
10:53
Всъщност четох и съм чела доста по въпроса..прекарах цяло лято в изпробване на най-популярните диети и режими, от най драстичните до умерените. Колкото до самата храна,е ясно ми е че в момента се храня с пълни боклуци...
Виждам “леко” противоречие - чела си много, но се храниш с боклуци... защо се получава така? От друга страна нямаш нужда от гига-мега-турбо-модерни диети, а от едно разумно и добре балансирано хранене. Нищо повече - резултатите ще ти харесат.
ами всъщност спя по 6-7 часа максимум.Иначе аз знам,че не бива ги да ги ям тези неща...ама всички знаем че е лесно да говорим ама да се направи е трудно.. :Д ..но в момента се опитвам ии наистина се надявам да има резултати..
18.11.11
15:45
Иначе аз знам,че не бива ги да ги ям тези неща... ама всички знаем че е лесно да говорим ама да се направи е трудно...
Напротив, съвсем не е трудно. :) Видиш ли резултатите от качественото хранене, нататък няма да имаш проблеми с мераците за боклучавите храни. Всичко си има количеството и времето. Нужно е само да си уверена в себе си.