НаТи "From skinny to fit"

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Queen Cobra на 07.07.15, 09:49:

Страхотна си, върнала си си твоето тяло. Изглеждаш много фит, особено корема, не виждам да има да свалящ нещо.
Какво е “Гребане с широк надхват с 16кг пудовка “, с 2х16кг пудовки ли работиш?

Хващам пудовката с двете ръце надхват, отгоре :* Иначе, не, имам само една, другата е продадох :)

А за свалянето, аз за никъде не бързам и зор не си давам :D Храната е 1600-1750ккл, пък другата седмица на почивката без везната не знам какво ще правя като имам този навик с нея от години (giggle)

07.07.15
23:10

Хубаво е , когато в женски дневници се срещат думи като дъмбели , пудовки и т.н. Дано минала модата на “женските фитнеси” :) :) :)

07.07.15
23:50

След толкова години мерене, вече не ми трябва, на око всичко минава и да ти кажа уцелвам ги. Така че просто виж горе- долу количеството колко е и си го мери на око, все пак затормозяващо е това мерене (; или поне на мен.

Поздрави!

08.07.15
21:00

Браво Нати! Такъв хъс е винаги добре дошъл! Освен това изглеждаш чудно :-) но ти винаги си била така :-)

Здравейте, приятели (sun) ! До петък вкл. имах 5тренировки по план ( 4силови + кардиото ) и в събота ходих на екскурзия до Рилските езера (inlove) ! Уникално изживяване (nlove5) Толкова красота събрана на едно място (nlove9)

Малко статистика от деня :) Изминати 25км (grin) (muscle) , като 15км под огромен наклон, много камъни, пясък, въобще почти нямаше нормален път за ходене. И като включим, че екскурзоводът ни даде възможност да изберем дали да се качим до хижата пеша или да ползваме лифт и аз, разбира се, пеша (devil). За разстояние, не знам колко е било до хижата, но изкачвахме 2часа, така че...Но като цяло аз не се изморих (giggle), за другите не беше много така (wasntme). Е имаше и една групичка натренирана, ходили до Ботев и т.н. - забелязваше се :) Аз бях най-отпред на групата, дори преди екскурзовода (wait)(rock)Гордея се, че започнах да тренирам от 2011г, когато станах и част от ББ тийм, ако не беше така днес щях да не мога да стана от леглото :D :D , а в момента няма такова нещо - супер съм си (sun)

След хижата се качихме вече до езерата с останалата част от групата, която избра да се качи с лифта :)

И още нещо, който не е ходил, а го обмисля, да е подготвен за супер изгаряне :D :D Въпреки че през цялото време не си свалих горнището, в лицето приличам на домат и съм изгоряла по врата и долу на краката т.е. разстоянието от клина до чорапа ми (tmi)

Качвам малко снимки и тук, за тези, които нямат фейсбук или просто нямат моят :D

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 12.07.15 09:40.

KA

12.07.15
11:31

Супер, обаче там е станало много пренаселено, на мен ми направи лошо впечатление тълпите хора, качващите се джипове, изровените пътеки и покрая им. Някои хора не спазват и правилата. Иначе и на мен много ми се ходи, обаче тази година май няма да успея. Има оттам хубав маршрут до хижа Малиовица. Също така по кратък до Иван Вазов, красота.

Днес супер тренировки се получиха, така че веднага ги описвам (sun) !

Тренировки на гладно - 13.7.2015г

1.Бягане = 5,38км = 27:42мин, като 5км за 25:52мин ЛР !!! (muscle) (devil) (rock)  (rock), средна скорост 11,7км/ч

2.Силова тренировка “Крака+Рамо+Корем”, Време = 40мин

1)Суинг до вертикала с 16кг пудовка 30, 25, 20 с 30сек почивка между кръговете

1мин почивка и 2) :

2)Пуш преса с 16кг пудовка 3 Х 7 на ръка с 15сек почивка след смяна на дясна+лява ръка

30сек почивка и 3) :

3)Български клек с дъмбели(2Х7-8кг всеки) 3 Х 20 с 30сек почивка след смяна на десен+ляв крак

30сек почивка и 4) + 5) + 6) трисет : 3 кръга с 30сек почивка между всеки трисет :

4)Плие с 16кг пудовка 3 Х 30

5)Тяга с прави крака с дъмбели (2Х7-8кг всеки) 3 Х 30

6)Борческо въртене на дъмбели 3 Х 15+5повт чийтинг

Веднага след това 7) :

7)Разтваряне с двете ръце встрани едновременно 3 Х 15+5повт чийтинг с 10сек почивка между кръговете

30сек почивка и 8) :

8)Разтваряне встрани от стоеж с 2кг тежест на крак 3 Х 30 без почивка, със смяна на краката

15сек почивка и след това 9) + 10) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :

9)Повдигане на краката от лег с 2кг тежест на крак 3 Х 30

10)Крънчове от земя с 16кг пудовка 3 Х 30

15сек почивка и 11) :

11)Янда коремни преси с дъмбел зад врат 4 Х 30 с 15сек почивка между кръговете

3.Ходене за деня без бягането = км (по-късно)

П.П.Утре ще имам 10км бягане в леко темпо + силова тренировка “Гръб+Гърди+Корем”, но не знам дали ще ми остане време да ги описвам :)

П.П.Утре започва почивката ми 8-) Слънце, басейнче, с две думи - релакс ;) (nmuchfun)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 13.07.15 09:11.

13.07.15
08:59

Welcome back again! :) Само здраве ти желая ! :)

KA

14.07.15
00:23

:)) Този ден явно си се позасилила на тичането, браво! :) Явно доста обичаш да тичаш и го правиш редовно супер!

Така има много за разказване, но няма да ми стигне един пост :D

Почивката беше върховна (inlove) (inlove) ! Преди нея си направих заплануваната тренировка - бягане 10км + силова тренировка за гръб+гърди+корем :)
В четвъртък пак тренирах във фитнес “Pulse”  с хотела ни. Правих ръце+корем :) Залата беше горе-долу оборудвана, въпреки че се води най-добрата зала във Велинград (wasntme). Недостатък беше, че нямаше климатик (dull). Да не обяснявам какво беше в 15:00ч там - задух...|-). Но пак останах доволна, защото пораздвижих ;) Иначе за 1год нестъпване в зала, направих 3ка на 40кг лег тесен хват 8-)
В петък пак тренирах, на гладно, направих пътечка в рамките на 45мин, като имах 30мин с 10,5км/ч + 10мин с 10,3-10км/ч, станаха 7км за 40мин + излизане 500м с 6-6,5км/ч. Общо взето направих 4тренировки за седмицата, въпреки почивката (sun)

А въздухът какъв беше (inlove) , нищо общо със софийския (dull)
Килограмите ми преди почивката бяха 61,5кг-62кг, а след почивката бях 62,9кг, а днес 61,9кг, така че независимо от липсата на везна и факторът, че ядах сутрин,обед и вечер, НО в умерени количества всякаква разнообразна и здравословна храна, всичко си е супер :) Джънкосвах си всеки ден само с по 2топки уникален, италиански сладолед (inlove)(inlove)

Вчера тренирах силова тренировка за крака+рамо  и 45мин кардио на велоергометър :)
Това беше, след работа, защото сутринта трябваше да ставам в 03:00 :( , легнах към 04:30 пак, заспах към 05:00, станах в 07:00 - въобще беше ужас (puke)

Днес си имах стабилна мускулна треска на краката от вчера, НО въпреки това направих личен рекорд на бягането ми до сега (rock)(rock)

5км за 24:02мин, средна скорост 12,5км/ч,  04:48/км (party) (party) (devil) (muscle)

+след това направих силова тренировка за гръб+гърди+корем :)

Това е общо взето в много съкратен вариант (giggle)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 21.07.15 11:34.

Тренировки на гладно  - 22.7.2015г

1.Бягане в умерено темпо  : 10км = 1час : 03 : 51 мин , средна скорост 9,4км/ч

.2.Силова тренировка “Ръце + Корем”, Време : 30мин

1) + 2) в суперсерия : 3 кръга с 30сек почивка между тях :

1)Кофички със СТ с повдигнати крака на столчето с коремни преси, което си купих 3 Х 25+5чийтинг

2)Чуково сгъване едновременно с двете ръце за бицепс от стоеж 3 Х 25+5чийтинг

30сек почивка и 3) + 4) в суперсерия :

3) + 4) в суперсерия : 3 кръга с 30сек почивка между тях :

3)Трицепсови лицеви опори тип “сърце/диамант” 3 Х 20

4)Бицепсово сгъване едновременно с двете ръце от стоеж с лек наклон напред 3 Х 25

30сек почивка и 5) :

5)Кик-бек 3 Х 20+5чийтинг без почивка, със смяна на ръцете

30сек почивка и 6) :

6)Концентрично сгъване за бицепс 3 Х 20 без почивка, със смяна на ръцете

30сек почивка и 7) :

7)Централен планк  3мин

30сек почивка и 8) :

8)Страничен ляв планк  90сек

30сек почивка и 9) :

9)Страничен десен планк  90сек

3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + поза “Камила” + 3бр наклони назад на макс с опора на стената

4.Ходене за деня без бягането = предполагам, че ще бъде като всеки пък 6-6,5км, ще коригирам все пак по-късно

П.П.Имам и няколко фитнес снимки от днес, които качих във фейсбук, но от работа нямам фейс и качването на снимки тук ми е по-трудно, така че след работа, у дома ще ги кача :)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 22.07.15 10:29.

Ето и снимките от днес :) Преди тренировка 62кг, след тренировка 61кг (wasntme)

Сега излизам на кафе с една приятелка (giggle)

Лека вечер ! (sun) (sun) (sun) (sun)

22.07.15
22:24

И кво викаше, че си напълняла ли? :D

казано от Енев на 22.07.15, 22:24:

И кво викаше, че си напълняла ли? :D

Де да можеше повече жени да изглеждат така като са напълняли :).

Хаха :) Не, сега се харесвам :)Преди бях с 10кг в излишък :D :D :D Това беше :) Иначе сега, въпреки че съм с +3кг от миналото лято(59кг бях тогава), съм в хармония със себе си и се чувствам добре ;)

Днес потичах много леко едни 5км, но не е нещо особено, свински тръст :D Правих и малко силова тренировка “корем” и така :)

В събота отиваме със Зори на Гърция, Кавала :) (nlove5) (inlove) (inlove)

Хубав и слънчев ден на всички (sun) (sun) (sun) !

23.07.15
23:53

А така, вкарай малко византийски тен , не може само да се тренира :P :)

казано от ME4O_TURIST на 23.07.15, 23:53:

А така, вкарай малко византийски тен , не може само да се тренира :P :)

Всякакъв тен съм вкарала :D :D Почерняла съм като циганче (tmi) (giggle)

Без расизъм, моля моля :D

Вчера със Зори си прекарахме супер, Кавала-Керамоти-ферибот до остров Тасос, гр.Лименас  (inlove) (sun) (sun)

Прикачвам снимки (nlove5)

Снощи си легнах в 02:30 (tmi), днес станах в 14:30 хо хо (rock)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 26.07.15 16:23.

Тренировки на гладно  - 27.7.2015г

1.Бягане = 5,10км = 27:26мин

2.Силова тренировка “Крака+Рамо+Корем”, Време : 40мин

1)Суинг до вертикала с 16кг пудовка 3 Х 30

2)Разтваряне едновременно с двете ръце 3 Х 20

3)Вертолет с два дъмбела 3 Х 20

4)Jumping legs 3 X 20сек

30сек почивка и 5) :

5)Пуш преса с 16кг пудовка 7, 7, 5 на ръка с 30сек почивка между кръговете

30сек почивка и 6) :

6)Странични напади с 16кг пудовка 3 Х 20 с 30сек почивка между кръговете

30сек почивка и 7) :

7)Разтваряне встрани от стоеж с 2кг тежест на крак 3 Х 30 на крак, без почивка, със смяна на краката

30сек почивка и 9) + 10) в суперсерия :

9) + 10) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :

9)Янда коремни преси с дъмбел 3 Х 30

10)Повдигане на краката от лег с 2кг тежест на крак 3 Х 30

15сек почивка и 11) :

11)Колелце от колене (Ab wheel) 3 Х 20 с 15сек почивка между кръговете

3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + поза “Камила” + 3бр максимални наклони назад с опора на стената

4.Ходене за деня без бягането = 6 км

+ снимка от днес, която ще кача довечера, че интернетът ми от телефона е ужасен (dull) Вчера се поизрусих (makeup) Казаха ми, че ще ме направят фолк певица с това изрусяване :D :D :D Ужас :D Както “обичам” чалга (tmi) (giggle)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 27.07.15 18:30.

Ето и снимките от днес :) (makeup) Не си личи много светлата ми коса ми се струва (wasntme), но нормално като ми е вързана :D

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 27.07.15 18:27.

27.07.15
23:09

Ми да не беше снимала само два кичура, та да можем да ти кажем руса кифла ли си или печен кроасан :P

Хаха, прав си :D Но снимките са преди да изляза за работа, пък аз винаги си връзвам косата в тези жеги (giggle)

Тренировки на гладно - 28.7.2015г

1.Бягане : 10,40км = 60мин , като малко ги накъсах, но някакво бездомно куче ме подгони :@ Спрях на 5те км и тръгнах да ходя до нас и това зло продължи да ходи с мен и по едно време изчезна (punch) И се върнах за останалите километри (dull)

2.Силова тренировка “Гръб+Гърди+Корем”, Време : 20-25мин

1)Ренегатско гребане с дъмбели 3 Х 20

2)Лицеви опори 3 Х 20

Веднага след това 3) :

3)Гребане едновременно с два дъмбела с опора на гърдите 3 Х 20+5 чийтинг

Веднага след това 4) :

4)Обратен лег с дъмбели 3 Х 20 с 10сек почивка между кръговете

Веднага след това 5) + 6) в суперсерия :

5) + 6) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :

5)Гребане с широк надхват с 16кг пудовка 3 Х 20

6)Наклони встрани с 16кг пудовка 3 Х 30

30сек почивка и след това 7) + 8) в суперсерия :

7) + 8) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :

7)Крънчове от земя с 16кг пудовка 3 Х 25

8)Флор преса с 16кг пудовка 3 Х 20

3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + 3бр максимални наклони назад с опора на стената + поза “Камила”

4.Ходене за деня без бягането : 6 км

И да си кажа, че вчера унищожих половин кутия(към 220гр) домашни производство от Кавала маслени сладки с бадеми (tmi)Може да нямам цикъл, но ПМС винаги ме тряска преди началото на месеца, когато по принцип трябва да имам (dull)
Въпреки това сутринта кантарът ме изкара с няколко грама надолу :D :D :D

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 28.07.15 19:17.

Тренировки на гладно - 29.7.2015г

1.Бягане в “свински тръст” = 5,03км = 29:29мин, средна скорост 10,3км/ч

2.Силова тренировка “Ръце+ малко планк за издръжливост”, Време : 25мин

1)Трицепсови лицеви опори 3 Х 20

2)Зотман сгъване за бицепс 3 Х 20

3)Едностранно трицепсово разгъване зад врат от стоеж 3 Х 20

4)Едностраннно бицепсово сгъване от стоеж 3 Х 20

20повт от 3) +  20повт от 4) на ръка и след това сменям с другата ръка

30сек почивка и 5) + 6) в суперсерия :

5)Трицепсово разгъване зад врат от седеж с дъмбел 3 Х 30

6)Бицепсово сгъване от седеж 3 Х 25

30сек почивка и 7) :

7)Централен планк  : 3 мин

30сек почивка и 8) :

8)Страничен ляв планк : 2мин

30сек почивка и 9) :

9)Страничен десен планк : 2мин

3.Още малко кардио вкарах този път : 30мин велоергометър : 18,04км при пулс 150-155

4.Ходене за деня без бягането = към 6км

+ снимки от днес :) Днес една жена, която продава гевречета на входа на работа каза, че съм била като цветенце (blush)
От вчера новият колега постоянно ми изпраща съобщения с глупости на служебната поща :D :D :D Човекът на 37год с какви неща му се занимава :D т.е. някакви картинки ми изпраща и простотии :D

П.П. Мечо т.е. аз :D си доизядох снощи кутията с домашно производство маслени бисквити с бадеми в тях от Кавала :D :D Няма повече за моя радост :D

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 29.07.15 18:55.

30.07.15
09:47

Нати, с тъмна коса ти е по-добре, изглежда по-жизнена :*

Тренировки на гладно  - 3.7.2015г

1.Бягане = 5,00км =27:53мин, средна скорост 10,8км/ч,  максимална скорост 11,6км/ч, AVG Speed = 05:34/km

2.Силова тренировка “Крака+Рамо+Корем” (devil) ,  Време : 40мин

1)Суинг с една ръка с 16кг пудовка до хоризонтала 3 Х 20 на ръка, с 30сек почивка след смяна на двете ръце

30сек почивка и 2) :

2)Статични напади с 16кг пудовка 3 Х 20, с 30сек почивка след смяна на десен+ляв крак

30сек почивка и 3) :

3)Сумо тяга - хай пул с 16кг пудовка 3 Х 20 с 30сек почивка между кръговете

30сек почивка и 4) + 5) в суперсерия :

4) + 5) в суперсерия : 3 кръга с 30сек почивка между тях :

4)Разтваряне встрани с дъмбел (едностранно) 3 Х 20

5)Повдигане на пръсти с 16кг пудовка в ръка 3 Х 50

20повт разтваряне с лява ръка + 50повт повдигане на пръсти с ляв крак, след което сменям с дясната ръка и десният крак и тогава правя 30сек почивка

Веднага след това 6) :

6)Наклони встрани с 16кг пудовка 3 Х 30 без почивка, със смяна на ръцете

Веднага след това 7) :

7)Задно рамо с дъмбели 3 Х 15

30сек почивка и 8) :

8)Глутеус ритници(шутове) с 2кг тежест на крак 4 Х 50 без почивка, със смяна на краката

Веднага след това 9) :

9)Крънчове лакът-коляно с 2кг тежест на всеки крак 3 Х 20 на страна, без почивка, със смяна на лява и дясна страна

Веднага след това 10) :

10)Коремни преси с 8кг дъмбел, с изпънати ръце над глава 3 Х 20 с 15сек почивка между кръговете

3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + поза “Камила” + 3бр наклони назад на макс с опора на стената

4.Ходене за деня без бягането = към 6км най-вероятно

Днес нещо не ми тръгна много деня като хората (dull) Тичах да си хвана метрото на 15см платформи и го хванах, но да не ме гледате какъв спринт ударих (tmi) :D След това към работа си взех кафе и някакъв, точно пред входа на работа, ме загледа в краката(тъпак (dull) ) и си разлях малко кафето |-) И на всичкото отгоре шефката ми постоянно създава напрежение - “Направи ли това и другото,  и третото” (dull), защото колежката ми е отпуска и моята работа+нейната ми се събра....Но все ми е тая, излизам отпуска от сряда т.е. и утре съм - каквото направя, това ще е, не мога да се разпъна на кръст, ще ме извинява...(dull)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 03.08.15 09:45.

Тренировки на гладно - 4.8.2015г

1.Бягане = 10,23км = 63:51мин , минимална скорост 9,4кмч/ч , максимална скорост 10,4км/ч, средна скорост 9,6км/ч

2.Силова тренировка “Гръб+Гърди+Корем” , Време = около 30мин

1)Пулоувър с 16кг пудовка 4 Х 15 с 10сек почивка между кръговете

30сек почивка и 2) :

2)Гребане с тесен подхват, едновременно с двете ръце, с 16кг пудовка 4 Х 20 с 10сек почивка между кръговете

30сек почивка и 3) :

3)Гребане с една ръка с 16кг пудовка с надхват 3 Х 15 без почивка, със смяна на ръцете

30сек почивка и 4) :

4)Гребане с 2 дъмбела при наклон напред широк надхват 4 Х 20 с 10сек почивка между кръговете

30сек почивка и 5)  + 6) в суперсерия :

5)Флайс с дъмбели под обратен наклон на римско столче 3 Х 25

6)Къси коремни преси на римско столче 3 Х 50

30сек почивка и 7) :

7)Крънчове от земя с 16кг пудовка 3 Х 25 с 10сек почивка между кръговете

30сек почивка и 8) + 9) в суперсерия :

8) + 9) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :

8)Лег с дъмбели от земя 3 Х 20

9)Повдигане на краката от земя с 2кг тежест на всеки крак 3 Х 25

30сек почивка и 10) :

10)Колелце от колене (Ab wheel) 3 Х 20 с 15сек почивка между кръговете

3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + 3бр наклони назад на макс с опора на стената + поза “Камила”

4.Ходене за деня без бягането = 7-8км

Сутринта на последната обиколка около парка гледам някакъв бус минава покрай парк и си викам “Тези пък как така по пешеходната алея карат (wasntme)” и след това прочитам “Килърите” :D :D И съответно се досетих, че пръскат за паразити (giggle) Добре, че ме засякоха на последната обиколка, че трябваше да сменям трасето, как ли пък не дишам тези отрови (wasntme)

Утре излизам в отпуска до 17.8 вкл. (devil)(rock) Нека ми е зле :D :D Предстоят ми 4дни на Созопол в Грийн Лайф Резорт Созопол, към Каваците е бил :) Там ще сме компания от приятели :) След това заминава от 11ти до 16ти вкл. в Паралия Катерини, Гърция (makeup)
А на 22.8. отиваме със Зори да изкачваме връх Мусала (sun). Сега гледам оферти и за едни други върхове (devil)
Евентуално със Зори планираме да направим един тур и до Велинград в Спа Роял, разбира се (giggle) Най-добрият хотел, в който съм била :)

Тук ще бъда от утре Созопол 8-)

И това бяха плановете за почивки :) В тренировъчен аспект тази седмица от понеделник до сряда вкл. ще си направя 3 силови тренировки + бягане, евентуално в неделята мога да раздвижа пак :) Така че 3-4 ще бъдат :) Но другата седмица вече в тренировъчен план ще бъде по-зле :D В понеделник на 10.8. ще има сигурна силова тренировка + бягане , но от 11ти до 16ти т.е. до края на седмицата това ще ми е (giggle) След това всичко по старому ще бъде ;)

Утре, най-вероятно, няма да имам време да описвам тренировки и т.н., защото веднага след тренировката се къпя и пътуваме (sun)

Така че това е отчетът (sun)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 04.08.15 13:25.

Отчет от втората почивка, след Велинград ;)

Храна - зле :D Но ми е все тая, след 18ти се взимам в ръце и за месец-два ще сме горе-долу в прилична форма (giggle)

Научиха ме да пия сайдер - лош, лош Сайдер (tmi) (fubar) и много лош сладолед (dull)

Иначе в тренировъчен план се получи повече от перфектно (sun) (rock) Фитнесът беше, въпреки мега, големият комплекс, точно до моята стая 8-) От понеделник до сряда тичах и тренирах у дома, съответно в сряда пристигнах в Созопол :) В четвъртък задължителна тренировка ;) Първата след 1година отсъствие в зала (wasntme) И да отбележа : Заден клек без напъване на макс = 2ка на 65кг (rock), че ме беше страх да не се пребия още в началото на почивката :D , тъй като нямаше кой да ме пази :) Като се има предвид, че преди максът ми беше 80кг някъде - е ок :) В петък имах пак тренировка : Преден клек до 1ца на 60кг (party) при максимален опит преди до 75кг :)
Правих и тяга, но лошото беше, че комплексът е някакъв тузарски и не можеше да пусках рязко щангата и трябваше супер, лекото пускане да правя (dull) Максимален опит имах на 1ца на 90кг , отново не на на макс, с бавно пускане (muscle)Забравих, имаше и лежанка до 45кг :)
Иначе правих и едностранно гребане с 20кг дъмбел, трицепсово разгъване на скрипец, долен скрипец, вертикален скрипец, пуш преса до 40кг и така (sun)

Общо взето съм доста доволна :) От понеделник до петък - 5тренировки, като в събота почивах, но правих доста плуване в басейна :)
Днес пристигнах в София, но във вторник дим да ме няма към Паралия Катерини, Гърция (sun)Планирам да тренирам утре и може би, но малко вероятно, във вторник, защото пътувам в 06:40 и не знам дали ще мога да стана толкова рано :)

Килограмите ми...ами не мога да ги преценя, защото имам много водна задръжка от джънк и сол (dull)Направих едно мерене преди малко = 64,5кг, но меко казано ще се пръсна, толкова съм се наяла, че, ако ме натисне някой ще повърна (tmi) (fubar) Предполагам, че утре на гладно ще съм към 63кг т.е. 1-2кг + :) Здраве да е ! (sun)

Прилагам малко снимки, за тези, които ми нямат фейсбук или въобще нямат такъв :)

По-здрави ! (sun)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 09.08.15 19:11.

Тренировки - 10.8.2015г

1.Силова тренировка “тип кръгова, поради това, че тази седмица няма да има друга тренировка и за това реших да бъде кръговa

Време : 60мин точно, не знам как станаха така :D и малко се престарах, но пък нали това ще ми е тази седмица :D :D

1)Суинг с 16кг пудовка до вертикала 30, 30, 25 с 30сек почивка между кръговете

30сек почивка и 2) :

2)Гоблет клек с 16кг пудовка 3 Х 20 с 30сек почивка между кръговете

30сек почивкаи 3) :

3)Пуш преса с една ръка с 16кг пудовка 3 Х 5 на ръка с 30сек почивка след смяна на двете ръце

30сек почивка и 4) :

4)Едностранно гребане с 16кг пудовка 3 Х 15 без почивка, със смяна на ръцете

Веднага след това 5) + 6) в суперсерия :

5)Ренегатско гребане с дъмбели 3 Х 20

6)Флайс от земя с дъмбели 3 Х 20

Веднага след това 7)  + 8) в суперсерия :

7) + 8) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :

7)Флор преса с 16кг пудовка 3 Х 25

8)Махало от земя с 2кг тежест на всеки крак 3 Х 25

Веднага след това 9) :

9)Разтваряне встрани с двете ръце едновременно 3 Х 15 с 10сек почивка между кръговете

Веднага след това 10) + 11) в суперсерия :

10) + 11) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :

10)Трицепсови лицеви опори 3 Х 20

11)Зотман сгъване за бицепс 3 Х 20

Веднага след това 12) + 13) в суперсерия :

12) + 13) в суперсерия : 4 кръга без почивка между тях ;

12)Кофички за трицепс между два стола 25, 25, 20, 20

13)Чуково сгъване за бицепс 25, 25, 20, 20

Веднага след това 14) :

14)Централен планк  3:30мин, 30сек почивка и Страничен десен планк 90сек, 30сек почивка и Страничен ляв планк 90сек

30сек почивка и 15) :

15)Колелце от колене 3 Х 20 с 30сек почивка между кръговете

30сек почивка и 16) :

16)Наклони встрани с 16кг пудовка 3 Х 30 на страна, без почивка, със смяна на ръцете

2.Кардио на велоергометър : 60:33мин, при пулс 155-160 = 40км distance

Сега заминавам на кафенце, а утре пътувам за Гърция ;)

По-здрави ! (sun)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 10.08.15 15:53.

Привет (sun) ! Бърз отчет и отивам да лягам (nmuchfun) ,защото съм спала миналата вечер 3часа :(

Супер готино си изкарах и на Паралия Катерини (sun) ! Тренировките след тази, която беше миналият понеделник - нямаше, храна - (tmi) Мисля, че е достатъчно ясна картинката :D :D :D Иначе с гръцките мъже ще се разберем, падат си по неслаборахитни жени :D Постоянно някакви по улицата ми казваха, че съм “Very,very beautiful” и аз се правя, че не ги разбирам :D

Имаше в петък вечер - гръцка вечер (inlove) Много, ама много танци, един от танцьорите голямо дърпане да играя народните им танци до него, а аз бях на едни високи платформи :D Страшна гледка бях (giggle) След това певецът дойде до масата ни и ме пита дали сме българи и аз “Yes” :D И  този като запя някаква песен на Азис май беше, но на гръцки - ужаС :D :D (tmi)

Да Ви е позната тази на стола с роклята на цветя в гръБ :D

Луда работа :D И ми направиха комплимент, че са ме взели, че съм на 19-20години :D

И за 6 дни на морето, всеки ден минаваше една китайка и ни правеше масажи на компанията по 15-30мин на гръб (makeup) Много здрава машина беше (muscle) Изпотроши ми гръба, но ми хареса :D (giggle)

И не казах, че ходих и на Метеора - наистина уникално място (inlove) (inlove) !!!

Утре - тренировка и връщане към старите хранителни навици (giggle)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 16.08.15 22:58.

Тренировки на гладно - 17.8.2015г

1.Силова тренировка “Крака + Рамо + малко корем”, Време : 45мин

1)Суинг с една ръка до хоризонтала с 16кг пудовка 3 Х 20 на ръка, с 30сек почивка след смяна на дясна+лява ръка

30сек почивка и 2) :

2)Статични напади с 16кг пудовка 3 Х 15 на крак, без почивка, със смяна на ляв+десен крак

30сек почивка и 3) :

3)Тяга на един крак с 16кг пудовка 3 Х 25 на крак,  без почивка, със смяна на ляв+десен крак

30сек почивка и 4) :

4)Борческо въртене на два дъмбела по 7-8кг всеки 3 Х 15 с 15сек почивкам между кръговете

30сек почивка и 5) :

5)Хай-пул с 16кг пудовка 3 Х 20 с 15сек почивка между кръговете

30сек почивка и 6) :

6)Задно рамо с дъмбели 3 Х 15 с 15сек почивка между кръговете

30сек почивка и 7) :

7)Глутеус мост на един крак 3 Х 20 на крак с 15сек почивка между кръговете след смяна на десен+ляв крак

30сек почивка и 8) :

8)Колелце от колене (Ab wheel) 3 Х 20 с 15сек почивка между кръговете

30сек почивка и 9) :

9)Повдигане на краката от лег с 2кг тежест на всеки крак 3 Х 25 с 30сек почивка между кръговете

2.Кардио на велоергометър : 60:11мин = 39,20км distance , при пулс 155-163, малко по-висок пулс, но като се има предвид какво кюфтенце съм станала - нормално :D

3.Ходене за деня = км (по-късно)

Мисля да започна да си описвам тренировките всеки ден, въпреки че не са много различни, но все пак, нали за това е дневник, за да си следя всички тренировки ;)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 24.08.15 06:23.

Тренировки на гладно - 18.8.2015г

1.Бягане = 5,25км = 28:37мин ( 5км = 27:34мин ) , средна скорост11км/ч , 05:26/km

2.Силова тренировка “Гръб+Гърди+Корем”  , Време = 25мин

1)Пулоувър с 16кг пудовка 4 Х 15 с 10-15сек почивка между кръговете

30сек почивка и 2) :

2)Гребане с тесен подхват с 16кг пудовка с една ръка 3 Х 20 с 10сек почивка между кръговете

3) + 4) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :

3)Лицеви опори 3 Х 20

4)Гребане с 16кг пудовка широк надхват с двете ръце едновременно 3 Х 20 с 10сек почивка между кръговете

30сек почивка и 5) :

5)Флайс на римско столче (обратен наклон) 3 Х 20 с 10сек почивка между кръговете

Веднага след това 6) :

6)Гребане с опора на гърди с два дъмбела по 7-8кг всеки 4 Х 15 с 10сек почивка между кръговете

30сек почивка и 7) :

7)Наклони встрани с 16кг пудовка 4 Х 25 без почивка, със смяна на ръцете

30сек почивка и 8) :

8)Крънчове от земя с 16кг пудовка 4 Х 20 с 10-15сек почивка между кръговете

Веднага след това 9) :

9)Махало от земя 4 Х 20 с 30сек почивка между кръговете

3.Кардио на велоергометър : 30мин , пулс 155-160

4.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 3бр наклони назад с опора на стената + 9бр кобри-кучета + поза “Камила”

5.Ходене за деня без бягането = към 6км

+ Малко снимки преди първия ден, след отпуск, на работа :D

Тренировки на гладно - 19.8.2015г

1.Кардио на гладно = 10км = 60мин, средна скорост 10км/ч, AVG Pace 06:01/km

2.Силова тренировка “Ръце+Корем”, Време : 25мин

1) + 2) в суперсерия : 3 кръга без почивка между тях :

1)Едностранно трицепсово разгъване зад врат с дъмбел от стоеж 3 Х 25

2)Едностранно бицепсово сгъване с дъмбел от стоеж 3 Х 25

30сек почивка и 3) :

3)Скотово сгъване за бицепс с дъмбел 3 Х 25 с 10-15сек почивка между кръговете

Веднага след това 4) :

4)Трицепсово разгъване зад врат с дъмбел от седеж 3 Х 30

30сек почивка и 5) + 6) в суперсерия :

5)Кик-бек 3 Х 25

6)Едностранно чуково сгъване 3 Х 25

Редуване на 20повт Кик-бек + 20повт Едностранно чуково сгъване

30-60сек почивка и 7) + 8) :

7) + 8) в суперсерия : 4 кръга с 30сек почивка между тях :

7)Cocoons 4 Х 25

8)Янда коремни преси с дъмбел зад врат 4 Х 25-30

3.Стречинг цяло тяло + шпагати със задържане + 9бр кобри-кучета + 3бр наклони назад с опора на стената + поза “Камила”

4.Ходене за деня = 6-7км

Пак снимки (tmi) Голяма кифла съм станала значи  (makeup) :D Ужас :D !

Е не вярвам някой да е против за това, че качваш много снимки.

казано от Иван Благов на 19.08.15, 10:02:

Е не вярвам някой да е против за това, че качваш много снимки.

Хаха, благодаря, Ванка :P НО не трябва да прекалявам де :D

П.П. Сега съм се зачела за зодиите (wasntme) Ако някой ми беше казал преди, че ще започна да вярвам на тези глупости, щях да му се изсмея, НО осъзнавам с времето, че нещата са много вярни (wasntme)

Извод : Издирва се, за зодия Водолей, зодия Стрелец, Везни и Близнаци :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 19.08.15 15:14.

19.08.15
15:33

казано от Наталия Николова на 19.08.15, 15:13:

П.П. Сега съм се зачела за зодиите (wasntme) Ако някой ми беше казал преди, че ще започна да вярвам на тези глупости, щях да му се изсмея, НО осъзнавам с времето, че нещата са много вярни (wasntme)

О, не! Пак ли?!?

казано от Boby_ на 19.08.15, 15:33:

О, не! Пак ли?!?

Хаха, нещо не те разбрах какво искаше да ми кажеш (giggle)

П.П. Май разбрах :D

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 19.08.15 15:41.

19.08.15
15:44

казано от Наталия Николова на 19.08.15, 15:39:

казано от Boby_ на 19.08.15, 15:33:

О, не! Пак ли?!?

Хаха, нещо не те разбрах какво искаше да ми кажеш (giggle)

П.П. Май разбрах :D

Колкото и странно да е, единственото нещо, което мина през ума на вазата с петунии, докато падаше, беше „О, не, пак ли?“ Мнозина смятат, че ако знаехме защо вазата с петунии си помисли именно това, щяхме да разбираме същността на вселената доста по-добре, отколкото сега.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.08.15 15:44.

19.08.15
15:56

Пътеводителя?

KA

19.08.15
23:39

Аз съм Везни от септемврийските : ) и сме по различни от октомврийските .

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1