Mоже ли да ми кажете кои упражнения най-бързо стягат корема и краката?

22.11.11
14:16

Здравейте..може ли да ми кажете кои упражнения най-бързо стягат корема и краката.Искам да ги стегна малко и ако може някоя диета да кажете

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.11.11 14:22.

22.11.11
14:32

казано от Immortal x на 22.11.11, 14:16:

Здравейте..може ли да ми кажете кои упражнения най-бързо стягат корема и краката.Искам да ги стегна малко и ако може някоя диета да кажете

Не самите упражнения, а редовното им изпълнение...;)
Клекове, напади, планк, коремни преси - ако само това(корем и крака) те вълнува.

22.11.11
14:39

Е аз ще ги правя редовно :) и ще се надявам за 1-2 месеца да е ок ..

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.11.11 19:33.

Хм... освен редовните тренировки важен елемент от цялата магия е и храненето :) сигурно не си изненадана.... стегнат корем може да се направи и без някакви спартански диети... важното е да имаш хранителни навици и да ядеш хубава храна :)

22.11.11
19:15

Ако менюто ми е г/д така :
з:бисквити бевлита (ако съм объркала името се извинявам ) /мюсли
о:салата+ плод
в:салата,нещо готвено без хляб,плод
и преди лягане половин ябълка

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.11.11 19:34.

22.11.11
19:18

И къде в това меню виждаш ядене?

22.11.11
19:27

Попринцип менюто ми е г/д такова .. кажете вие нещо ..

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.11.11 19:34.

PH

22.11.11
19:50

МНОГО ЗЛЕ !!! За да имаш хубаво тяло не е казано, че не трябва да се яде.. Напротив трябва доста добре да си се храниш даже..  : ))

23.11.11
09:34

Месце, а-у, на обяд ?
Белвита не става много за закуска, вместо нея ядки, яйца, млечни...

Храната е абсурдна - както като количество, така и като качество. Няма баланс, липсват основни хранителни елементи. Преди всичко трябва да коригираш ИЗЦЯЛО храненето, след което да мислиш за стягащи упражнения. Това хранене е нездравословно и в такива условия е меко казано невъзможно да говориш за добра визия.

23.11.11
09:46

Е то момичето си има добра визия като гледам снимката ;). Друг е въпросът, че тя е постигната ВЪПРЕКИ лошото хранене.

23.11.11
16:17

Като чета хилядите такива теми, започвам да се замислям, че нямаме никава култура на хранене. А отделно ми е чудно, как родителите позволяват на децата си за фотосинтезират.
Към авторката:  Храната е зле, оправи я и то ако може по-скоро. Почтни сигурна съм, че нямаш никаква нужда да отслабваш, поне по снимката на аватара . Може и да греша. С хубава храна и тренировки би постигнала това което искаш.

23.11.11
16:54

Преди седмица една позната припадна..няколко пъти ... Благодарение на подобно хранене ! :) Предлагам ти да обиколиш разделите на форума и да прочетеш темите маркирани като “важни” ! Така ще добиеш представа как да стегнеш корема и бедрата - ще си разбереш калориинте нужди , ще разбереш как да си набавиш нужните калорий от макронутриентите , ще видиш що е то правилно хранене и правилно трениране и т.н. . ^^

П.П. А , да - И дневниците може да провериш ! Също така освен темите в форума , сайта има и доста полезни статии !

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 23.11.11 16:55.

24.11.11
11:46

На снимката не съм аз.Ще разгледам темите :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.11.11 11:57.

06.02.12
06:35

казано от Immortal x на 22.11.11, 19:15:

Ако менюто ми е г/д така :
з:бисквити бевлита (ако съм объркала името се извинявам ) /мюсли
о:салата+ плод
в:салата,нещо готвено без хляб,плод
и преди лягане половин ябълка

Оправи ли го това хранене най-после ;д

Мнението беше редактирано от Вики на 06.02.12 06:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1