23.11.11
09:00
Здравейте,
Преди време известен диетолог ми изготви хран. режим, но съм малко обезпокоен. Проблемът е, че трябва да изяждам 3 пъти на ден по 250гр пил гърди (плюс 100гр суров ориз или картофи), но съм 65кг. Днес си сготвих 3 пил. гърди (разбирайте 3 “чифта” :)), мариновани и печени и като ги притеглих излязоха едвам 700гр.
Та първо, тези количества месо съобразени ли са с теглото ми според мен? Също и месото сурово ли трябва да го тегля (както правя с ориза) или сготвено? Благодаря!
23.11.11
09:07
#1
Диетологът е имал някакви фактори предвид, когато е съставял хранителния режим. Няма как ние да преценим до колко подходящи са количествата храна, след като не разполагаме с информацията, която е имал той. Когато се говори за тегло на храната, по подразбиране се има предвид тегло в сурово състояние.
казано от Кольо Пияндето на 23.11.11, 09:07:
Когато се говори за тегло на храната, по подразбиране се има предвид тегло в сурово състояние.
Мерси.