26.11.11
15:09
Здравейте . На 18 години съм , висок съм 1.70 и тежа 85кг. Целта ми е да сваля 5-6кг и да направя релеф (плочки главно). Досега в живота ми не съм тренирал много , но не съм дебел а изглеждам набит . Имам нужда от помощ и съвети от хора които разбират, а вярвам тук са много :) . Значи целта ми е всичко това да стане в рамките на 2-3 месеца мисля че не искам много :) Става въпрос за в домашни условия - мога да правя коремни , лицеви , имам гиричка от 5 кг . Ако се наложи ще се запиша на фитнес да ходя 6 пъти в месеца . Търсих в гоогле Лостове за Дома но всичките трябва да пробивам стената а останалите незнам дали са добри и дали няма да се счупат . Някой които има лост във тях би ли ми предложил определен модел ? Също така съм си купил Протеини на Синтракс сладките с шоколад за 50 лева , но според това което съм чел ще ми трябват и други работи като фет бърнар и мултивитамини незнам за друго ако има предлагайте както и за тези кажете кои са наи-добри и ако може цените им да не са много високи че нямам на разположение много пари :( Ще ви помоля да не ми се заяждате и да казвате неща от сорта “използвай търсачката” това изобщо няма да ме стимулира ако това си мислите :Х просто Точни и ясно отговори МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН ПИСНАМИ ДА ИЗГЛЕЖДАМ ТАКА ИСКАМ ДА СЕ СТЕГНА НА ВСЯКА ЦЕНА имам нужда от тренировъчна програма която безпроблемно да разбирам и използвам
Темата беше редактирана от MrKIKO XXL на 26.11.11 15:11.