фитнес в Търговище

28.11.11
09:54

Кажете ми има ли фитнес зали в търговище че не знам къде да отида.ако може да е някоя по корава

04.12.11
04:29

Има поне няколко - Contessa, Яна, фитнес към СПА-то на “Раковска”, фитнес в Хотел Търговище, фитнес до борцовата зала, някакъв нов има май на “МИтрополит Андрей”...

Мнението беше редактирано от B D на 04.12.11 04:31.

04.12.11
04:37

ходил съм само в “Яна”, “Контеса” и в СПА-то. “Контеса” ми харесва най-много, въпреки че в “Яна” е доста по-привлекателно (по-обширно е, има квалифициран инструктор, по-модерна изглежда), в “Контеса” е малко мизерно, но си има яко тежести, пък за да си корав само това ти трябва :d, СПА-то въобще не ти го препоръчвам - все едно си в зала за лапета - много тясно, малко тежести... Другите, които ти изброих, са сравнително от скоро(с изключение на залата на борците).
Успех с тренировките !

Мнението беше редактирано от B D на 04.12.11 04:38.

13.11.12
21:54

Дайте точните адреси на тея зали, че така по имена не се намират. Търся зала на или близо до центъра на Търговище.

05.07.13
08:56

Мое мнение .. Отивайте на лостовете спазвайте програма .. ” Е ТВА Е ” Аз започнах наскоро (1-2 седмици) една програма за корем и бицепс - правя си упражненията и има малък резултат .. На лостовете е по-хубаво защото не хващаш мускулна треска ако ходиш всеки ден, а на фитнес трябва да ходиш през ден за да нямаш мускулна треска .. При лостовете се получава след 1-2 месеца :) ! Е да в фитнеса има повече уреди. но с този сайт може и без фитнес !! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1