28.11.11
09:54
Кажете ми има ли фитнес зали в търговище че не знам къде да отида.ако може да е някоя по корава
Има поне няколко - Contessa, Яна, фитнес към СПА-то на “Раковска”, фитнес в Хотел Търговище, фитнес до борцовата зала, някакъв нов има май на “МИтрополит Андрей”...
Мнението беше редактирано от B D на 04.12.11 04:31.
ходил съм само в “Яна”, “Контеса” и в СПА-то. “Контеса” ми харесва най-много, въпреки че в “Яна” е доста по-привлекателно (по-обширно е, има квалифициран инструктор, по-модерна изглежда), в “Контеса” е малко мизерно, но си има яко тежести, пък за да си корав само това ти трябва :d, СПА-то въобще не ти го препоръчвам - все едно си в зала за лапета - много тясно, малко тежести... Другите, които ти изброих, са сравнително от скоро(с изключение на залата на борците).
Успех с тренировките !
Мнението беше редактирано от B D на 04.12.11 04:38.
13.11.12
21:54
Дайте точните адреси на тея зали, че така по имена не се намират. Търся зала на или близо до центъра на Търговище.
Мое мнение .. Отивайте на лостовете спазвайте програма .. ” Е ТВА Е ” Аз започнах наскоро (1-2 седмици) една програма за корем и бицепс - правя си упражненията и има малък резултат .. На лостовете е по-хубаво защото не хващаш мускулна треска ако ходиш всеки ден, а на фитнес трябва да ходиш през ден за да нямаш мускулна треска .. При лостовете се получава след 1-2 месеца :) ! Е да в фитнеса има повече уреди. но с този сайт може и без фитнес !! ;)