Анаболните съставки във Universal Gain Fast 3100

28.11.11
18:59

Здравейте..надявам се,че темата ми е в правилния раздел.
Искам само да попитам, анаболните съставки в този гейнер Universal Gain Fast 3100 ,вредни ли са? Вредят ли на половата система, на “живата вода” ,и на други неща?!? Надявам се да ми отговорите сериозно и да не се заяждате примерно, ако нещо не ви е харесала темата ми поради каквито и да е причини ( некомпетентност и т.н.) На 25 години съм,не съм приемал до сега хранителни добавки.Просто искам да знам нещата за които попитах.Благодаря!

И къде видя че има анаболни съставки?—-тoва е геинер (въглехидрати и малко протеин и кой знае още какво, но чак пък анаболни съставки)

Мнението беше редактирано от Христо Веселинов на 28.11.11 19:43.

Да,сега го отворих да прочета съставките му,съдържа аргинин и колострум IGF дето не го знам какво е точно.Не е за теб това особено щом не си приемал други хранителни добавки до сега. Осигурява 3100 Kcal много са :P.Насочи се към правилно хранене.

Мнението беше редактирано от Христо Веселинов на 28.11.11 19:50.

28.11.11
19:50

Няма да го приемам от сега, може би след време, просто ме интересуват за тия съставки вредят ли за нещата за които попитах, и въобще като цяло.Няма зн,гейнер ли е или други добавки,просто това искам да знам.

29.11.11
14:40

Мнения?!?

09.12.11
21:30

анаболни съставки не значи нищо прочети какво значи анаболизъм и катаболизъм просто много хора казват анаболи на анаболните стеройди кадето нямат нищо общо трябва да си го учил по биология 9-ти клас...единственото вредно нещо (доказано вредно)което може да има в добавка са прохормони но ще го пише с големи букви и ще се знае :Д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1