добър ли е този хранителен режим?

29.11.11
11:11

Бихте ли си казали мнението засега ям по 4 пъти на ден после ще вмъкна преди лягане и по ранна закуска
та въпросами е

10:30чеса закусвам Яйца + сирене
14:00чеса обядвавм Въглехидрати + сирене месо
17:00хапвам едно кисело мляко
19:30вечерям ориз или картофи или нещо друго + сирене и ако има месо на масата

бихте ли казали някво мнение?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.11.11 11:16.

Не виждам как може да се даде разумен и адекватен отговор на така зададен въпрос.
Причината е тази.

29.11.11
11:36

Извинявам се забравих да спомена да ли е добре този хранителен режим немога много често да си позволявам месо и замествам

Не ме разбра правилно... нито е ясно с какво реално се храниш, нито колко от него изяждаш. Няма и никакъв начин да се ориентираме за това от какви количества храна имаш нужда, за да се прецени описаното от теб до колко отговаря на потребностите ти. Затова ти дадох и този линк...

MF

29.11.11
13:32

Също така не си споменал възраст, тегло, височина, начин на трениране, режим, цели.

29.11.11
13:42

Ако искаш да трупаш мускулна маса, и ако си ектоморфен тип ( хора с бърз метаболизъм, които трудно качват килограми, от снимката придобива такава представа, може и да не съм права), определено ядеш малко...
Доколкото съм запозната, за да се качват килограми и маса трябва да ядеш 3 пъти на ден, но стабилно. А не да разделяш приема си на няколко хранения.

29.11.11
18:05

Ами 1,77см 69кг Хранясе предимно с ориз и картофи сутрин яйца а по кусно филийки с мед а след тренировка 2 бана
Целта ми е да наедрея
Програмата ми е Пон Сряда Петък упражненията са за мм

MF

29.11.11
18:14

Не съм съгласна за 3те приема на храна дневно. От опит знам - спокойно можеш да качваш килограми с 4-5 хранения. Това, което е от значение, е да имаш калориен излишък. Заслужава си усилието да го сметнеш. За пореден път ще споделя, че веднъж хванах ли се да сметна колко калории дневно ми трябват за да качвам, и започнах ли да си ги изчислявам, започнах да качвам килограми и то доста балансирано като по план. Държа да отбележа, че преди да направя сметката, мислех, че нищо няма да ме накара да кача.
Препоръчвам ти да включиш и добро количество мазнини.

Мнението беше редактирано от Miss Fight на 29.11.11 18:15.

06.12.11
20:49

Първото ядене ти е в 10:30 последното в 19:30 ...... 14 часа нямаш никакъв прием на храна(каквато и да е било) Дори и да спиш през тези 14 часа организма ти се нуждае от храна, особено ако искаш да ‘’наедрееш’‘. Вкараи 5-6 ядения в деня (яж по често по по малко). Наблягай на ядки,риба,месо,картофи,ориз,извара,сирене и др. Направи примерно пътвото ти хранене да е 8-8:30 а последното 10-10:30. Успех.......... Поздрави

PH

06.12.11
23:07

Извинявай,но ти пишеш като индианец ... нищо не ти разбрах !

12.12.11
09:58

казано от Phxxx на 06.12.11, 23:07:

Извинявай,но ти пишеш като индианец ... нищо не ти разбрах !

Добре ще го напиша пак Режима си на хранене и този път ме РАЗБЕРИ.

8:30 Закуска 1 геврек+3в1
11:00 Кисело Мляко с орехи
14:00 Ориз/Картофи с месо/яйца , сирене , салата , хляб
17:00 3 препечени филийки с масло и мед
18:00 Тренировка ( след трен ) 2 банана
20:00 Картофи/ориз с Месо , сирене салата

Надявам се да стеме разбрали този път.
Това е за покачване на ММ и тренирам 3 пъти в седмицата 176см 68кг 20години.

Очаквам мнения?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1