Мидокалм 150мг. Някой пил ли го е?

30.11.11
17:43

Здравейте, поради травма на гърба, най-вероятно мускул, ми изписаха днес Мидокалм 150мг..Някой пил ли е,казаха ми ,че отпуска мускула и ме интересува, това дали ще повлия по някакъв начин на тренировката и постиженията ми?

30.11.11
17:58
#1

За да ти изпишат лекарство за мускулни спазми, контрактури, повишен тонус и в твоя случай лумбални радикулопатии се предполага, че имаш травма/контузия и трябва да си починеш, а не да тренираш!

Това, че има мускулно-релаксивен ефект не го приемай, като да имаш изразена мускулна слабост. Предимство точно на този продукт е, че не причинява отпадналост, унесеност и координационни смущения. Мисля, че няма дори и контраиндикации за хора работещи с машини и шофьори. Аз също съм го пил, но те съветвам (както ти е казал и лекуващият лекар) да отпуснеш газта и да пазиш гърба.

30.11.11
18:03
#2

Да ще пазя гърба, разбрахме се, че останалите неща мога да си ги правя, просто с повишено внимание и без глупости.Но да легна на легло от това, вв никакъв случай :)

01.12.11
10:13
#3

Единственото кофти (поне при мен ) беше, че влияе кофти на корема. Ако имаш здрав стомах няма да го усетиш. По време на приема му не спрях да тренирам и в същото време не съм усетил никакъв мулскулен дискомфорт.

01.12.11
10:35
#4

Да, предупредиха ме в аптеката, че трябва да се пие винаги след хранене. :) Благодарско и на двамата за отговорите :) Ти за каква травма го пи?

Аз съм го пил, не си спомням вече при коя травма беше, но честно си казвам хареса ми това лекарство :) Аз по принцип не спя много, но с него беше чудо :) Така добре си ме отпускаше ха ха ха. Спомням си че беше сред малкото лекарства които не съм “оплюл” значи (y)

06.12.11
13:09
#6

На мен пък грам не ми влияеше на съня :)

Препоръчани продукти
apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1