Мидокалм 150мг. Някой пил ли го е?

MI

30.11.11
17:43

Здравейте, поради травма на гърба, най-вероятно мускул, ми изписаха днес Мидокалм 150мг..Някой пил ли е,казаха ми ,че отпуска мускула и ме интересува, това дали ще повлия по някакъв начин на тренировката и постиженията ми?

30.11.11
17:58

За да ти изпишат лекарство за мускулни спазми, контрактури, повишен тонус и в твоя случай лумбални радикулопатии се предполага, че имаш травма/контузия и трябва да си починеш, а не да тренираш!

Това, че има мускулно-релаксивен ефект не го приемай, като да имаш изразена мускулна слабост. Предимство точно на този продукт е, че не причинява отпадналост, унесеност и координационни смущения. Мисля, че няма дори и контраиндикации за хора работещи с машини и шофьори. Аз също съм го пил, но те съветвам (както ти е казал и лекуващият лекар) да отпуснеш газта и да пазиш гърба.

MI

30.11.11
18:03

Да ще пазя гърба, разбрахме се, че останалите неща мога да си ги правя, просто с повишено внимание и без глупости.Но да легна на легло от това, вв никакъв случай :)

01.12.11
10:13

Единственото кофти (поне при мен ) беше, че влияе кофти на корема. Ако имаш здрав стомах няма да го усетиш. По време на приема му не спрях да тренирам и в същото време не съм усетил никакъв мулскулен дискомфорт.

MI

01.12.11
10:35

Да, предупредиха ме в аптеката, че трябва да се пие винаги след хранене. :) Благодарско и на двамата за отговорите :) Ти за каква травма го пи?

Аз съм го пил, не си спомням вече при коя травма беше, но честно си казвам хареса ми това лекарство :) Аз по принцип не спя много, но с него беше чудо :) Така добре си ме отпускаше ха ха ха. Спомням си че беше сред малкото лекарства които не съм “оплюл” значи (y)

MI

06.12.11
13:09

На мен пък грам не ми влияеше на съня :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1