винстрол + примоболан

Темата е заключена.
SO

11.04.05
23:31

Реших да направя един цикъл от 5-6 седмици с тия нещица.ВИкам орално да ги зимам(знам,че инжекциите има по-голям ефект и са по-малко токсиочни за черния дроб,не ми обеснявайте).Искам само някой да ми каже как да ги пия,да ми направи едно цикълче за тия 5-6 седмиции да каже дали трябва да взимам някаквипротектори.

Висок съм 182,тежа 85,на 18години съ,,от 1 година и половина се занимавам с фитнесче.Тва ще ми е първия цикъл,ако не боройм този с клена,който за 6 седмици не ми даде абсолютно нищо,даже и странични ефекти нямаше,нищичко.

Искам повече да изчистя,отколкото да кача.Не искам обаче да гобя никаква мускулна маса.Уместно ли ще е ако взимам и течен L-karnitin ?Кажете ми и колко струва винстрола и примоболана в аптеките,щото в нета цените никога не си отговарят.Ми точно това са ми въпросите,и ще се радвам ако ми дадете и точни отговори :).А,и може ли някой да ми каже какъв ще бъде резултата?Дори и в мерки и кила какъв ще е,в момента съм 85 кила,ръката ми е 39,не съм дебел,но просто искам зверски релеф,това е всичко :).До колко тая комбинация  ще ми помогне?[list=][/list]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1