Писмо до Дядо Коледа (Дядо Мраз)

08.12.11
10:39

Идеята я откраднах от един авто форум, в който съм мега активен спамунгер :D

Та да започна пръв :)

———-
Скъпи Дядо Мраз, мисля че бях послушен през текущата година, затова имам само едно желание !

Моля те, върни назад времето, за да предотвратя нещо, което ми се случи през тази година.

Едва ли е възможно, но аз го искам много !

И не на последно място здраве, че без него ....

08.12.11
11:33

Дон Корлеоне като малък (12 г.) седи и пише писмо на дядо Господ какво иска за коледа. Започва писмото:
“Мили Боже, много ми се иска да имам червен велосипед с калници, и...”
Къса листа и си мисли:
“Няма да стане. Човек убихме преди 2 месеца. Обаче, от друга страна той сам си беше виновен- кой го кара да влиза в нашия район?”
Пак почва:
“Мили Боже, много ми се иска да имам червен велосипед...”
Пак къса писмото:
“Няма да се навие. Участвах в групово изнасилване. Обаче, от друга страна тя сама си беше виновна- като и предлагахме пари защо не ги взе?”
Пак пише: “Господи...”. Спира, замисля се, посяга пак да къса листа обаче се сеща нещо. Скача, сваля статуетката на Дева Мария от стената, заключва я в един сандък и продължава писмото:
“Исусе, ако искаш пак да видиш майка си...”

08.12.11
11:34

Аз учтиво ще помоля белобрадия да ме подпомогне с няколко хиляди лева за да довърша обзавеждането на апартамента :D Също така ми се иска да сменя турбината на самолета и да го чипна, което пък евентуално ще ме тласне към ъпгрейд на спирачната система... А, да, имам нужда и от нов лаптоп :D

много материални неща Стоянчо

08.12.11
15:03

казано от Иван Шишманов на 08.12.11, 11:38:

много материални неща Стоянчо

Ами от Дядо Коледа муфтя материалните блага, а от Дядо Господ здравето :)

08.12.11
22:41

Искам да бъдем по-здрави и малко по-добри. Искам всеки да гледа в своята, а не в чуждата паница. Искам когато някой е постигнал нещо хората да му се радват истински и искрено, а не да му завиждат и май все неща от тоя род.
Ясно ми е че няма да стане, но не ми пречи да ги поискам.
Нещата, които искам да себе си няма как да ми ги донесе Дядо Коледа, защото аз съм тази, от която зависи дали ще ги получа или не.

09.12.11
09:13

хм ... от Дядо Коледа искам само да ми върне ЕГН-то с 15-20 години ... останалото или го имам, или сам ще си го постигна (съвсем скромно желание :)))) )
BTW - ама да си остана на тоя акъл ;) :)

10.12.11
20:53

От нематериална гледна точка животът ми е уреден. Да ми донесе някой лев сега. :)

10.12.11
21:25

Искам като стана на 50 да не съм със сегашния акъл...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1