08.12.11
19:06
Здравейте, аз съм на 25г. с ръст 180, а телгото вмомента ми е 73кг.
Вмомента имам следните продукти - Суроватъчен протеин, БЦАА (Xtend), Кре-Алкалин (Креатин), Глутамин, Липотропен фат бърнер, ЗМА, витамини и минерали.
Обикновено тренирам сутрин, около 1 час и 30 мин след като съм станал. Днеска си взех суроватката на ON Gold standart.
Досега след ставане пиех зелен чай с фатбърнера и креатина. След 1час съм в залата и започвам с Xtend-a една доза повреме и една +глутамин след тренировка. Типа тренировка е силова 3 пъти седмично като накрая правя 15-20мин кардио. Първото ми ядене с храна за деня е 1-2 часа след тренировката. В почивни дни пак чайче фат бърнер, креатин, след два часа кисело мляко и чак след още 2 часа ми е първото ядене за деня. При моито тяло само това помага за сваляне, просто любимата ми закуска е няма.
Типа тяло ми е централен. Добре оформена горна част на тялото, но с “бирено” разширено коремче. Целта ми е прибиране на корема и изгарянето на мазнините от него. Запазване на ММ, ако може и покачването й.
Въпросът ми е: Сега с наличието на протеин, като стана какво да пия първо?
Протеин или зеления чай с фатбърнера и креатина, или изобщо каква комбинация да направя??
Темата беше редактирана от Илиян на 08.12.11 19:11.
08.12.11
22:56
Ако качваше ММ щях да ти препоръчам след ставане да приемаш протеина. Но понеже гледам че имаш БЦА които приемаш по време на тренировка а и се опитваш да изчистиш мазнините ти препоръчвам протеина да го приемеш след тренировка, а и като цяло има голяма пауза до първото ти ядене. Като цяло смятам, че добре си разппределил добавките. Надявам се че знаеш че биреното коремче се сваля като се яде на малки дози и по на често :). Основно се получава от системно преяждане е и липсва на движение ;)
Много си прав за това от какво се е получило :) така си живеех до преди няколко месеца. Преяждане вечер и т.н.
Значи си продължавам по мойта схема, която доста ми харесва и дава резултат.
В тренировъчен ден,
10ч - ставане - зелен чай (от листа), фат бърнер, кре-алкалин креатин, сминдух и витамини
11ч - БЦАА (по време) -> тренировка -> Протеин + допълнително глутамин. След два часа ядене.
В нетренировъчен ден
10ч - ставане - зелен чай (от листа), фат бърнер, кре-алкалин креатин, сминдух и витамини
12ч - Протеин (преди пиех кисело мляко)
14ч - ядене
Горе долу така са ми часовете и за мен работи. Останалата програма не търпи промени. Вече се храня доста пъти на ден по-малко, даже не си правя труда да ги броя. Приятелката ми която е 45кг вече яде повече от мен на вечеря :)
Упражненията за корем ги изкарах от тренировките в залата и ги правя в почивен ден след чая. Едно от упражненията е “вакумки” които видях от сайта, това е техника от Йогата и има полза от нея за прибирането на бъчвата :)
Мнението беше редактирано от Илиян на 08.12.11 23:22.