09.12.11
14:58
заслужава ли си? с 15 лв по скъпо е а единствената разлика е че има електролитна бленда за която така и така не можах да намеря достатъчно информация?
Според мен не си заслужава и аз пак ще си взема от стария докато го има все още
аз не съм пробвал старата формула а си взех направо новия екстенд, сравнен с модерн бцаа за мен е пълен шит! бях дръпнал леко с модерна, минах на екстенд-а да го пробвам и дотам с напредъка, от дето дошло там отишло... върши работа единствено и само по време на тренировка, преди, след, в нетренировъчни дни и т.н. - абсолютно безполезен! за разлика от модерна който беше първия бцаа продукт който използвах, с екстенда не забелязах с нищо нито да ми запазва мускулатурата от разпад през деня, нито да ми стимулира белтъчния синтез... то какво и да очакваш, от 14 гр доза половината ти е абсолютен пълнеж - цитрулин малат който в тази доза нищо не върши, глутамин който е може би най-безполезния суплемент въобще дори и в големи дози, и някаква измислена електролитна бленда за капак... от кило и триста, тези шитни са ти ПОЛОВИНАТА!!! купуваш 1260 грама бцаа продукт, в който бцаа-то ти е 600гр!!! на доза са ти смешните 7 грама, като от тях аминокиселината която ти върши 90% от работата заради която си дал 100 и кусур лв - левцин, ти е 3,5 гр! от 14гр доза това което работи ти е 3.5гр!!! за сравнение в модерна от 12гр доза, левцина ти е 8гр! просто повече не искам и да чувам за екстенд...
точно това мисля да направя сега, ще взема само левцин и протеин с който да го смесвам, защото няколко човека вече ми казаха че бил непоносим на вкус
24.12.11
08:39
Жалко :Х На доста места се оплакват от Xtend v2…Стария си е уникален продукт,добре че имам още 3 опаковки от него :)