Странно ...

12.04.05
14:28

Два пъти вече ходя на масаж, и след него чувствам мускулите си напомпани.
Ако преди масажа обиколката на бедрото ми е била 54 см, след масажа става 56 см.
Нормална ли тази реакция на тялото ми?  :roll:

12.04.05
16:53

Кое е ненормалното в случая.
Масажа цели засилване на кръвотока, мускулите леко се понапомпват.
Съвсем нормална реакция. Попитай масажиста/ката да ти каже професионално мнение по въпроса. Любопитни сме какво ще ти отговори.

ВН

12.04.05
22:51

Нормално е особено, ако масажа е бил тонизиращ.

WO

12.04.05
23:44

един приятел масажист ми беше казал, че има специални тренировъчни масажи, при които в/у мускула се прилага натоварване, подобно на това при физ. упражнения и ефектът е като след тренировка...само дето не знам доколко е ефективно, щото не съм го пробвал лично, а нали знаете: око да види, ръка да пипне...иначе не вярвам.. :wink:

13.04.05
12:20

Ами, тя (масажистката) каза, че болшивството жени които я посещават са Не-спортни мадамки и тяхната цел:  е да свалят обиколките, килограмите и разбият целулита на ханша, бедрото и дупето ...
И до сега каза, че не и се случвало да масажира спортно тяло (погаделичка ми его-то де  :wink: ), и не била наблюдавала такава реакция при мускулите.
Значи тя първо ме масажира с мед, после с някакви водорасли, и после за 10 минути ме увива във фолио за да влезат маслата по дълбоко общо 60 минути.
И каза да не правя силови тренировки, до като траят 5-те масажни процедури.

Аз ги почнах превантивно, за да не би да ми се появи целулит. Каза ми, че няма смисъл да правя 10-15 процедури, защото спорта си е свършил добре работата. Ура!  :o

13.04.05
12:25

и ако не е тайна на каква стойност възлиза гореспоменатата едночасова процедура :?:

13.04.05
13:07

17 лева с маслата, иначе тя ми разказваше че използва доста скъпа козметика и за това масажа е на такава цена. Аз си бях заделила кинти, за дънки и две книги и ги дадох за “мачкане на дупе”  :) 
Нали съм маниачка ...  :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1