14.12.11
10:52
За момента мисля да комбинирам тези 3 продукта:
SCITEC Hot Blood - 30мин. преди трен.
Scitec 100% whey protein professional - 1 доза заедно с SCITEC Hot Blood (може ли да ги разтворя заедно, просто към шейка да добавя дозата SCITEC Hot Blood) и 1 доза след трен.
Scitec Bcaa 6400 tabs. - 4 таблетки преди трен 20-30мин. и 4 таблетки след трен.
Сега малко за мен за да може да се каже дали дозите BCAA са достатъчни за мен.
На 20г. съм висок 178см. и 71кг. стаж имам около година като за тази година освен витамини друго не съм вземал и съм се мъчил да си оправя храненето.
Поздрави!
казано от Gecatax на 14.12.11, 10:52:
За момента мисля да комбинирам тези 3 продукта:
SCITEC Hot Blood - 30мин. преди трен.
Scitec 100% whey protein professional - 1 доза заедно с SCITEC Hot Blood (може ли да ги разтворя заедно, просто към шейка да добавя дозата SCITEC Hot Blood) и 1 доза след трен.
Scitec Bcaa 6400 tabs. - 4 таблетки преди трен 20-30мин. и 4 таблетки след трен.Сега малко за мен за да може да се каже дали дозите BCAA са достатъчни за мен.
На 20г. съм висок 178см. и 71кг. стаж имам около година като за тази година освен витамини друго не съм вземал и съм се мъчил да си оправя храненето.Поздрави!
Едвали ще е много приятно на вкус да смесиш Хот Блъд + Протеин (пил съм Хот блъда и знам как е вкуса му) ... Хот Блъд 30-45 мин преди тренировка , ако толкова държиш на протеин преди тренировка и амино щом пиеш азотен буустер , то тогава протеина 15-30 мин преди тренировка и дозата амино.Можеш да оставиш преди тренировка само Хот Блъд 30-45 мин и 15-30 мин преди това бцаа-то и да вкараш дозата протеин след тренировка със бцаа-то.
Мнението беше редактирано от Dominic на 14.12.11 17:09.