Заместител на сладко ?

Вече 3 месеца тренирам и от около 2 седмици спазвам режим на хранене, но понеже съм втора смяна и съм свикнал към 16:00 да ям но тъй като около училището ми просто няма нормална храна все съм се хранил с боклуци и най - вече сладки изделия .. И сега като настъпи тоя час ме обзема неописуем глад за сладко... Но странното е че солено просто тогава не мога да ям а само сладко и то шоколад.. Пробвам да ям банани, мандарини и всякакви плодове но без ефект и направо изперквам .. От магазина от който си взимам аминокиселините ми показаха нещо подобно на протеин което замества нуждата на организма от сладко и в същото време дава всичко необходимо .. А и като пари не е кой знае каква сума .. но се чудя ! Вие какво мислите ?

CL

17.12.11
18:46

мед

17.12.11
20:07

Мда, щях и аз да предложа някое протеинче със сладък вкус, идеално решава въпроса :)

MF

17.12.11
21:00

Първо - нуждата от сладко е на психическа основа. И аз не бях свикнала да ям пържола следобед, но с времето свикнах и сега си умирам за по това време. Всичко е до самоконтрол.
Второ - ако все пак държиш да е нещо сладко, препоръчвам сандвич, намазан с фъстъчено масло (без добавена захар, то си е сладко) . Медът също е чудесен вариант, но имайки преди часа, не бих разчитала на бързи въглехидрати.
Трето - тези, които искат да си продадат протеина си, са способни да те убедят, че от него ще ти пораснат крила.

17.12.11
21:10

Напълно нормално е да се чувсташ по този начин като се има предвид, че спазваш режим от толкова малко време. По-доброто решение в дългосрочен план е да превъзмогнеш абстиненцията, така че вкарай малко воля и помни, че го правиш за себе си. След време ще се контролираш много по-лесно и ще знаеш, кога тялото ти наистина се нуждае от нещо. Другият вариант е дефицит на магнезий, ако съдя по това, че непременно ти се яде шоколад.
Успех!

Благодаря за мненията, а относно напитката , понеже не ми позволява да сложа линка ще ги Опиша.(Vita Diet Shake
от BioTech Този здравословен диетичен шейк задоволява нуждите ви от сладко без да натрупвате излишни мазнини. Протеиновата му матрица се състои от бързо и бавно действащи протеини. Това означава, че висококачествените протеини, съдържаши се във Vita Diet Shake ви осигуряват продължителна и мигновенна енергия за мускулите и тялото ви. Идеален при нисковъглехидратна диета и като заместител на храненето) иFit Milk Shake 454grот BioTechFit Milk Shake е протеинова матрица с високо съдържание на BCCA(аминокиселини с разклонена верига), като протеиновата матрица е съставена от бавни и бързо усвояващи се такива.Този протеин е комплексен хранителен заместител. Съдържа всички необходими протеини, въглехидрати, мастни киселини и витамини, които са нужни на тялото. Една доза има 86 калории. Това означава, че всички висококачествени протеини осигуряват мигновенна и продължителна енергия за вашите мускули). .  Това са двата варианта, които ми предложиха и нека ако някой ги е пробвал да си каже впечатленията .А относно шоколада от може би 2 години бях свикнал наден да изяждам по 1 цял с около литър минимум Кола и въобще не се усетих как съм си се пристрастил към тях ... И може би защото изведнъж ги спрях и 2те организма ми се чуства некомфортно .. Но ще стискаме зъби :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1