питане за велото

12.04.05
19:59

здравейте манячки и маняци абе имам един тъпичък въпрос то стана ясно че с велото се топят мазнинките ама до каква степен се оформят мускулите на бедрата и седалището демек достатъчно ли е да блъскаш на едно място за да имаш добре оформени бедра и дупе или се нуждаем и от други фитнес упражнения благодаря ви предварително

12.04.05
22:47

Велото е едно добро начало, но зависи ти на какво ниво си и какво точно искаш да постигнеш.

Ако имаш за сваляне, оформяне и стягане, велото е задължително, но не е достатъчно, трябва и други упражнения да се правят.

Това е част от примерна програма, а тук е линка към цялата програма:

Пети ден - фитнес тренировка + кардио дейност

# 7-8 минути велоергометър (или бягаща пътечка) в бавно до умерено темпо за разгрявка

# клекове(с щанга) - 3 серии по 20 повторения

# бедрено разгъване - 3 серии по 20 повторения

# бедрено сгъване - 3 серии по 20 повторения

# адуктор машина - 3 серии по 30 повторения

# абдуктор машина - 3 серии по 30 повторения

# глутеус машина - 3 серии по 20 повторения

# повдигане на един крак за прасец - 3 серии до отказ

# коремни преси - 3 серии по 30 повторения

# вдигане на краката от висилка - 3 серии по 20 повторения

# хиперекстензии - 3 серии по 25 повторения

# 30 минути бягаща пътечка в аеробно темпо

Успех!

13.04.05
12:47

благодаря ти много за изчерпателния отговор наистина ми помогна и все пак нека да ти дам по-пълна информация значи не ми трябва да слабея повече  искам просто да си стегна още повече бедрата и задните части защото досега имам някакъв резултат но тренирам от година и четири месеца но при домашни условия като комбинирам кардио плюс някои упражнения които сама съм подбрала и не са толкова фитнес упражнения колкото каланетика+фитнес като кардиото продължава 30мин и то на доста голямо натоварване защото нямам възможност да посещавам зали понеже съм с малко дете

13.04.05
15:30

Пробвай упражненията от тези линкове:

Тренировка в домашни условия - link 1

Тренировка в домашни условия - link 2

Успех!

13.04.05
17:26

страшно много съм ти благодарна за линковете ще ми свършат страхотна работа упражненията много ми допадат още от утре ги започвам :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1