Изневерявате ли?

Прескочи до:

19.12.11
17:56

Да си стиснем ръцете,че истината е някъде по средата :P
На всеки живота протича по различен начин,някои избират да бъдат Полигамни,други Моногамни.Да бъдат с 1 или със 101 човека. . .Има безброй примери за успешни и неуспешни връзки във всички случаи,така че темата е неизчерпаема и ако тръгнем да спорим и да философстваме ще се въртим в 1 порочен кръг и накрая ще стигнем до извода,че всеки има глава на раменете си,има правото да живее живота си,с който и както иска.Винаги ще има наранени и нараняващи,някои ще си взeмат поуки,други не. . . такъв е животът :) Важното е да се чувствате добре и да сте щастливи от това,което правите.
п.с. Славко аз съм съгласен за сбирката,само да не е много кофти времето,защото колата ми е с летни гуми *ако има катаджии,да се направят,че не са ми видели коментара :D*,а пък съм малко по-настрани от Пловдив 20-ина километра.

Правихме скоро класно по Литература... за творчеството на Багряна... тези които не са запонати ще си кажат, че няма нищо общо но г-та по Литература спомена, че Багряна обича да е свободна душа и да се наслаждава на живота си и младоста ... изоставя детето и мъжа си за да ходи по чуждите... абе К*рволяк голям е била... тааа’ и ние учим за тази жена ;д

Всъщност това, че Мишо иска сериозна връзка не трябва да ви навежда на мисълта, че момчето ще се жени ... поне аз не го приех така... това негово желание :)

DO

19.12.11
18:07

Все едно съм попаднал на темата за вегетарианството. :D

DO

19.12.11
18:17

казано от Breackk на 19.12.11, 17:56:

Да си стиснем ръцете,че истината е някъде по средата :P
На всеки живота протича по различен начин,някои избират да бъдат Полигамни,други Моногамни.Да бъдат с 1 или със 101 човека. . .Има безброй примери за успешни и неуспешни връзки във всички случаи,така че темата е неизчерпаема и ако тръгнем да спорим и да философстваме ще се въртим в 1 порочен кръг и накрая ще стигнем до извода,че всеки има глава на раменете си,има правото да живее живота си,с който и както иска.Винаги ще има наранени и нараняващи,някои ще си взeмат поуки,други не. . . такъв е животът :) Важното е да се чувствате добре и да сте щастливи от това,което правите.
п.с. Славко аз съм съгласен за сбирката,само да не е много кофти времето,защото колата ми е с летни гуми *ако има катаджии,да се направят,че не са ми видели коментара :D*,а пък съм малко по-настрани от Пловдив 20-ина километра.

Ако има катаджии дано да те намерят по ИП-то и да ти напомнят по каналния ред да сложиш зимни.

Мнението беше редактирано от donsir на 19.12.11 18:20.

HE

19.12.11
18:31

казано от Vic на 19.12.11, 17:24:

За “бойните” - я, малко по-сериозно! Нито притежавате партньора си (или пък той вас), нито имате някакво право да стигате до физическа саморазправа.

Да, нека ти лепне, някоя такава “госпожичка” едно триперче /да не говорим за нещо по-опасно/, па да видим дали няма да се стигне до саморазправа :D :D :D
Горното не го пожелавам на никой!!!

Това за мен не е живот, да знаеш, че ходиш с някоя, която във всеки един момент може да се окаже, че представлява огромен интерес за микробиологията. Това са малка част от аспектите, които засягат т.нар. “отворени връзки” /чисто психическите усещания съм споменал по-горе/.
Абе хората са си го казали “Луд човек, силен вятър и жена тръгнала да се е.е наред - спиране нямат”, както и “Бивш пушач, бивш полицай и бивша ку.ва - няма” :D :D :D
България не е толкова малка страна, а лошата слава е, като сянката - винаги те настига, та умната, освен ако не искате да се събудите някоя сутрин на 40-45 и да осъзнаете, че живота ви е минал в чупене на пиш.и, а вече не струвате и едни бъркани яйца.

S!

19.12.11
18:45

Знаеш ли, прав си за много неща, но не и за това, че трябва да се стига до бой.  Защо когато някой е по-слаб, трябва да го “шамаросваме” ? Няма значение дали ще ти лепне някоя болест или ще ти изневери - има значение това, че боя НЕ Е и никога няма да бъде решение за нищо. Все пак, преди да си легнеш с някоя жена, трябва да я познаваш, нали ? А ако не я познаваш, защо е нужно да го правиш ? И въпреки всичко, на всеки може да се случи да прихване някоя болест, дори и от човек, с който е бил години, но това не означава, че трябва да се стигне до бой. Просто прекратяваш всичко с този човек и готово.

HE

19.12.11
18:52

казано от J. I. на 19.12.11, 18:45:

И въпреки всичко, на всеки може да се случи да прихване някоя болест, дори и от човек, с който е бил години, но това не означава, че трябва да се стигне до бой. Просто прекратяваш всичко с този човек и готово.

Прекратяването е ясно, но нали се сещаш, какво се случва, когато на един човек почне да му се разминава всичко - развива се чувство за безнаказаност ;) И защо, щом някой е посегнал върху живота и здравето ти, си длъжен да бъдеш джентълмен? С говедо се държиш, като с такова и от свиня принцеса не става.

19.12.11
19:02

Беше време когато съдех другите от “висотата на морала си”. Не можех да възприема идеята за изневяра, това беше нещо, което не може да се случи на мен или с мен.

Е, ако сам не помъдрееш, живота намира начин да те научи. Колкото по-късно го научиш, толкова повече боли. А ако не се научиш, урока ще се повтаря, докато е нужно.

И тъй като явно съм един от най-възрастните тук, един съвет  - не съдете! Въобще не знаете какво ви чака утре, а още по-малко се заричайте, че никога няма да го направите или вас няма да предадат и т.н.

Хора се събират, хора се разделят... И причините за това са неизброими. Насила хубост не става.

За “бойните” - я, малко по-сериозно! Нито притежавате партньора си (или пък той вас), нито имате някакво право да стигате до физическа саморазправа.

С един пост, всичко е казано....

19.12.11
19:09

Не защото в момента няма на кого. Но иначе и да имаше - едва ли.

Ах Ах.. това за ‘’боя не оправя нищо не бива да се прилага’’ го казвам и аз ама като се замисля в определени ситуации какви неща са ми минавали през главата ..... бой, секс и сръбска музика :D :D

10

19.12.11
20:16

израза е бой, ебане и СРБСка музика :Д

19.12.11
20:40

Ей момчета :), докато тренирах си мислех за част от една пиеса, в която играх навремето, най-големият ми успех на сцената, тази пиеса е уникална, не знам колко от вас четат книжки и се интересуват от литература извън тази, изучавана в училище, но искам да ви напиша кратък откъс от пиесата, като съкращавам наместа:

Пердикан : Знаеш ли ти, нещастна девойко, какво са монахините? Те, които ти представят човешката любов като измама, знаят ли, че има нещо по-лошо - лъжата за небесната любов. Знаят ли, че вършат престъпление, когато нашепват на девойка думи на жена? Ах, как са те обучили! Как предвидях това, когато ти се спря пред портрета на нашата прталеля! Ти искаше да заминеш, без да ми подадеш ръка (...)отказа братската ми целувка, но сърцето ти се разтуптя, то забрави урока си - нали не знае дори азбуката, - ти дойде тук и седна на тревата и ето ни сега заедно. Е, добре, Камий, тия жени правилно са ти говорили, те са те насочили по правилен път; това може да ми струва щастието на целия ми живот, но ти им кажи от мое име: НЕБЕТО НЕ Е ЗА ТЯХ!!!

Камий: Нито за мен, нали!

Пердикан: Сбогом, Камий. Върни се в манастира и когато слушаш отвратителните истории, които са те отровили,отговори това, което ще ти кажа:
    Всички мъже са изменници, непостоянни, лъжци, бъбривци, лицемери, надменни и подли, чувствени и достойни за презрение; всички жени са коварни, лукави, тщеславни, любопитни и развратни; светът е огромна помийна яма, където най-безобразни гъдини пълзят и се мятат върху планини от кал, но на света има нещо свято и възвишено - това е връзката на две такива несъвършенни, такива ужасни същества! В любовта често мамен, често си нараняван, често си нещастен, но обичаш и когато застанеш на прага на гроба, можеш да се обърнеш назад и да кажеш: “ДА, аз често страдах, понякога съм се лъгал, но съм обичал, живял съм АЗ, а не някакво изкуствено същество, създадено от моето високомерие и моята скука. ( излиза)

Пиесата се казва “С любовта шега не бива” - Алфред дьо Мюсе и е писана около 1800 година, мисля, че за първи път се е изграла 1815.

DO

19.12.11
20:45

Skoge се изложи мега много и накрая реши да проповядва философските си небивалици.

19.12.11
21:02

Не смятам, че съм се изложила, младежо, свободата на мнение и позиция в никакъв случай не могат да бъдат характеризирани с глагола - ‘излагам се’, предпочитам съществителното ‘либерализъм’. Провери в уикипедия какво означава ;)

И в крайна сметка искам да завърша с това, че докато не изпаднеш в ситуация, не може да знаеш как ще реагираш, колкото и да си силен психически, с изградена ценностна система и т.н. Животът учи!

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.12.11 21:22.

БИ

19.12.11
21:11

За мен изневяра може да има само когато връзката е наистина сериозна (поне според мен) и тогава изневярате не е само към човека, който е с теб а най-вече към самия теб!Според мен това означава именно да изгубиш вяра във теб самия и в принципите си и да предадеш човека до себе си , т.е. да захвърлиш и заплюеш всичките си виждания и принципи и всичко , в което си се кълнял , а това според мен е най-тежкото.Предадеш ли себе си , кой оставаш след това?!Една призрачна сянка без същност

Според мен Жена да си признае, че е лека e като мъж да си признае, че иска/може/случвало се е/няма да откаже секс с друг мъж... Според мен неможе и не трябва да се отрждат равни права на мъжете и жените в сексуалния аспект.. говоря за мъжете и жените от нормалната психическа маса от хора :) ... За мъжете не е обидно да ги нарекът, че са курвари и спят с много жени и мислят само с долната глава и прочие... но какво става когато се заговори за контакт с друг мъж... хохо нещата се променят на 180градуса ;) Отностно жените... признаването, натякването или дори хваленето на факта, че си лека, разкрепостена, либерална създава впчетление, че даденото момиче няма особенно голям морал и няма много ценности.. но ако същото това момиче прави/спомене/ не откаже/ мечтае за секс с друга жена.. хм нищо страшно... даже е яко ;) ето защо мъжете могат да правят едно а жените друго... и моля не излизайте с номера ‘’не ме интересува какво мислят другите’’ защото баси.. всеки иска да бъде уважаван, подкрепян и прочие от останалите хора...
Жената трябва да има силна ценностна система през целия си живот.. защото видиш ли ще бъде майка.. би следвало да е свята сама по себе си.. за да не срещне детето й някой чичко и той да каже.. ей ама верно си син на... едно време каква беше... ;)

Мъжа трябва да има силна ценностна система след като създаде семейство... защото трябва да е пример и прочие на семейството... тааа това мсиля ЯЗЕ :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.12.11 21:14.

19.12.11
21:17

Не бих го направил. Жената, за която съм женен също не би го направила. Въпреки това не отричам изцяло изневярата, просто аз не бих го направил - така съм възпитан, такива са вижданията ми.

19.12.11
21:57

Изневерявала ли съм ? - не знам :D Зависи от гледната точка . Най - вероятно , харесването  и целуването на друг младеж е било изневяра...и то харесването , в частност . Бях на 15 , хах...
  Дали бих ? - ако го направя , това “говори” , че все още търся половинка и връзката към момента е незадоволителна/несериозна . Петко го беше написал по-точно в първия си пост .
  Не изневерявам , защото няма на кой .
  Дали са ми изневерявали ? - да . Дори не се поинтерсувах коя/кои/колко е/са девойките . Малко грубо ми беше сервирано . Обвиних себе си... с право...сега съм в добри отношения с господина . Той ме заряза . ‘Що ли :D
  Не съм мерило - започнах сексуалния си живот късно и опитът ми е нищожен  . Но не сексът е проблемен , а желанието/нуждата да си интимен с друг . Има и разни обстоятелства , които смекчават/обясняват изневярата - дългосрочно разстояние м/у партньорите / безпаметно пиянство , последвано от грубо “налазване” / нимфомания :D ...и др. , но аз не разбирам от тази материя...
  Това , че Sкoge е имала разни забежки...най - вероятно връзките и не са били сериозни/детски истории/любопитство...само предполагам :) Не мисля , че всяка мацка става “парцал” , ако има повечко партньори зад гърба си . Стига да е личен избор , подплатен със самочувствие и себеуважение :) Аз съм доста страхлива , предпазлива и несигурна , за да се впускам в подобни авантюри...което не ми прави чест .
  Моето мнение е , че изневярата е неуважение и признак за проблем в дадена връзка или липса на връзка , като цяло ...

HE

19.12.11
21:57

казано от Dique на 19.12.11, 17:55:

Всички много морални, ама ако сте без половинката и ви се натресе супер яката путка/пич, напрао ги изебавате (говора за тия, дет още не мислят за семейство).

Тц, натрисал съм се и продължавам, но какво от това /направо на директни предложения/0? Знам, че във вкъщи някой ме чака и ми има доверие, а заради едното е.ане /дори и да не е само за едното е.ане/ да захвърля всичко изградено до момента, да изляза пълен мизерник и да излъжа доверие - ми не мерси. Едва ли, ще може да ми предложи нещо, което не съм правил или да ми покаже нещо, което не съм виждал /освен ако не и е на пряко :D/. На повечето хора им е трудно да разберат, че човек веднъж може да даде дума - втори път няма. Нима никой не иска да има човек до себе си в, който е сигурен на 100% и, когато каже нещо или обещае, да държи на думата си?
Една от основите на всяка връзка е доверието, без него това не е връзка.

п.п. Крис - шапка ти свалям за начина на мислене!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 19.12.11 21:58.

АИ

19.12.11
22:18

Никой не е застрахован .... хората се срещат, някои си пасват, други се променят и установяват, че търсят нещо друго .... изневеряват според мен тези, които не знаят какво искат или просто не са доволни от това, което имат, но ги е страх да го променят, за това избират по-лесни вариант - да лъжат партньора си и себе си ......
За добро или не аз знам в момента какво искам и краткотрайни физически и емоционални експерименти биха рискували това, което имам, а и биха ме вкарали в душевен смут....... човек трябва да може сам да създава емоциите си , а не да разчита на едно обаждане или съобщения, открадната среща да му “оправят” деня

казано от head_hunter на 19.12.11, 21:57:

На повечето хора им е трудно да разберат, че човек веднъж може да даде дума - втори път няма... Една от основите на всяка връзка е доверието, без него това не е връзка.

Цитирам тези думи, Хед, за да се видят ясно от възможно най-много хора.
Има доста хора, които смятат, че имат право и/или основание да си играят с думите. Няма оправдание за изневярата. Когато дадена връзка не е онова, което някой търси или иска, лъжата му е най-категоричния знак, че е човек с незначителна стойност.

20.12.11
09:21

Целият проблем тръгва от това, че си играете с морални абстракции, сякаш те имат реален и измерим смисъл. Слагате на нещо етикета “изневяра” и след това с такава лекота и искрен хъс започвате да го заклеймявате, че чак да му се насълзят на човек очите от праведност и пуританство. Много е лесно да се декламират фрази от рода на “Казана дума, хвърлен камък”, “Аз - никога!” и т. н. в този стил. А изобщо и през ум не ви минава, че вашите морални ценности може да нямат и капчица стойност за някой друг и че нищо на този свят не ви дава право да налагате собствения си криворазбран морал върху останалите. А е криворазбран именно защото си мислите, че е универсален. 

Животът изобщо не е просто нещо, нагонът е голяма сила, а човек не винаги знае какво точно иска. Не знаете кога и какво ще ви се случи и ще ви дойде до главата и от коя страна на “барикадата” ще се окажете. Всеки е свободен да си говори, каквото си иска, но от мен да знаете, че соченето с пръст и хвърлянето на словесни камъни по хора, държащи се различно, не е добро решение за нищо. Това не означава, че подобно поведение трябва да ви харесва или да го допускате при вас и близките ви. Ето тогава е единственият момент, в който имате думата - когато сте намесени вие и вашите права.

И тук идва мигът на боя. :) Вик, не си прав. Това е една от малкото житейски ситуации, в които боят е не само оправдан, а желан. Аналогията, която лично аз правя, е с крадец, когото хващам на място в дома ми. Няма да го бия, защото е човешко същество и има права?!? Ами, ами. Стига да мога, ще го накарам да съжалява, че изобщо някога в детството си се е научил да отваря врати. Същото важи и за изневярата - ако връзката е затворена и някой проникне отвън в нея, това може да е, а може да не е основание за прекратяването й, но със сигурност е добра причина за здрав пердах на третото лице. И не защото човекът до мен е моя собственост, а защото когато обещанието му за моногамност е ограбено, съм в правото си да потърся възмездие. А самият факт, че декларирам тази готовност да раздавам шамари, до известна степен гарантира, че няма да ми се наложи. :) Както виждаш, на едно елементарно битово ниво нещата се подреждат съвсем логично. За щастие никога не ми се е налагало да проверявам дали и на практика всичко работи така гладко, но кой знае как ще се обърне животът...

Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.12.11 09:22.

Никога не съм изневерявал, но всичките ми връзки са приключвали, защото съм хващал госпожата в изневяра. |-)

Твърдо против тази гнусна лъжа! Ако харесаш друг човек, отиди и прекрати нещата със сегашното гадже, пък тогава действай. Така зад гърба не прави чест на никого!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.12.11 09:46.

20.12.11
09:51

А да ви е хрумвало, че ако ви изневеряват, причината може и да е във вас? ;)

20.12.11
09:51

Ама третото лице не е проблема бе човеко!!!
Хубаво де...ето ти пример...жена ти си харесва(ситуации всякакви) някой левент, кефи му се жестоко, изневерява ти безпардонно(но той не знае, че е обвързана)...и сега какво-отиваш и пребиваш момчето(мъжа) ли...или пребиваш нея, или се самопребиваш..?!?!?!...и какво ще докажеш и много ли гот ще се почувстваш...
Не, не...тук въобще не трябва да се стига до такива крайности...те водят до още по-големи каши и водевили...повярвай ми!!!
Жената(Мъжа) не е куче, да го биеш, биеш и то да те заобича...

20.12.11
09:55

Е, ако сам не помъдрееш, живота намира начин да те научи. Колкото по-късно го научиш, толкова повече боли. А ако не се научиш, урока ще се повтаря, докато е нужно.

...- не съдете! , а още по-малко се заричайте...

БИГ ТАЙМ!!!

казано от Петко К на 20.12.11, 09:51:

А да ви е хрумвало, че ако ви изневеряват, причината може и да е във вас? ;)

И така да е, не съм на мнение, че някой трябва да ме харесва/обича доживот. Просто да има “мъжеството” да го признае и да приключи нещата, преди да се подиграва с чувствата на някой, който държи и вярва в него.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.12.11 09:56.

20.12.11
10:08

казано от slavko на 20.12.11, 09:51:

Ама третото лице не е проблема бе човеко!!!
Хубаво де...ето ти пример...жена ти си харесва(ситуации всякакви) някой левент, кефи му се жестоко, изневерява ти безпардонно(но той не знае, че е обвързана)...и сега какво-отиваш и пребиваш момчето(мъжа) ли...или пребиваш нея, или се самопребиваш..?!?!?!...и какво ще докажеш и много ли гот ще се почувстваш...
Не, не...тук въобще не трябва да се стига до такива крайности...те водят до още по-големи каши и водевили...повярвай ми!!!
Жената(Мъжа) не е куче, да го биеш, биеш и то да те заобича...

Проблемът е комплексен - уравнението е с три неизвестни. Човекът, комуто изневеряват, е първото. Второто е изневеряващият и третото - външният за връзката човек. Първите двама във всеки един конкретен момент са константа - няма да се променят от днес за утре. В дългосрочен нещата са различни - с човек, който изневервя, трудно би могло да се живее. Но в краткосрочен план има само едно решение и то е в третия човек - той трябва да се извади от уравнението. Дали знае, че жената е обвързана или не, изобщо няма отношение към действието му. Непознаването на закона не е оправдание за неспазването му. Да си е направил труда да проучи. Като не може да си го държи в гащите и търси ебане на момента, ще си плати за това. Има си професионалистки - да ходи при такива, ако не може да си контролира либидото.
Не ме разбирай погрешно, не съм агресивен човек. Това е рационално мнение - такъв е естественият ред на нещата при повечето примати и ние не правим изключение. Предаването на собственото ДНК винаги е с приоритет за един мъж и недопускането в семейната група на конкуренти в генетично отношение е с предимство пред всякакви дивотии за любов, романтика, взаимно разбирателство, прошка и други такива.
На практика не знам дали бих постъпил така именно заради усложненията, които описваш. Но на теория нещата са ясни - боят е задължителен. :D

20.12.11
10:26

Ако ще се сравняваме с приматите, именно предаването на собственото ДНК, кара мъжкия да е с много партньорки ;) Колкото повече женски, толкова повече има шанс за възпроизводство.

казано от Boby_ на 20.12.11, 09:21:

А изобщо и през ум не ви минава, че вашите морални ценности може да нямат и капчица стойност за някой друг...

Напротив, на мен ми минава, защото е нормално моята гледна точка да не е единствена и общовалидна. В такъв случай резултатът е константа - човекът ме загубва моментално и окончателно, вместо да си остане поне с един добър приятел повече. Това е мое виждане, мое решение и имам право да го наложа едностранно, нали?

...нищо на този свят не ви дава право да налагате собствения си криворазбран морал върху останалите.

Това не го налагам, бре... като няма чест и достойнство да застане пред мен и да говори в очите ми - просто забравя, че съществувам. Неко си остане с тези виждания, аз не държа някой да се променя.

А е криворазбран именно защото си мислите, че е универсален.

Ти си мислиш, че ние си мислим така... :D

20.12.11
10:38

казано от Петко К на 20.12.11, 10:26:

Ако ще се сравняваме с приматите, именно предаването на собственото ДНК, кара мъжкия да е с много партньорки ;) Колкото повече женски, толкова повече има шанс за възпроизводство.

И защо да не се сравняваме? :)
Според статистиката (мисля, че конкретното проучване беше правено във Великобритания) над 30% от децата се отглеждат в семейства, в които мъжете не са техни бащи и на всичко отгоре не го знаят. Това ще рече, че нищо не ни различава от останалите примати в това отношение, следователно и защитните стратегии трябва да отговарят на това условие.
Проучванията показват, че по време на овулацията жените предпочитат и често правят “забежки” с мъже с по-изразени вторични полови белези, показващи по-високи нива на тестостерон, т. е. “мачовци”, а за постоянни партньори търсят по-нежни и грижовни мъжки индивиди. Това е ясно изразена възпроизводствена стратегия, целяща първо да привлече гените от най-силния мъжкар, а след това да осигури добра грижа и отглеждане на полученото поколение. Съответно от другата страна мъжете също търсят разнообразие с цел предаване на ДНК на възможно най-голям брой потенциални майки на бъдещите си деца.
Разбира се, не сме роботи, сляпо подчинени на инстинктите си, поради което в една огромна част от случаите им устояваме и се държим не според повика на собственото си ДНК, а според интереса на обществото. Това обаче очевидно не значи, че доста хора, които не са склонни да си го признаят, понякога се поддават на “зова на дивото”. :)

20.12.11
10:40

казано от Кольо Пияндето на 20.12.11, 10:38:

А е криворазбран именно защото си мислите, че е универсален.

Ти си мислиш, че ние си мислим така... :D

Тук размяната на реплики може да се превръне в рекурсивно зацикляне, затова декларирам, че нищо не си мисля... :D

20.12.11
10:49

Еми, явно в тази полоса на съждения, сме на диаметрални позиции Боби...
Остава да се подгатвяме и да ставаме все по-добри бойци...или като срещнем някоя фимейлка да вадим лексикона и да й го поднасяме...
Въпрос 1 : “Омъжена(сгодена, с връзка над 3,4,5 години) ли сте?”
Въпрос 2 : “Какви бойни спортове владее мъжът Ви?-вид, стаж, съотношение победи-загуби”
Въпрос 3 : “Какво е времето на 200м. спринт на партьора Ви, а на 5км., а в пресечена местност, а в градски условия?”

:)

20.12.11
10:55

...
И тук идва мигът на боя. :) Вик, не си прав...

Всъщност съм прав, Боби. Проблемът на твоите разсъждения е, че са теоретични (пожелавам ти да си останат такива!). А и въобще не визирах третото лице, а собствения ти партньор. Наистина ли ще попилееш майката на децата си, ако не дай Боже я хванеш в изневяра? Не мисля. А ако си убеден, че страхът от саморазправа е спрял някого да изневерява... Ако е решил/а да го прави, няма с какво да противодействаш, каузата отдавна е загубена.

Пак ще повторя - никой никого не притежава.

П.П.
А ако си вменяваш правото за саморазправа с изневерилата половинка, бъди готов да получиш една гира в главата докато спиш, ако тя те хване в издънка. Така е честно, нали?

20.12.11
10:59

казано от Vic на 20.12.11, 10:55:

П.П.
А ако си вменяваш правото за саморазправа с изневерилата половинка, бъди готов да получиш една гира в главата докато спиш, ако тя те хване в издънка. Така е честно, нали?

Вик, не търся саморазправа, а чисто функционален отговор, насочен към външния по отношение на връзката мъжкар. С половинката има съвсем други начини за разнищване на казуса, които не включват физическо насилие.

20.12.11
11:07

казано от Boby_ на 20.12.11, 10:59:

П.П.

Вик, не търся саморазправа, а чисто функционален отговор, насочен към външния по отношение на връзката мъжкар. С половинката има съвсем други начини за разнищване на казуса, които не включват физическо насилие.

Нали се сещаш, че ако твоята половинка не е искала, изневяра не би имало? А и да приемем, че изплашиш един “кандидат”, дали партньорката ти ще спре да търси, щом вече е решила да го прави? Гърнето отдавна ще е счупено, Боби, дори и да го вкараш другия в Пирогов. Не, че и аз не съм минал през период, в които разсъждавах като теб.

20.12.11
11:11

... страхът от саморазправа е спрял някого да изневерява... Ако е решил/а да го прави, няма с какво да противодействаш, каузата отдавна е загубена.

Пак ще повторя - никой никого не притежава.

ТИ си МНОГО ГОЛЯМ!!!

Те затова стават драмите...защото хората почват да се приемат като даденост един на друг...

Боби, ти си супер пич...казвам го, понеже вече се запознахме и наживо и си един от последните хора, за които мога да си помисля, че са агресивни!!!

20.12.11
11:12

казано от Vic на 20.12.11, 11:07:

Нали се сещаш, че ако твоята половинка не е искала, изневяра не би имало? А и да приемем, че изплашиш един “кандидат”, дали партньорката ти ще спре да търси, щом вече е решила да го прави? Гърнето отдавна ще е счупено, Боби, дори и да го вкараш другия в Пирогов. Не, че и аз не съм минал през период, в които разсъждавах като теб.

Вик, за мен това е размяна на реплики за запълване на време във форум. Долавям в думите ти горчивина и мисля, че приемаш нещата много навътре и много лично, докато аз си приказвам, за да ми минава работният ден. Струва ми се, че подхождаме от съвсем различни позиции към темата и затова няма смисъл да продължаваме. Надявам се да не съм те засегнал с нещо.

20.12.11
11:20

казано от Boby_ на 20.12.11, 11:12:

...
Вик, за мен това е размяна на реплики за запълване на време във форум. Долавям в думите ти горчивина и мисля, че приемаш нещата много навътре и много лично, докато аз си приказвам, за да ми минава работният ден. Струва ми се, че подхождаме от съвсем различни позиции към темата и затова няма смисъл да продължаваме. Надявам се да не съм те засегнал с нещо.

Боби, не си ме засегнал, приятелю :).
Всъщност, отклонихме се от темата и смятам да не коментирам повече тук. Каквото имах да казвам, вече го написах.

20.12.11
11:44

Предлагам авторката на темата да изкаже своето мнение,да сподели своя опит и да се приключва темата,че наистина спора става малко,като месоядни VS вегетарианци,както Denny Crane написа по-горе :]

Мнението беше редактирано от Иван П. на 20.12.11 11:47.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1